• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Zee-Bra77

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  305
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

84 Excellent

Over Zee-Bra77

 • Verjaardag March 22

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Ergens op de wereld
 • Interests
  Krachttraining
  Bodypump
  Xcore
  Shape
  Sauna

Recente profielbezoeken

1764 profielweergaven

Statusupdate

Toon alle statussen van Zee-Bra77

 1. Nog 3 weken en dan ga ik naar het 2e gesprek, definitieve afspraken maken en 3D scan....:D ik heb er zin in !!! 

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. gastmama

   gastmama

   @Zee-Bra77 na de bv ga ik de borstspieren ontzien hoor  zodra ik weer mag sporten. Maar ik wil nog een paar kilo kwijt en hoe meer spierweefsel je hebt hoe beter afvallen gaat. Dus hopelijk aan de krachttraining! 

  3. Zee-Bra77

   Zee-Bra77

   @Donny bedankt voor alle lieve woorden en nee jij maakt mij niet onzeker dat ligt helemaal aan mijn zelf .....al jaren 

   Vrijdag over 2 weken is het gelukkig weer even bezig zijn met de nieuwe boobs, en dan kan ik er wel weer even tegen aan tot aan de datum.

   Hoe gaat het verder met je herstel ? 

    

   @gastmama mijn protheses worden achter de spier geplaatst dus ik weet niet hoelang het dan gaat duren voor ik dat gebied weer mag sporten. Ik weet wel dat ik na een paar dagen al wel buiten rond ga lopen, om mijn benen/billen in beweging te houden en is ook goed voor je herstel. Na een week of 2/3 wil ik toch wel weer krachttraining voor mijn benen gaan doen in de sportschool. Gelukkig gaat mijn man altijd mee dus die kan dan helpen als het moet. Ik ben benieuwd wat jou operatie datum wordt.....:Dspannend, heb je een voorkeur ? 

  4. gastmama

   gastmama

   @Zee-Bra77 lopen ga ik inderdaad ook zo snel mogelijk weer doen. Ik krijg ze ook achter de spier dus ik ga pas na 6 weken weer echt sporten. Ik doe krachttraining en tennis dus dat ga ik niet forceren. Het schijnt so wie so al dat je lang last kunt hebben van krachtverlies.  

   Ik hoop dat ik de laatste week voor kerst geholpen wordt.  Bij voorkeur de 21 steeds of 22ste december! Alleen jammer dat ik dan net in het carnaval seizoen zit maar dat liever dan de zomervakantie :45: