Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Natjes_twins

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  300
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

61 Excellent

Recente profielbezoeken

1472 profielweergaven
 1. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @Aloysa en al beslist welke je gaat houden? Wanneer vertrekken jullie ook alweer? Ben jij ondertussen al op controle geweest?
 2. @Nina34 heb je veel pijn? ik wens je een vlot herstel toe. maar die 6 weken gaan vooruit hoor
 3. @Nina34 oh super zo spannend!!
 4. @Nina34 proficiat met je twins ben je net thuis?
 5. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @Aloysa ik vind da persoonlijk niet zo erg da ze er wat uitkomen aan de zijkant! je hebt er dan toch 4 e! voor weinig geld zeg!!
 6. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @Aloysa ben je zelf tevreden? ga je ze alle 4 houden? de zwarte links vind ik super
 7. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @Aloysa ik vind ze wel mooi! welke maten zijn het allemaal? pff dan word het niet gemakkelijk om een maat te kiezen
 8. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @Aloysa ik dacht ik ga die eens aandoen mijn oude BH maar hij paste juist rond mijn middel was echt grappig en dat die oude BH mij nog te groot was daarvoor!! Ja hou mij zeker op de hoogte ook voor de kwaliteit want ze zijn wel goedkoop!
 9. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  @Aloysa wanneer ga je ze hebben? zou er dan ook wel willen bestellen zijn wel veel mooie bij.. toch ni gemakkelijk te vinden e.eerst zaten we te zagen da we geen borsten hadden en nu is het een ramp om iets deftig te vinden want alles is te klein. Ik had deze week eens mijn oude BH aangedaan. Juist de onderkant was bedekt
 10. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  amai @Aloysa je hebt alles daar opgekocht zeker!!
 11. Bikini Foto's en Swimwear adressen

  welke heb je besteld @Aloysa? toch delicaat zonder passen vind ik! heb je er met koortjes besteld achteraan?
 12. @EnjoyBoobs1050cc Dat is echt snel hoor!! verschiet er echt van maar super voor jou natuurlijk!! TOP
 13. WAUW zeg 3 dagen en al zo goed @EnjoyBoobs1050cc ni normaal ik was dan nog net een oudje die ni uit haar bed geraakte en mij ni kon draaien of keren. echt super meid amai!!
 14. amai dat zier er al super uit@EnjoyBoobs1050cc !! wel een heftige operatie zo te zien nog veel succes met je herstel
 15. @EnjoyBoobs1050cc kunnen we foto's zien van jou?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×