Bettyboobies

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Bettyboobies

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Leiden
 • Interests
  Uiterlijk en beauty, Shoppen, tattoos, festivals

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat klopt inderdaad. Dr Koopmann kijkt na een week naar je herstel en weer een week later haalt de verpleegkundige de hechtingen eruit. Na 6 tot 8 weken zie je nogmaals je pc. Ik vind dat ze dat allemaal erg netjes doen bij Bergman.
 2. Ja alles is goed verlopen! Ik kreeg een borstlift en prothesewissel. 450 Cc. Ik ben erg tevreden over dr Koopmann. Ik ga zometeen voor mijn eerste controle afspraak. De prothese in mijn linkerborst zakt iets trager in, dus ze zijn nog niet helemaal gelijk. Iederen dag wordt het weer mooier. Het komt voor jou ook steeds dichterbij! Straks met mooie nieuwe borsten in een nieuwe bikini, kan me nu al verheugen op de zomer! X
 3. Spannend hoor! Het duurt niet lang meer! Ik ben vorige week geopereerd door dr. Koopmann...
 4. Thanks meiden, ik moet zeggen dat het idd helpt om de verhalen van anderen te lezen en foto's te kunnen bekijken. Op de foto's is ook telkens te zien dat na verloop van tijd alles goed komt. Dat stelt me wat geruster!
 5. Hoi! Ik ben 34 jaar en moeder van 3 kids. Ik ben 25 april geopereerd; een prothese wissel en een borstlift. Mijn borsten zijn sinds de operatie ongelijk en daar maak ik mij zorgen om. Dus ging ik googelen en kwam ik terecht bij het borstenforum. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Mijn linkerborst is nog niet ingedaald en aan de onderkant nog plat. Ik weet dat geduld een schone zaak is, maar ik heb maar 1 paar borsten.