boobss

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About boobss

 • Birthday 01/01/1982

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  almere

Recent Profile Visitors

1,527 profile views
 1. ik ben wel tevreden, beter dan toen!! was ik maar naar belgie gegaan, was veel beter geweest denk ik dan! ach ja, hey, die bolling aan de zijkant, gaat ie nog weg? want die zit best wel onder de oksel
 2. ik heb 300 cc, vind ze nu niet zo groot, ik zou meer in willen maar is te laat, en zie niet zitten 2e operatie.!
 3. Oke, ik durfde niet te roken maar kon niet meer tegen die stress! hoe gaat t nou met jou missyx? bij zitten in de zelfde schuiltje hihihi
 4. Hoi dames, ik vind mijn borsten nou niet zo groot dat ik verwachte, eerst raadde dokter me 260 cc zal op een kleine c vallen, bij de operatie koos ik toch 300 cc maar gisteren paste ik de bh b75 paste het gewoon. Ik denk dat het niet meer groter word. echt balen. Ik zei al dat ik echt grote c woude! maar bergman doet niet grote cc. iemand ervaring?!
 5. Ja ik heb dat ook, nu zitten ze losser de harnas, en ik vind ze kleiner geworden, ik has bh b 75 gisteren gepast en het paste gewoon, huh? Alleen die bolling, gaat ie weg? Heb jij t ook missyx ? en ik voel rimpeling aan de zijkanten! Echt erg! Ik wou echt groter!!!
 6. hallo, ik heb een vraag wanneer mag je weer roken? ik ben nou al bijna 2,5 week mag je al dan roken?
 7. hey meiden, ik ben vandaag naar bergman voor hechting uithalen, maar een vraagje, de liteken is 2 cm boven de plooi, hoort toch niet daar? of hoe zit nou als de borsten strax ga zakken? aub graag reacties?
 8. hoi, heb je ook zon rugpijn? ik heb het heel erg! laatste 2 dagen
 9. hey ik las net dat sommigen doen masseren na een week? moet ik ook doen? of moet ik ff bergman bellen
 10. elke dag voel ik de borsten iets langzaam naar beneden, maar ik heb niet gemeten, het voelt wel goed, achteraf denk ik had ik maar D genomen ofzo. 450 cc??!!! maar als het c wordt ben ik al super tevreden!
 11. kei vette stress afgelopen maandag, ik kon niet roken vanwege herstel, maar ik ben toch doorheen gekomen. duss tot nu toe niet gerookt! maar dankzij mijn geeft me kracht!
 12. tja, het relatie ging op zich wel goed, maar we hadden laatste tijd te vaak ruzie, en ging gewoon niet meer hebben we zelf allebei opgeven en hij is gelijk vertrokken waar naar toe weet ik niet, dus ik zie vanzelf wel wanneer hij opduikt! kleren halen of wat dan ook, kan me niet meer schelen! hij wist dat ik operatie hebt gehad laat ie mij achter met 2 kids! voor mij is duidelijk dat ie geen flikker om me geeft. mijn ouders helpen me nou helemaal vanuit venlo. dus ik wil ook niet meer verder met die achterlijke persoon. hij kan de pot op! nee ..ik heb echt genoeg van hem hoor!! ik heb teveel geld aan die sukkel besteed! zonde, volgende week woensdag moet ik maar zelf naar bergman rijden voor die hechting, denken jullie dat ik kan rijden al? als ik maar niet te hard schakel?!! jij bent ook alleen he missyX ? wanneer zijn jullie uitelkaar gegaan? en vind je moeilijk met je kindje alleen ? voor mij is nu eventjes moeilijk maar hem missen doe ik niet.! ik wil een andere beter man die voor me zorgt en van me houd. ja alles is onverwachts, je weet nooit elk moment. ik vind heel erg voor mijn kindjes, mijn grote jongen van 4 was maandag op school hij wist niks van, maar toen hij thuis kwam van school vroeg ie waar pappa is, zei ik dat ie nooit meer terug komt en een beetje verhaal verteld aan hem, begon ie kei hard te huilen. vandaag zei ie heel grappig onverwachts vraag sinterklaas maar een nieuwe pappa voor ons, ik zeide nee we hebben geen nieuwe pappa nodig!
 13. afgelopen maandag ben ik met mijn vriend uitelkaar gegaan,!! nu ben ik alleenstaande moeder!! leuk hoor, net borstoperatie gehad sta ik in me eentje!