Allynn

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Allynn

 • Birthday 01/12/1978

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,043 profile views
 1. Hai! Ik ben ook maar 1.57m lang en weeg 51 kilo. Mij werd door Dr Visser 265 cc geadviseerd. Ik wilde zelf graag op een volle C uitkomen en was bang dat dit te groot zou zijn. Ik heb uiteindelijk 230cc gekozen en daarmee zit ik momenteel al op een volle C, kleine D. (sportBH momenteel 70C maar deze zit erg strak) Bij het passen van normale BH's zat ik op een 70D en 70C ging ook nog net. Het valt bij iedereen anders, maar 230 cc is echt niet weinig hoor. Er zitten er hier op het forum die 'maar' 200 cc hebben gehad en ook op een C zijn uitgekomen. Succes met beslissen!! Ik weet hoe moeilijk het is ;-). Allyn
 2. Dankjewel Eefje en Anais! Anais we zijn idd op dezelfde dag geopereerd! :-) Waar ben jij geweest? Leuk om elkaar zo op de hoogte te houden van ons herstel en te kunnen vergelijken. Bij mij is de zwelling al een heel stuk minder geworden. Met name aan de bovenkant. Ik heb ook veel zwelling (en blauw) aan de zijkanten (onder de oksels) waardoor het pijnlijk was om mijn armen langs mijn zij te hebben. Maar ook dat wordt al minder. Ik vind ze helemaal niet groot, eerder aan de kleine kant... Maar ik ben wel tevreden hoor! Zo vreemd hoe het aantal cc bij iedereen anders uitvalt. Ik heb gister voor het eerst gedouched. Was nogal bang om het compres eraf te halen maar dat viel reuze mee. Ook het lauwe water op de wonden deed geen pijn. (ik had danook wel 2 paracetamol genomen voor het douchen). Dr Visser heeft een sneetje boven op mijn tepel gemaakt, per ongeluk denk ik! :-S. Gelijk na het douchen schone compressen erop gedaan. Ik vond het niet eens eng eruit zien hoor, die nietjes! haha Mijn moeder schrok er wel van. Zal proberen een foto erop te zetten.
 3. Update! :-) Ik heb nieuwe BOOBIES! Uiteindelijk had ik besloten om voor de 230cc te gaan. Ik ben nu 2 dagen PO en het gaat erg goed. De sportBH die ik aan heb is maat 75B. Ben erg blij met mijn nieuwe aanwinsten, ze zijn mooi en bescheiden van formaat. Precies goed! (ik ben zelf ook maar 1.57m klein) Ze zijn via de tepel gegaan en ook dat valt me reuze mee. Ik heb totaal geen pijn aan de tepels (tot nu toe dan). Vandaag voor het eerst gedouched en nieuwe compressen aangebracht. De wond zag er wel vreemd uit, allemaal nietjes erin en mijn borsten zijn redelijk beurs en blauw. De eerste dag had ik nog weinig gevoel in mijn borsten maar dat gevoel komt vandaag al langzaam terug. Ik merk dat het zo nu en dan n beetje kriebelt. Ik wordt heel goed verzorg door mijn moeder en zus. Heel fijn! Al kan ik ook al best veel zelf. Ik probeer wel goed te rusten, 1e dag PO veel gedaan en visite gehad maar vandaag de hele dag geslapen. Voor iedereen die twijfels heeft over een operatie via de tepel; gewoon doen!! T scheelt veel pijn aan het litteken. Ik heb echt nergens last van. X
 4. Hai, Spannend! Alvast succes bij je consult. Ik heb ook een consult gehad bij Dr Visser, ze is echt heel aardig. En op 25 Nov as krijg ik mijn BV al :-). Gr. A.
 5. Hi! Ook ik heb me hierover erg veel zorgen gemaakt. Vooral omdat verlof krijgen bij ons een enorm probleem is ivm onderbezetting personeel. Maar uiteindelijk heb ik verteld dat ik geopereerd wordt, waaraan gaat ze niks aan en heb ik dus niet verteld. Ik krijg gewoon ziektedagen :-). Het viel mij reuze mee, had verwacht dat ze lastig zouden gaan doen. Vooralsnog hebben ze geen vragen gesteld en volgens mij mogen ze dat ook niet eens. :-P Ik heb maar een paar ziektedagen overigens, ik hoop gewoon dat ik na een paar dagen weer aan t werk kan. Heb geukkig een administratieve baan, dat scheelt. Succes!! A.
 6. Thanks! Ik ga es opnieuw kijken. Nee, ik twijfel nog steeds tussen 230 of 265 cc...:-S Zo moeilijk beslissen! Krijg zowieso XP en wil niet al te grote borsten krijgen, maar het moet natuurlijk ook wel de moeite waard zijn, haha. X
 7. Ha Marie, Bedankt voor de adviezen :-). Kon geen foto's vinden van een Debby.. helaas? Bij mij worden ze op de spier geplaatst. Heb je nog nieuwe foto's geplaatst? Ik ga even checken. ;-) X
 8. Hai! Ik weet nog niet precies hoe dit forum werkt en zie nu pas de reacties op mijn topic.. Ik heb 19 Oktober mijn consult gehad bij Dr Visser te Genk. (beviel erg goed, ze was heel aardig en nam de tijd voor me, ik mocht ook passen, al dan niet wel snel gedaan aangezien ik te laat was voor mijn afspraak) Ik wil een natuurlijk ogend resultaat en niet al te groot aangezien ik zelf nogal klein ben. Zij raadde rond, 265cc aan, via de tepel omdat ik een getinte huidskleur heb. Ik twijfel nu nog tussen 230cc en 265 cc omdat ik bang ben dat het te groot wordt. Ik hoop op een volle C uit te komen en heb nu een kleine 70B, volle A. Met mijn 70 ben ik bang dat als ik 265cc neem, ik straks met moeite BH's zal kunnen vinden.... De operatiedag staat al gepland, op 25 November! Spannend!!
 9. GEFELICITEERD!! Ik ben een 'newbie'.. Mijn operatie bij Dr. Visser te Genk staat op 25 Nov as gepland... :-) Ben reuze benieuwd naar je verslag, beterschap! Groetjes, A.
 10. Hai allemaal, Ik ben Allyn, 32 jr oud, geen kids. Door het schommelen in mijn gewicht zijn mijn borsten niet meer wat ze geweest zijn. Oorspronkelijk had ik een 70B maar nu hang ik tussen een 70A/75A. Zonder mijn push-up BH heb ik twee ruggen :-S. Ze zijn ook nog eens redelijk slap geworden. Ik hoor tegenwoordig steeds vaker (positieve verhalen) over borstvergrotingen en heb besloten mezelf eindelijk te trakteren op een mooie boezem! (na jaaarenlang twijfelen en de kosten overwegende) Ik heb vandaag de afspraak voor een consult gemaakt in Genk, op 19 Oktober Bij Dr. Visser. Als het goed is kan ik dan 4 á 5 weken later geopereerd worden. :-) Ik ben zoooo benieuwd!!! Het lijkt me erg leuk om hier ervaringen uit te wisselen en steun te zoeken. Groetjes & goodluck to y'all, Allyn!