Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Annefleurx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  76
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Recente profielbezoeken

358 profielweergaven
 1. van AA naar B(ter)!!

  Waarom heb je ronde protheses genomen en niet anatomisch?
 2. van AA naar B(ter)!!

  @vanAnaarC Zou ik misschien ook een kijkje mogen nemen? Ik word over een maand geopereerd maar twijfel wel beetje of ik wel naar een C ga met 270.. ik wil nl niet een B na al die moeite.. Haha
 3. van AA naar B(ter)!!

  Hi zou ik misschien bij je mogen kijken in het album? Ik laat via de vergoeding (waarschijnlijk 270 plaatsen) maar zit zo erg in Mn hoofd dat het misschien te klein wordt.. hoe zijn je ronde protheses geplaatst? En waarom heb je rond gekozen?
 4. Oh ik vind ze al best in verhouding nu met je lichaam! Denk je dat ze nog wat gaan krimpen? Hoeveel groter had je gewild dan..? Ik heb echt 75AA voorsituatie, nagenoeg niets.. ik ga zeker nog even passen maar misschien staar ik me ook blind op dit forum, iedereen kiest ook groter dan misschien bij mij past. En jij hebt voor de spier toch, dat is wel iets anders dan dual plane wat ik krijg! Ik vind ze erg mooi gezet!! Zou dit zo willen hoor.
 5. Ik kan nog steeds niet in je album kijken..? Maar ik krijg 270cc, maar ik ga nog wel een keer extra passen want ik ben bang dat het te weinig is van wat ik graag wil! Had ook 235 gepast maar dat vond ik wel te klein vooral omdat het dual plane wordt geplaatst en dus nog wat kleiner uitvalt
 6. Vergoeding in 2017?

  Oh en even een tip: zoek even uit of Bauland gecontracteerd is met je zorgverzekering. Want anders krijg je geen volledige vergoeding en moet je alsnog een groot deel zelf betalen! Zo wou ik eigenlijk het door Boerhaave kliniek laten doen maar die waren met mijn verzekering (Unive) niet geheel gecontracteerd en kwam erop neer dat ik een deel zelf moest betalen. Toen naar Velthuis gegaan want die vergoedt 100% met mijn verzekering.
 7. Vergoeding in 2017?

  Goed dat het geannuleerd is! En voor je het weet heb je de afspraak al.
 8. 300 cc dual plane

  Kan helaas niets zien op je profiel!
 9. 300 cc dual plane

  Zou ik ook even in je album kunnen kijken? @roosiie ? Ik zit te twijfelen tussen 2 maten en neig nu sterk naar 270 en jij zit net dat beetje meer!
 10. Vergoeding in 2017?

  Mijn aanvraag via Velthuis was binnen 1 dag goedgekeurd trouwens! Zou gewoon naar een andere kliniek gaan ipv ziekenhuis.
 11. Vergoeding in 2017?

  Ik zou bellen en zeggen dat ze de aanvraag niét moeten versturen hoor! En wat een onzin met die 125cc, ik ben echt een stuk langer en niet eens zoveel zwaarder en mij raadde ze 235/270 aan!
 12. Vergoeding in 2017?

  Ik ga ook nog in april een keer passen (moet nog afspraak maken) want ik twijfel zelf ook nog! Heb wel goed advies gekregen hier via best_boobie. Maar ik moet gewoon die andere maat gewoon passen anders krijg ik geen rust in Mn hoofd Haha. Mij is 270cc aangeraden van Mentor, anatomisch en dual plane. Ik twijfel nl of 330 misschien net wat beter aan gaat sluiten aan Mn wensen maar volgens mij gaat 270 dat ook doen..
 13. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Ik ontvang graag een pb! Mij is 270 aangeraden, ik heb ook 330 gepast en dat leek wat groot tijdens het passen maar ik ben beetje bang dat 270 niet het gewenste effect gaat geven. Ik word 8 mei geopereerd bij Velthuis Kliniek!
 14. 300 cc dual plane

  Zou ik mogen kijken? X
 15. BV. Help welke Pc en Kliniek

  Zou ik mischien bij je in het album mogen kijken? Ik kom nl ook van 75AA en ben benieuwd wat 330 doet voor iemand met een kleine voorsituatie! Heb je getwijfeld tussen 2 maten?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×