• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Annefleurx

Leden
 • Aantal bijdragen

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

190 profielweergaven
 1. Even voorstellen

  Het ligt er aan wie je beoordeelt denk ik want ik heb minder dan jij en ik ben afgewezen op lichte borstplooi! succes iig ermee!!
 2. Vergoeding in 2017?

  Ga wanneer ik eraan toe ben weer proberen!
 3. Vergoeding in 2017?

  Mijn chirurg heeft trouwens nog persoonlijk gebeld met Menzis om te zeggen dat ze vindt dat ik aan alle eisen voldoe, maar ze hebben dat gewoon allemaal in de wind geslagen. De chirurg vond het heel sneu voor me omdat ze vond dat ik geen twijfel geval ben, want dan had ik het nog begrepen. Ik denk dat ik gewoon pech had bij Menzis. Nieuwe jaar nieuwe kansen. Ik geloof erin dat het gaat lukken want ik heb er gewoon recht op
 4. Vergoeding in 2017?

  Ik ben juist net weg van Menzis omdat ze bij mij super moeilijk deden. Ik voldoe aan alle eisen, geen borstplooi/ruim onder de 1cm (6 en 8 mm geloof ik vastgesteld via echo) en Menzis heeft gezegd dat ze vinden op de foto’s dat ik een lichte plooi heb. Terwijl de chirurg heeft geen borstplooi heeft ingevuld want die heb ik gewoon niet. Ja schaduw op sommige foto’s. Maar geen borstplooi. Heb het helemaal aangevochten maar ze zeiden dat ze erbij bleven ook omdat de eerste aanvraag niet goed was gegaan en daar geen aplasie stond (dat had mijn chirurg later veranderd met de vernieuwde aanvraag) Iig kon niet wachten tot ik bij die hufters weg kon gaan. Ik ga NOOIT meer naar Menzis terug. Hier geen positief verhaal voor je helaas.
 5. Mag ik misschien in je album kijken? Ik heb je verhaal net gelezen! Heftig maar super dat je er nu blij mee bent!!
 6. Vergoeding in 2017?

  Bij welke chirurg had je nog maar je aanvraag gedaan? Had het laatst al teruggezocht maar topic is zo groot!
 7. Vergoeding in 2017?

  Je mag tot 1 feb overstappen!! Je oude verzekering moet wel voor 31 dec zijn opgezegd.
 8. Vergoeding in 2017?

  De echo bedoel je of borst vergroting vergoeding? de echo moet je altijd zelf betalen via eigen risico. Wordt de vergoeding toegewezen dan wordt dat voor je betaald
 9. Vergoeding in 2017?

  Succes! Mocht het niet lukken in Apeldoorn zou ik uitwijken naar een andere stad. Arnhem, Zwolle of Amersfoort heeft vast wel een echo kliniek! Het is iig de moeite waard om te weten of je moet overstappen voor 31dec
 10. Vergoeding in 2017?

  Ik heb mijn huisarts destijds gevraagd waar ik gelijk terecht kon voor een echo. Die heeft mij dat doorgeven. Anders even googlen, weet niet in welke stad je woont?
 11. Vergoeding in 2017?

  Wat zijn de redenen waarom je bent afgewezen? Aanvraagfout, ontbreken foto’s etc. Aan de hand daarvan weet je iig wat je moet benadrukken. Succes ermee. Ik vind het een slopend psychisch proces. Ik heb ook bezwaar aangetekend maar afgewezen. Mijn punt is dat de medische beoordelaar (na vernieuwde goede aanvraag) vond dat ik wel een lichte borstplooi heb. En ze wezen erop dat de allereerste aanvraag hyploplasie in stond (in de vernieuwde aanvraag stond wel aplasie) Heel oneerlijk, vond Mn chirurg ook aangezien ik 6mm heb ofzo. Hoop “gevochten” met Mn verzekering maar helaas. Ik ga het nog 1x proberen met een nieuwe verzekering. Daarna hou ik ermee op. Het is psychisch een slopend proces. Dan ga ik serieus sparen ervoor. Dan nog maar een paar jaar sparen.
 12. Vergoeding in 2017?

  Als het mogelijk is zou ik gelijk na kerst een echo inplannen. Ik heb het bij een privé kliniek echo specialist gedaan. Kostte iets van €100, wat je sowieso toch ook betaalt als je via ziekenhuis oid doet. Ik kon binnen een paar dagen terecht.
 13. Vergoeding in 2017?

  Ik zit bij Menzis! Denk zelf over te stappen naar Univé - Zilveren Kruis - VGZ. Denk dat hier meeste kans op slagen heeft.
 14. Vergoeding in 2017?

  Hebben mensen al gekozen voor een nieuwe zorgverzekering?
 15. Vergoeding in 2017?

  Thanks dit klinkt heel goed!