Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Annefleurx

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  323
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

33 Excellent

Recente profielbezoeken

1217 profielweergaven
 1. Annefleurx

  Afgewezen voor de borstvergroting

  Nou wat gek! Ik ben 174cm en met operatie woog ik 50kg en was bij mij geen enkel probleem. Zou gewoon een andere kliniek proberen!
 2. Annefleurx

  Voorwaarden vergoeding borstvergroting

  1e poging Afgekeurd via OLVG ziekenhuis - Menzis verzekering 2e poging Goedgekeurd (binnen 2 dagen) via Velthuis Kliniek - Univé verzekering Er waren bij mij ook verschillende meningen van een aanwezige borstplooi! De ene vond wel licht aanwezig, de andere vond helemaal niet. Ik heb uiteindelijk Velthuis gekozen met pc F. Smits omdat ze ervaringen hebben met aanvragen via de verzekeringen en dat ze precies weten wat ze in moeten vullen (geen borstplooi, aplasie etc etc) Ik ben nu 6 weken po en ze heeft prachtige borsten gemaakt bij mij. Grootste wat erin kon maar past goed bij mijn lichaam! Ik heb vorig jaar zoveel drama gehad met de aanvraag (want heb de aanvraag nog aangevochten omdat ik er totaal niet mee eens was) maar heeft me gewoon zoveel energie gekost toen dat in pas dit jaar in maart/april weer een poging durfde te wagen. Ik was bang voor weer een teleurstelling maar alles is goed gekomen!! Ik kan zeker mijn pc bij Velthuis aanraden.
 3. @Rooom ja ik ben inmiddels al bijna 6 weken po! Heb 290cc gezet (paste niet meer in) heb nu 70C of 70D ligt aan de bh eigenlijk. Heb nu zelfs 75C aan, zit ook prima.
 4. Annefleurx

  Waarom moet die BH nou eigenlijk? ( heb bvk gehad)

  Mij werd gezegd door de arts 4 weken dag en nacht dragen en daarna nog 2 weken alleen snachts. Ik geloof dat het te maken heeft met het vormen en indalen. Je wilt nl niet dat het te snel gebeurd maar dat het geleidelijk gaat. En dat ze stevig op zn plek worden gehouden ivm inkapselen.
 5. @Maaike1 gewoon in de sportschool hoor, kracht training en cardio. Moet voorzichtig opbouwen met gewichten en ze zei de borstspier voortaan iets minder trainen en ik moet zorgen dat de spier lang blijft. Dus ik ga ook maar weer aan de yoga en wat lenigheid trainen! Mn pc zei ook met bikini het litteken insmeren met sunblock, want dan geneest het echt mooier. Ze keek hoe de doorbloeding was van het litteken en zei dat ik die waarschijnlijk niet meer ga terugzien over een tijdje dus zou top zijn. Gisteren is er een nafoto gemaakt bij mijn nacontrole in de kliniek! Hoe is het vandaag met je? Al wat minder stijf?
 6. @Maaike1 mijn borsten waren ook anders gezwollen hoor, no worry hoort er allemaal bij. Ze genezen ook anders dus dat ziet er soms wat raar uit. Dat trekt allemaal wel bij. Ik heb een mini natuurlijk verschil in Mn borsten en dat blijf je natuurlijk zien maar geen 1 lichaam heeft perfecte gelijke borsten hoor. (Al kunnen ze heel veel wel bijna perfect maken Haha) mijn herstel gaat top. Ik was gisteren bij mijn voorlopig laatste check (5weken ben ik nu) en het zag er super goed uit. Heb nergens last meer van, draag ook al normale bh’s en mag weer sporten en naar de sauna! Dat heb ik gisteren dus gelijk weet gedaan Haha. Geweldig. Moet alleen op vakantie straks Mn litteken insmeren met sunblock factor 50 zei ze en dat was het! In januari heb ik de laatste check zodat ze ziet hoe ze uiteindelijk zijn geworden. De voor en na foto die zijn gemaakt via Velthuis is echt een wereld van verschil!! Ik ben zoveel meer vrouwelijker geworden.
 7. Gek dat elke arts wat anders zegt want ik mag met 6 weken po weer gewoon Mn bovenlichaam trainen. Langzaam opbouwen dat dan weer wel! hahahaha wat fijn dat ze zijn goedgekeurd!! Zo leuk dat zoiets dan ook weer extra zelfvertrouwen kan geven!
 8. Bedankt!! Ik ben ook echt heel blij! Controle was goed vandaag, ik zie Mn arts weer als ik 9 maanden ben. Ze vond ze momenteel heel erg mooi, littekens ook. Mag ook alles weer doen, zonnen, sauna etc. Alleen met zonnen littekens insmeren met sunblock 50 en dan was het prima!
 9. Toen ik 290cc liet zetten via Velthuis heb ik ook een B bh aangemeten! Ze zeggen moet strak zitten en het wordt comfortabeler als het vocht wat meer wegtrekt!
 10. Wauw gefeliciteerd!! @Jo-c nu komt het leuke gedeelte! Passen en daarna aftellen :)))) ik heb het ook allemaal doorlopen via de verzekering (was niet zonder slag en stoot) maar sinds 5 weken eindelijk ook borsten!! Ben zelf ook 30, dus heb ook jaaaaaren geen borsten gehad. Overigens heb ik 290cc laten zetten en kom daarmee uit op een kleine C op het zicht en 70C/D qua bh maat maar nepborsten hebben altijd een grotere maat dan echte borsten.. heel gek maar is echt zo! Weet je al wat jij ongeveer wilt?
 11. @Ilona1990 wat is je voorsituatie en waar wil je heen? Spannend iig!!
 12. Foto update! Vandaag precies 5 weken, tijd vliegt! Zie vandaag mijn arts ook weer met mn 3e checkup inmiddels. Hoop eigenlijk dat ik groen licht krijg om weer wat meer te sporten etc.. Gisteren voor het eerst een bh geshopt (even een momentje hoor want ik paste nooit normale bh’s en nu pas ik alles ZO goed yay) Ben van AA met 290cc naar 70D gegaan (en sommige bh’s een C ligt aan het merk) Ze moeten nog wat mooier worden maar tot nu toe ben ik tevreden! ben nog beetje bleek aan mijn bovenlichaam maar zit al sinds de operatie alle zon te ontwijken met Mn bovenlichaam op advies van de arts dus kan niet wachten om wat meer bij te kleuren daar haha
 13. @Fristii wat is je maat voor het zicht? Ik kom zelf van 75AA en heb 290cc van Mentor laten zetten! Ik heb mezelf nog niet op laten meten maar heb iig post operatieve bh B aan en denk dat ik uitkom in een C/D misschien maat.. maar ze lijken een kleine C Ben zelf ook smal met 173 en 52kg
 14. @Monstrea ik heb je toegevoegd in mijn album! Ben overigens inmiddels bijna 5 weken po en laatste foto is van 3 weken po ofzo.. Ik ken ook iemand die niet meer had kunnen zetten en nu ook wacht totdat ze weer ok is en wat opgerekt zodat ze meer kan laten zetten! Zijn best wat vrouwen die dat uiteindelijk doen hoor. Je weet iig precies wat je wilt dus je gaat zeker je gewenste eindresultaat krijgen. Het duurt alleen nog even wat langer
 15. @Monstrea even gekeken en snap wat je bedoelt idd! Vind het wel echt gek dat je best wat hebt laten zetten voor mn gevoel (345 is toch echt wel wat) en dat het niet zoveel oogt! Denk dat we allebei van dezelfde voorsituatie komen en ik heb het gevoel dat die van mij wat groter ogen terwijl ik minder heb gezet! Zo gek! Overigens vind ik die van jou qua vorm wel heeeeel mooi hoor!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×