• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

gastmama

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  741
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  7

gastmama last won the day on December 1

gastmama had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

727 Excellent

Over gastmama

 • Verjaardag 09-02-82

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  mijn werk, films, fantasieboeken, mijn gezin

Recente profielbezoeken

2489 profielweergaven

Statusupdate

Toon alle statussen van gastmama

 1. Nog 22 dagen werken!!!!

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. Jasmijn_

   Jasmijn_

   Dan mag jij nog iets eerder!! Zijn de zenuwen al aanwezig?

  3. Zee-Bra77

   Zee-Bra77

   Ik ben 11 december aan de beurt ......

    

   Zenuwe zijn om geslagen in angst en twijfels, ik ben daarom ook afgelopen week niet veel op de forum bezig geweest ivm dat ik heel emotioneel ben en er zelfs aan denk om de operatie af te blazen...:blush:

    

    

  4. Jasmijn_

   Jasmijn_

   Oh jeetje echt waar?:( Waar ben je precies bang voor? En waar twijfel je over?

    

   Hier alvast een knuffel :wub::147: