visje83

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

1 Follower

About visje83

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Echt balen voor je! Ben je al terug geweest? Hopelijk hoort het gewoon bij herstelperiode.
 2. Op 14 september ben ik geopereerd en heb ik 380cc anatomische prothese gekregen. Rechts geen last van gehad, links vanaf het begin. Ik heb het gevoel dat de prothese beweegt /verschuift wat voor irritatie /pijn zorgt in mijn linker borst. Nu is er een echo gemaakt en daar kwam niks uit. De pc wil nu als experiment botox spuiten in de spier om te kijken wat er dan gebeurt. Andere optie is kleinere prothese en zachter. Beide opties voelen niet goed en voel mij aardig wanhopig. Ik ben geholpen in het ikazia ziekenhuis in Rotterdam ivm vergoeding. Herkent iemand het gevoel van bewegende protheses en pijn /irritatie?
 3. Mijn zus is er vorig jaar geweest en heel tevreden.
 4. lees mee;-) Ik afgelopen september een borstvergroting gehad half onder de spier maar voel de prothese telkens bewegen wat voor pijn zorgt. Nu denk ik ook na voor een wissel van achter na voor. Zelf ook weinig eigen weefsel. Alleen liever iets neppers dan pijnlijke borsten.
 5. 14 september heb ik 380cc anatomisch Mentor gekregen. Vanaf Day 1 heeft mijn linkerkant zeer gedaan. Eerste week meteen terug geweest ivm angst ontsteking, niks tezien en afwachten, controle 5 weken, niks te zien en afwachten. Januari hetzelfde en vandaag heb ik opgebeld dat echt niet meer trek. Pijn neemt toe, echo gehad maar de is niks te zien. Nu voor seconden opinie na andere arts binnen het ziekenhuis. Alleen wat nu? De uit? Ik heb aplasie en dus totaal geen eigen borstweefsel. Iemand ervaring?
 6. Dr Damen van het Ikazia ziekenhuis? Zelf wel vandaag bij hem op controle geweest, vond het beetje een stugge man. Ben zelf bijna 6 weken geleden geholpen door dr avoort. Maar heb ook 285cc gekregen en heel tevreden over.
 7. P.s persoonlijk zou ik dan ook niet meer daar geholpen willen worden. Als er problemen zijn, hebben ze dan wel tijd?
 8. Verkocht? En is anders je vraagprijs?
 9. Haha ik hoop dat toch beetje kan slapen ondanks de zenuwen. Anders kan morgen de hele dag lekker Zzzzzz
 10. Vervelend dat je zo last had van een lage bloeddruk, maar nu lekker genieten en goede herstel