Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

visje83

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  168
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent

1 Volger

 1. Heyendael kliniek

  Mijn zus is er vorig jaar geweest en heel tevreden.
 2. lees mee;-) Ik afgelopen september een borstvergroting gehad half onder de spier maar voel de prothese telkens bewegen wat voor pijn zorgt. Nu denk ik ook na voor een wissel van achter na voor. Zelf ook weinig eigen weefsel. Alleen liever iets neppers dan pijnlijke borsten.
 3. Linksaf blijft zeer doen

  14 september heb ik 380cc anatomisch Mentor gekregen. Vanaf Day 1 heeft mijn linkerkant zeer gedaan. Eerste week meteen terug geweest ivm angst ontsteking, niks tezien en afwachten, controle 5 weken, niks te zien en afwachten. Januari hetzelfde en vandaag heb ik opgebeld dat echt niet meer trek. Pijn neemt toe, echo gehad maar de is niks te zien. Nu voor seconden opinie na andere arts binnen het ziekenhuis. Alleen wat nu? De uit? Ik heb aplasie en dus totaal geen eigen borstweefsel. Iemand ervaring?
 4. Dr Damen van het Ikazia ziekenhuis? Zelf wel vandaag bij hem op controle geweest, vond het beetje een stugge man. Ben zelf bijna 6 weken geleden geholpen door dr avoort. Maar heb ook 285cc gekregen en heel tevreden over.
 5. Sop geluid onder borst

  Inderdaad vocht, hier ook :-)
 6. P.s persoonlijk zou ik dan ook niet meer daar geholpen willen worden. Als er problemen zijn, hebben ze dan wel tijd?
 7. Triumph PO BH C75 te koop

  Verkocht? En is anders je vraagprijs?
 8. 2x Anna Carefix maat S en M te koop

  Prima, want het even af
 9. 2x Anna Carefix maat S en M te koop

  Heb je de M nog?
 10. Haha ik hoop dat toch beetje kan slapen ondanks de zenuwen. Anders kan morgen de hele dag lekker Zzzzzz
 11. Vervelend dat je zo last had van een lage bloeddruk, maar nu lekker genieten en goede herstel
 12. Morgen is het eindelijk zover! Heel benieuwd hoe het allemaal gaat en de pijn enz
 13. Spannend hoor ;-) Hier ook in het ziekenhuis maar in het Ikazia in Rotterdam. Weekje voor jou aan de beurt maar ook mams 2 en 34. Hoe oud zijn je kinderen? Wat ga je krijgen?
 14. Wat super dat zo goed in gegaan allemaal. Mijn zus heeft al een bv gehad en die had ook pas na denk ik 9 weken dat beide borsten gelijk waren.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×