SelmaSelma

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About SelmaSelma

 • Birthday 02/08/1990

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Amsterdam
 • Interests
  work out.. healthy food And shopping!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @jeda ik heb net m'n medicijnen gekregen en ik voel me stukken beter!! Heb een beetje een zweverig gevoel:) Hahah ik heb wel pijn maar stukken minder!
 2. @Talulah dank je wel!! Het is even doorbijten!! @Amber98 hoe gaat het vandaag met je? Ik heb echt heel veel pijn! Ik ga zo even een uurtje liggen en dan ga ik iets eten zodat ik de medicijnen kan innemen. Ik heb vannacht een zware pijnstiller ingenomen voor noodgevallen omdat ik het niet meer trok. Ik moet zeggen dat ik wel de pijn nog voelde. Gelukkig viel ik wel in slaap. Nu een kleine 10 min wakker maar ik voel m'n borsten branden en bijna alsof m'n huid scheurt..
 3. @jeda dank je wel!! Hoe voel je je verder? Heb je ook dual plane? Vandaag ben ik bijna 1 dag po en de pijn is enorm. Ik hoop dat deze dagen snel voorbij gaan. Ik heb best wel een hoge pijngrens maar dit valt me zwaar tegen. Hoe gaat het bij jou met de pijn? X
 4. @Ank dank je wel! Typen lukt gelukkig nog net! Ik heb heerlijk genoten van de soep! Ben nu even klaar wakker van de pijn maar zal nog even volhouden en anders gaat de sterke pijnstiller erin!! Morgen krijg ik de spierverslappers! Die gaat m'n zus morgenochtend gelijk halen! Hoop dat ik me dan iets beter voel!
 5. Dank je wel! Ik heb voorgenomen om 2 dagen niks te doen en alleen maar te liggen. Dit was ook op verzoek van Nio. En de derde dag wil ik een lekker bak koffie gaan drinken:) hoop dat ik me dan beter voel! Ik heb van de zuster een pil gekregen.. hele sterke en ze gaf aan omdat ik heel tenger ben dat ik het alleen moet innemen als de pijn ondragelijk wordt. Je kan er erg suf en duizelig van worden. Ik ben nog even sterk en heb het het nog niet ingenomen. Wel heb ik de andere medicijnen ingenomen. Zelf verwacht ik dat ik morgen meer pijn zal hebben dus ik heb het even bewaard voor dan!! Xx
 6. @Amber98 ik had dat ook schat! Het was super koud daar!! Gelukkig kreeg ik een dekentje! Ik heb een beetje dezelfde ervaring als jou gehad met de narcose! Die deed ook pijn bij mij en raakte in paniek! Ik riep wel gelijk.. m'n arm doet pijn! M'n arm doet pijn! Ik was bang dat ik een allergie zou hebben. Maar gelukkig waren ze heel lief en probeerde ze me gerust te stellen! Voor de narcose liep ik ook te huilen! Ik durfde niet naar Nio te kijken toen hij zich aan het voorbereiden was om dat ik geen mesjes wou zien. Ik slaap nu bij m'n zus thuis.. die heeft een dochter van 19 en een dochter van 14. Ze helpen me met alles! Ik kan nog niet echt alleen naar de wc.. heb veel pijn aan m'n zijkanten van m'n boven ribben en m'n borsten zijn kneiter hard! Het is nu 02:38 uur en ben net weer wakker geworden van de pijn! Dual plane is best wel pijnlijk voor je lichaam. Maar het hoort er allemaal bij! Ik probeerde net stiekem alleen op te staan om naar de wc te gaan en m'n zus stond in ene voor me om me te helpen! Hahahha zo lief van d'r! Wat vervelend dat je ook moest huilen! Ik weet precies hoe je je voelde! Ik werd om half twee geopereerd en om 15 uur was ik al wakker en gelijk in tranen! Tranen van blijheid en dat ik het heb overleefd! Vervolgens ben ik na een half uur naar m'n kamer gebracht. De twee donkere mannen waren heel lief! Zij waren ook bij mij aanwezig tijden de operatie! Mij heb tot 18:45 uur op mijn kamer gewacht tot m'n zus, nicht en vriendin er waren. In de tussentijd heb ik m'n moeder en andere zussen even gebeld om te laten weten dat de operatie goed is gegaan. Toen ik eindelijk werd opgehaald hebben we nog even met de zuster gekletst. Die was zo lief voor me! Om 20:00 uur ben ik richting huis gaan rijden. Ik zat zelf in kamer 7.. helemaal achterin! Welke kamer zat jij?
 7. Dank je wel! Ik heb voorgenomen om 2 dagen niks te doen en alleen maar te liggen. Dit was ook op verzoek van Nio. En de derde dag wil ik een lekker bak koffie gaan drinken:) hoop dat ik me dan beter voel! Ik heb van de zuster een pil gekregen.. hele sterke en ze gaf aan omdat ik heel tenger ben dat ik het alleen moet innemen als de pijn ondragelijk wordt. Je kan er erg suf en duizelig van worden. Ik ben nog even sterk en heb het het nog niet ingenomen. Wel heb ik de andere medicijnen ingenomen. Zelf verwacht ik dat ik morgen meer pijn zal hebben dus ik heb het even bewaard voor dan!! Xx
 8. @Amber98 ik had dat ook schat! Het was super koud daar!! Gelukkig kreeg ik een dekentje! Ik heb een beetje dezelfde ervaring als jou gehad met de narcose! Die deed ook pijn bij mij en raakte in paniek! Ik riep wel gelijk.. m'n arm doet pijn! M'n arm doet pijn! Ik was bang dat ik een allergie zou hebben. Maar gelukkig waren ze heel lief en probeerde ze me gerust te stellen! Voor de narcose liep ik ook te huilen! Ik durfde niet naar Nio te kijken toen hij zich aan het voorbereiden was om dat ik geen mesjes wou zien. Ik slaap nu bij m'n zus thuis.. die heeft een dochter van 19 en een dochter van 14. Ze helpen me met alles! Ik kan nog niet echt alleen naar de wc.. heb veel pijn aan m'n zijkanten van m'n boven ribben en m'n borsten zijn kneiter hard! Het is nu 02:38 uur en ben net weer wakker geworden van de pijn! Dual plane is best wel pijnlijk voor je lichaam. Maar het hoort er allemaal bij! Ik probeerde net stiekem alleen op te staan om naar de wc te gaan en m'n zus stond in ene voor me om me te helpen! Hahahha zo lief van d'r! Wat vervelend dat je ook moest huilen! Ik weet precies hoe je je voelde! Ik werd om half twee geopereerd en om 15 uur was ik al wakker en gelijk in tranen! Tranen van blijheid en dat ik het heb overleefd! Vervolgens ben ik na een half uur naar m'n kamer gebracht. De twee donkere mannen waren heel lief! Zij waren ook bij mij aanwezig tijden de operatie! Mij heb tot 18:45 uur op mijn kamer gewacht tot m'n zus, nicht en vriendin er waren. In de tussentijd heb ik m'n moeder en andere zussen even gebeld om te laten weten dat de operatie goed is gegaan. Toen ik eindelijk werd opgehaald hebben we nog even met de zuster gekletst. Die was zo lief voor me! Om 20:00 uur ben ik richting huis gaan rijden. Ik zat zelf in kamer 7.. helemaal achterin! Welke kamer zat jij?
 9. @Amber98 ik had dat ook schat! Het was super koud daar!! Gelukkig kreeg ik een dekentje! Ik heb een beetje dezelfde ervaring als jou gehad met de narcose! Die deed ook pijn bij mij en raakte in paniek! Ik riep wel gelijk.. m'n arm doet pijn! M'n arm doet pijn! Ik was bang dat ik een allergie zou hebben. Maar gelukkig waren ze heel lief en probeerde ze me gerust te stellen! Voor de narcose liep ik ook te huilen! Ik durfde niet naar Nio te kijken toen hij zich aan het voorbereiden was om dat ik geen mesjes wou zien. Ik slaap nu bij m'n zus thuis.. die heeft een dochter van 19 en een dochter van 14. Ze helpen me met alles! Ik kan nog niet echt alleen naar de wc.. heb veel pijn aan m'n zijkanten van m'n boven ribben en m'n borsten zijn kneiter hard! Het is nu 02:38 uur en ben net weer wakker geworden van de pijn! Dual plane is best wel pijnlijk voor je lichaam. Maar het hoort er allemaal bij! Ik probeerde net stiekem alleen op te staan om naar de wc te gaan en m'n zus stond in ene voor me om me te helpen! Hahahha zo lief van d'r! Wat vervelend dat je ook moest huilen! Ik weet precies hoe je je voelde! Ik werd om half twee geopereerd en om 15 uur was ik al wakker en gelijk in tranen! Tranen van blijheid en dat ik het heb overleefd! Vervolgens ben ik na een half uur naar m'n kamer gebracht. De twee donkere mannen waren heel lief! Zij waren ook bij mij aanwezig tijden de operatie! Mij heb tot 18:45 uur op mijn kamer gewacht tot m'n zus, nicht en vriendin er waren. In de tussentijd heb ik m'n moeder en andere zussen even gebeld om te laten weten dat de operatie goed is gegaan. Toen ik eindelijk werd opgehaald hebben we nog even met de zuster gekletst. Die was zo lief voor me! Om 20:00 uur ben ik richting huis gaan rijden. Ik zat zelf in kamer 7.. helemaal achterin! Welke kamer zat jij?
 10. Dag lieve schatten!! Wat lief van jullie dat jullie aan me gedacht hebben! Ik had mijn operatie om half twee en was heel erg zenuwachtig en emotioneel! Ik moest een beetje huilen toen ik op de operatietafel lag! De mensen waren heel lief en hebben me erg goed getroost.. de narcose sloeg gelijk aan en hop weg was ik!!!! Ik heb heerlijk geslapen! Ik werd om 15 uu stipt wakker en lag in de uitslaap kamer! Ik moest heel erg huilen en greep gelijk naar m'n borsten! Ik kan niet beschrijven wat voor een gevoel van vreugde ik voelde! Ik was heel erg aan het snikken en aan het trillen! De borsten voelen goed! Nog wel heel hard en heb wel een beetje pijn. Maar dat is normaal! Ik zie gewoon een decolleté Hahahhaha!!! In het Parkkliniek krijg je een compressie vest dus je hoeft hier geen sport bh mee te nemen! Na het ontwaken (the beast has risen Hahahahahha ) was ik niet misselijk alleen een beetje suf! Ik heb ook geen trek! Wel wou ik gelijk wat water en een cappuccino.. daar heb ik van genoten! Mijn lieve moeder was ook erg zenuwachtig voor mij en heeft geen oog dicht gedaan zei ze. Ik heb haar na een half uur gebeld toen ik op m'n kamer zat. Ze is blij dat alles goed is gegaan! Verder slaap ik een paar dagen bij een van m'n zussen omdat m'n moeder te oud is om mij te verzorgen. Ze vroeg gelijk of ik ergens trek in had.. nouuuuu Hahahha ze gaat straks lekkere Marokkaanse harrira soep maken! Ze zei dat ze gelijk een grote pan gaat maken zodat ik er een paar dagen van kan eten. Ik lig nog in bed in het Parkkliniek en heb lekker een kamer alleen! Ik heb de gordijnen dicht laten doen omdat het licht te veel is voor me. Zometeen krijg ik nog wat uitleg over de medicijnen en de spierverslapper die ik krijg. Dr Nio komt zo ook even langs om een afspraak in te plannen voor controle. Denk dat ik over een uurtje wel richting het huis van m'n zus kan gaan. Verder voel ik wel wat pijn op mijn borstbeen en onder m'n borsten. Het is het allemaal waard. Ik zal jullie morgen hoop ik updaten over m'n herstel als ik er de kracht voor heb! Dikke kus van mij!
 11. @x-roxiie-x ohhh spannend!! Eerst was het voor mij 1,5 maand wachten en nu is het gewoon nog 1 week!! Tijd vliegt!! Ik zal jullie laten weten hoe het gegaan is als ik geopereerd ben! Xxxxxxxxxc
 12. @kim89 Omg wat spannend!!! Ik hoop dat het morgen goed zal gaan en dat je je snel goed voelt! Neem rustig de tijd om uit te rusten! Wij krijgen dezelfde maat:):):) kan je me laten weten hoe het gegaan is als je weer kracht hebt? ik ben nu weer een week aan het eten en ik doe rustig aan.. veel vezels en groeten eten! Ohhh en ik heb een tip voor je! Ik heb gelezen dat je buik kan gaan opzwellen door de narcose dus je moet brandnetel thee drinken en dan afwisselen met 2 glazen water! Zo plas je al het vocht uit en neemt het gezwel af! Heel veel succes morgen!!!!!
 13. @Amber98 @LaylaLou spannend hoor dames!! Ik ben vooral benieuwd hoe het gaat zijn! Ik had nooit verwacht dat ik dit ooit zou doen!! Er heerst nogal een groot taboe op.. vooral in mijn omgeving! Ik heb ervoor gekozen om het niet tegen iedereen te zeggen. Mijn moeder was in het begin een beetje erop tegen maar nu is ze gelukkig bijgedraaid.. ik ben 27 en als ik het wil doen dan moet ik het nu doen vind ik! Dan kan je er lang van genieten!! Ik heb alvast allerlei leuke tops en truitjes gehaald in de sale! Die zitten nu zo ruim maar denk dat het er straks prachtig uit gaat zien! Ik ben zelf heel tenger en lang. Heupen en billen heb ik wel maar de bovenkant is zo plat! Heb niks om vast te pakken zeg maar Hahahaha ik zal mijn tijdstip plaatsen zodra ik het weet. En ik zal natuurlijk ook aangeven hoe mijn herstel zal zijn! Xxxx
 14. Jeeeejjjjj wat leuk!!! @Amber98 hoe laat wordt je geopereerd!!!? Misschien zien we elkaar!!!? Ik krijg het pas 1 week van te voren te horen! Ik deel hetzelfde gevoel! Ik ga al die kut bh's van de primark met extra dikke vulling allemaal weggooien Hahahahah xxx