ellaa

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About ellaa

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi chantal! ik ben 25 april geopereerd ook door Grabietz. Heb dezelfde klachten. Linkerborst letterlijk gevoelloos voel het alleen tintelen rechterborst heb ik soms echt super harde steken. Heb het idee dat het dan komt omdat ik dan soms teveel bewogen heb?? weet het ook niet zo goed. Ik raakte eerst best in paniek omdat het goed zeer doet. Maar nu word het iedere dag wel minder. hoop dat je er iets aan hebt! heb trouwens ook dual plane 500 cc. Had een 75B groetjess
 2. @Suusieq hey meis, nou als dat het mooist bij je past moet je dat gewoon doen! Ik ben erg benieuwd! Wat heb je nu voor cup dan? En ohhh wat snap ik je frustraties over je vakantie en je bruiloft! Had ik ook! Nog eventjes volhouden! @Wuppie dankje wel voor de link! Ik probeerde het de hele tijd via mn telefoon maar dat is dus kansloos, vandaag even via de laptop doen! Ik geef een gil als het gelukt is haha! @Gizmootje dankjewel! Ik heb dual plane high profile! Ik heb dus uit eindelijk geen 3D laten maken omdat ik meteen enthousiast was over de 500 hihi. Hoop dat je wat aan je fotos hebt, vast wel! En vooral niet te bescheiden gewoon doen wat je zelf wil en niet wat een ander wil horen!
 3. Hahaha @Wuppie ik doe echt iets verkeerd ik weet niet hoe het moet. Ik heb nu twee keer uploaden gedaan en dan vind ik niets? Kan jij me vertellen hoe wie wat waar?
 4. @Wuppie ik ben nu eff aant uitvogelen hoe ik fotos op de goede plek upload dus als het goed is staan ze er zo op!! Thanks meid!
 5. Hoi meiden, stom ik zie nu pas dat jullie een berichtje hebben gehad. ben inmiddels gister geopereerd! Was blij met het extra consult heb opnieuw gepast etc. Ben zelfs voor nog groter gegaan omdat dit bij mijn lichaam past (persoonlijk haha). Het word 500 cc en 550 cc vanwege het verschil. operatie is super super goed gegaan. Was super zenuwachtig maar alles was echt zo voorbij! Dr. Grabietz was relax. Jammer was wel dat hij eerst zei uhh wat wil je 375 of 400? Dus ik zei ehm.. kijk eens wat daar ligt.. en hij ziet de 500 liggen en hij zei; Wow dit is fucking groot man. Ik moest er wel om lachen. Hij was wel eerlijk en zei dat hij niet op de hoogte was gesteld ( wat ik overigens wel heel slecht vindt). Hij zei dat hij het ging proberen maar als het niet past zou hij voor de 400/450 gaan. al met al wakker geworden met 500/550!! Gelukkig. Ik nam meteen een foto en was echt super super blij! Had me er op voorbereid dat het na de operatie niet meteen mooi uit zou zien zoals ik bij veel meiden heb gezien omdat het nog moet vormen etc. Ik vond ze meteen prachtig. vannacht oke geslapen, tuurlijk heb ik pijn maar het is heel goed te doen met de pijnstilling erbij. hopen dat het herstel goed en voorspoedig verloopt!! hoe is het met jouw besluit @Suusieq ????
 6. Even tussendoor, Het is al bijna, volgende week dinsdag wordt ik geopereerd! Na het consult met de chirurg raakte ik eigenlijk een beetje verward. Ik las overal tussen de borstspier en ging hier dan ook voor! de 400 cc wat Diana mij had aangeraden vond ik mooi, maar ik had het idee dat ik wel wat meer kon hebben. Dit stelde ik voor aan dr Grabietz. Hij vertelde dat er eigenlijk iets als tussen de borstspier niet bestaat, het is gewoon ervoor of erachter. Waarop ik dacht huw??? dit lees ik toch echt. Dit was dus verwarring nummer 1. (uiteindelijk snapte ik wel dat hij bedoelde dat als het tussen de borstspier is, dat het er dus voor een deel achter zit :S:S) Verwarring nummer 2. Dr Grabietz zei; je hebt mooie borsten zou je dit nou wel doen??? Verwarring nummer 3: ik stelde iets groter voor omdat mij dit mooi lijkt, hij leek het niet een goed idee te vinden. Na 1000 verhalen te lezen en mooie en minder mooie fotos hebben bekeken, heb ik vandaag toch maar gebeld voor een 3rde consult. Dit werd super goed begrepen en ik kan morgen meteen langs en worden er geloof ik 3d fotos of filmpjes gemaakt? Ik zal het wel zien. Vind het in elk geval erg spannend ik wil het namelijk maar 1x doen! Iemand hier ook veel getwijfeld of ervaring met 3D??
 7. Hey @Wuppie Bedankt voor je snelle reactie! Ja graag voeg me maar toe want ik heb echt geen idee! krijg ik daar gewoon een melding van? haha ik snap het nog niet zo! En je zegt ik zie het nu steeds veranderen, dat het gaat vormen naar je lichaam bedoel je? Thanks!!!
 8. Hoi @Wuppie ik ben nieuw op dit forum en zag jouw berichtje staan dat je pas bent geopereerd! ik krijg ongeveer hetzelfde als jij (althans ik krijg 450 cc in de ene borst en 425 in de ander en dan dual plane) ik was benieuwd wat voor cup je had voor jouw operatie? Ik heb zelf een B75 en was dus aan het twijfelen of 450 cc niet te groot is hihi
 9. Hoi hoi, Via deze weg stel ik mij even voor. Mijn naam is Ella moeder van 2 kinderen en toe aan een mooie borst Ik heb vandaag een consult gehad bij PC Dr. Grabietz die mij ook zal opereren. Op mijn eerste consult had Diana 400 cc voorgesteld tussen de borst spier. Ik ben 1.71 en weeg 64 kg, ik had voor mijn zwangerschap een mooie volle 75C en hierna nog een kleine 75B. Bij het maken van fotos vond ik het er mooi uit zien maar had in mijn gedachten wel wat groter te willen. Vandaag dus bij Dr. Grabietz het e.e.a. door gesproken. Mijn borsten wijken wat van elkaar qua grote dus het volgende is voorgesteld, 450 cc aan de ene borst 400/425 cc aan de andere borst en dan tussen de borstspier. (waar hij overigens niet echt over wil spreken, volgens hem is het ervoor of erachter) In zijn woorden wordt het er bij mij dan erachter. Wat mij opviel aan deze PC is dat hij wel echt door probeert te drukken wat hij zegt; ik liet bijvoorbeeld wat fotos zien van hoe ik het wel mooi zou vinden (wat ik dus mooi vind is dat de borst er niet zo op ligt maar een beetje hangt) hij leek niet echt naar de foto's te kijken. (dit misschien omdat hij mij niet wil vergelijken met een foto, geen idee). Al met al ben ik blij dat ik iemand mee had die mij even opnieuw kon vertellen wat er nou eigenlijk gaat gebeuren. Nogal spannend allemaal!! Waar ik eigenlijk benieuwd naar ben is meiden die ongv het zelfde wegen en qua lengte hetzelfde zijn zodat ik een beetje kan vergelijken. Ik ben mij ervan bewust dat ieder zijn borst anders is.