micky2017

Silver Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About micky2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thx! Hier heb ik wat aan, echt idd bijna dezelfde voorsituatie (ik heb zelfs nog wat minder).. Maar een super mooi resultaat, oogt heel natuurlijk!
 2. Hoi Nina, ik heb je verhaal doorgelezen met veel interesse, omdat ik een vergelijkbaar postuur heb en nog erg aan het twijfelen ben over een bv. Hier ook na zwangerschappen en borstvoeding niks meer over.. Zou ik je foto’s ook mogen zien? Ben heel benieuwd naar het natuurlijke resultaat!
 3. Hoi Wieke, fijn dat het allemaal goed is gegaan en over het algemeen het herstel meevalt! Ik ben wel heel benieuwd naar het resultaat, zou je foto’s willen plaatsen? Ik heb ook een slanke lichaamsbouw, dunne huid en nu AA, en twijfel nog heel erg over een bv..
 4. Hoi Wieke, ik lees graag mee hier omdat ik heel benieuwd ben naar jouw resultaat. Zo te lezen hebben wij precies dezelfde lichaamsbouw en ongeveer dezelfde leeftijd. Ik twijfel nog erg over een bv.
 5. Hoi Teentje, ik wil je graag volgen omdat ik ook bijna net zo plat ben als jij was (misschien ietsje meer, maar niet veel). Dus ben heel benieuwd hoe het er uit gaat zien! Jk heb ook 2 kids lang borstvoeding gegeven. Ben nog erg aan het twijfelen of ik een bv wil. Succes met je herstel verder!
 6. Schept wat meer duidelijkheid idd! Ik ben nog erg aan het twijfelen over een bv. Ben ongelukkig met mijn boobs (die ik nauwelijks heb), maar toch vind ik het een eng idee dat ze zomaar in je gaan snijden enzo.. Zeker als je deze animatie ziet.
 7. Hoi allemaal, Ik ben 34 jaar, heb een slanke bouw en altijd kleine borsten gehad (75A). Na 2 kids die allebei borstvoeding hebben gehad is er nu nog minder van over, zeker mijn rechterborst, de kleinste bh staat gewoon open. Ik baal hier heel erg van! En daarom twijfel ik al lang over een bv. Heb een half jaartje terug alleen een documentaire gezien waarin werd gewaarschuwd voor de gevaren van siliconen in het lichaam, er werd gezegd dat hydrogel (als ik het goed zeg?) veiliger is. Ik ga me nog even inlezen hier. Liefs mij