Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Xfrouwkje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  442
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

122 Excellent

6 Volgers

Over Xfrouwkje

 • Verjaardag 13-04-1994

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  2 dochters <3
  Kapster
  Make-up

Recente profielbezoeken

875 profielweergaven
 1. Littekenzalf

  Ik zweer bij bio dermal littekencreme.. trekt snel in en smeert fijn
 2. Ik ben nu 7 weken po en doe sinds 2 weken alles weer zelf, heb alles in het huishouden weer opgepakt. Ben weer aan het werk, weer begonnen met hardlopen en pilates en zelfs al door de wildwaterbaan gegaan al ging dat wel erg heftig haha! Luister vooral naar je lichaam!
 3. - Aliexpress

  Hey! Ik bestel regelmatig (lees te veel) bij ali! Van de 200? Bestellingen heb ik nog maar 1 keertje douanekosten hoeven betalen. Zo werd een legging van 6 euro ineens 35 euro. De kans is erg klein dus. Zorg dat je geen grote bedragen per aanbieder koopt! Het wachten kan soms wel erg lang zijn!
 4. Ik werd niet gebeld door de anesthesist. Gabriels had mijn lengte gewicht en bloeddruk en alles al gemeten, en op de operatiedag zelf werd alles weer gecheckt. Ik kreeg de rekening meteen na het vastleggen voor de operatiedatum en die moest ik betalen een maand voor de operatie! Ik ben dan ook via diana gabriels gegaan, en jij?
 5. Wooh wat een heftig verhaal! Ik hoop van harte voor je dat dit ook een goed resultaat geeft en je niet weer hoeft. Ik heb zelf erg postieve ervaringen bij Gabriels, ik hoop voor je dat het goed opgelost word. In 1 ding hoop ik je gerust te kunnen stellen, toen ik wakker werd uit mijn narcose hingen mijn boobs onder mijn oksels. De eerste week waren ze enorm breed en lelijk. Vanaf week 2 gingen ze naar elkaar toe, en nu vind ik ze perfect!! Dus dat kan nog erg bijtrekken, hoop dat dat bij jou ook het geval is!
 6. Hi hier weer een update van mij! vandaag ben ik 4 weken PO en het gaat onwijs goed met me. Ik ben erg happy met mijn boobs, en zit goed in mijn vel! ik ben zo langzaam aan alweer alles aan het doen, maar lekker rustig aan. Naar mijn idee zijn m’n boobs de afgelopen 2 weken niet verandert. Ze zijn even mooi gebleven, merk nu alleen dat ze steeds zachter worden! Heerlijk zijn ze! Afgezien van de eerste week is het me onwijs meegevallen en ben ik erg trots dat ik deze keus gemaakt heb! Liefs van mij xx
 7. Fijn meid!! Ook zo’n mooi resultaat van schellekens! Ik ben ook zeer tevreden over hem! Je kan ook eens wietolie gebruiken voor de nacht, niet teveel dan word je stoned nee valt mee hoor, ik heb een vriendin met erge slaapproblemen en die zweert bij wietolie!
 8. De eerste week was echt verschrikkelijk, had mega pijn. Ben op dag 8 een rondje gaan lopen, dat viel me vet tegen. Maar op dag 9 was die pijn ineens weg en sindsdien loop ik zo’n 5/6 km op een ochtend daarna moet ik wel weer mijn rust pakken.
 9. Hier even een update! ben inmiddels 2,5 week PO en het gaat verassend goed met me. Na die eerste nare week met heel veel pijn id het heel snel gegaan. Afgelopen week de controle gehad en het zag er top uit! Nu red ik mezelf weer helemaal, behalve het stofzuigen en dweilen natuurlijk. Sinds gister rij ik ook weer in de auto, wat een verademing. Het helpt me erg om elke dag een paar km te wandelen, lekker in beweging maar op mijn gemakje! En mijn boobs,,,,, ik ben verliefd!! voor wie wil kijken, ask me! liefs xx
 10. Heey meid ik ga je toevoegen aan mijn album. Ik heb 375 cc gekregen en ben er onwijs blij mee! Nu 2 weken po! X
 11. Oriëntatie wissel, zo veel vragen! Sos!

  Zoek eens op dr. Nio. Is geloof ik de king of ‘porno’ tieten!
 12. Leuk verslagje! Gefeliciteerd met je boobs en welkom in de club
 13. Ja. De andere consulten ook op zondag gehad
 14. Ik heb bijna helemaal geen bloed er aan zitten! Ik moet volgende week zondag op controle
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×