• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Xfrouwkje

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  384
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

107 Excellent

4 Volgers

Over Xfrouwkje

 • Verjaardag 13-04-1994

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  2 dochters <3
  Kapster
  Make-up

Recente profielbezoeken

615 profielweergaven
 1. Oriëntatie wissel, zo veel vragen! Sos!

  Zoek eens op dr. Nio. Is geloof ik de king of ‘porno’ tieten!
 2. Leuk verslagje! Gefeliciteerd met je boobs en welkom in de club
 3. Ja. De andere consulten ook op zondag gehad
 4. Ik heb bijna helemaal geen bloed er aan zitten! Ik moet volgende week zondag op controle
 5. Ons meiden zijn 4 en 2. Maandag is mijn man weer aan het werk dus dan moet ik ze zelf weer brengen naar school en de peuterspeelzaak. De oudste red haar aardig kwa aankleden enzo. En mijn buik is inderdaad ook erg opgezet, normaal sport ik ook regelmatig en dat kan nu ook niet. Zal er straks wel snel weer afgaan als we alles weer kunnen!
 6. Ja had ook niet verwacht dat de pijn zo lang zou aanhouden hoor.. ben nu bijna week verder en vanaf maandag sta ik er weer alleen voor met 2 kids.. ben heel benieuwd of dat gaat lukken. Ik ben wel iets meer aangekomen helaas hoop het er gauw weer af te krijgen, mijn buik is ook nog erg opgezet!
 7. Geen zorgen maken meid, ik ben nu 7 dagen PO en heb ook nog veel pijn en steken. Niet te lang zitten en liggen, rondjes lopen helpt. Hoe pijn het ook doet als je in beweging komt word alles beter. Lekker je pijnstillers slikken en het word vanzelf beter!
 8. Hahaha ja dat nog wel hoor! Of mooie zomerjurkjes, love it
 9. Kan niet wachten om in zo min mogelijk kleding rond te lopen hahaha
 10. Hahaha ik kan niet wachten, hoorde net dat er een badlijn komt van Marie Jo! I love it!
 11. De eerste 3 dagen had ik erg veel pijn. Vandaag is al veel beter!
 12. Maak je geen zorgen dag 1 zaten mijne onder m’n oksels en langzaamaan komen ze naar elkaar toe! Heb geduld meisje
 13. Ja sochtends is even heel erg. En na een tijd liggen of zitten idd.. van mij mogen we 2 weken verder zijn ja! Ben benieuwd
 14. Ik moet 2 weken na de operatie op controle. Ik voel me goed zolang ik lekker op debank zit. Als ik sta of loop heb ik veel pijn aan 1wond. Ik slik alles nog keurig kan nog niet zonder. Ik heb 375 rond high profile gekregen en zijn dual plane geplaatst. X
 15. Hey meid ik ben afgelopen zaterdag geopereerd door dr schellekens in bosch en duin. Ik slik alleen paracetamol en ibuprofen, sommige momenten gaan heel goed en op sommige momenten kan ik wel jankdn. Het doet pijn maar valt nog net te overzien. Het word naar mijn idee nu wel ietsjes beter. Succes en doe rustig aan, laat je lekker verwennen