Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Duppie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

2 Volgers

Over Duppie

 • Verjaardag 25-11-1972

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brabant

Recente profielbezoeken

624 profielweergaven
 1. http://Operatie verslagOperatie verslag. 8 Januari dr v Straten. 350 cc mentor. 8.00 zou de operatie plaatsvinden maar door file een beetje vertraagd naar 8.30. Heel erg bang voor het infuus maar achteraf door een lieve zuster die me goede afleiding gaf , toch erg mee gevallen. Ook de narcose viel mee , voor je het weet ben je in dromenland. Alleen toen ik bijkwam vd narcose, erg misselijk. Heel raar maar op de kamer waar iedereen lag bij te komen was bijna iedereen misselijk , heel vervelend later kwam de arts even kijken of alles goed ging en mocht ik naar huis . Ik ben nu 3 dagen verder en voel me sinds vandaag echt weer fit . De pijn was goed te doen maar die misselijkheid was echt vervelend.. En als ik naar mijn borsten kijk , word ik alleen maar blijer.....
 2. Idd de dagen duren lang op deze manier. Soms kijk je er naar uit een dagje niks ....maar zo ....pfff is gewoon vermoeiend ..haha
 3. Bijna iedereen die uit de narcose kwam was misselijk terwijl ze tegen mij hebben gezegd dat dat bijna nooit voor kwam .
 4. Ik moet om 10.45 . Bij mij zijn ze ook flink bebloed maar ook niet pijnlijk . Ik vond het wel erg hectisch op de operatiedag zelf .
 5. Ik kan wel goed slapen , met 2 kussens onder mijn rug /hoofd . Ik heb nu 350cc. Ik denk wel dat het mooi gaat worden . Ik moet trouwens Donderdag de 18 de op controle.
 6. Vanaf vandaag voel ik me een stuk beter . De pijn valt mee maar vooral de misselijkheid was heel vervelend . Ze zijn vanaf vandaag ook iets minder gespannen . Ik denk dat ik de pijnstillers ook wat af ga bouwen , misschien veroorzaken die wel de misselijkheid .
 7. @Xfrouwkjezou ik ze misschien ook mogen bewonderen ?
 8. Misschien , ligt eraan hoe lang het duurt bij mij . Ik mag al om 8.00. Super fijn .
 9. Het valt nog best mee met de zenuwen...Ik hoop dat dat zo blijft . Ik ga voor 350 of 375 cc ga ik daar beslissen welke het worden .
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×