Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Duppie

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  52
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

2 Volgers

Over Duppie

 • Verjaardag 25-11-1972

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brabant

Recente profielbezoeken

687 profielweergaven
 1. http://Operatie verslagOperatie verslag. 8 Januari dr v Straten. 350 cc mentor. 8.00 zou de operatie plaatsvinden maar door file een beetje vertraagd naar 8.30. Heel erg bang voor het infuus maar achteraf door een lieve zuster die me goede afleiding gaf , toch erg mee gevallen. Ook de narcose viel mee , voor je het weet ben je in dromenland. Alleen toen ik bijkwam vd narcose, erg misselijk. Heel raar maar op de kamer waar iedereen lag bij te komen was bijna iedereen misselijk , heel vervelend later kwam de arts even kijken of alles goed ging en mocht ik naar huis . Ik ben nu 3 dagen verder en voel me sinds vandaag echt weer fit . De pijn was goed te doen maar die misselijkheid was echt vervelend.. En als ik naar mijn borsten kijk , word ik alleen maar blijer.....
 2. Idd de dagen duren lang op deze manier. Soms kijk je er naar uit een dagje niks ....maar zo ....pfff is gewoon vermoeiend ..haha
 3. Bijna iedereen die uit de narcose kwam was misselijk terwijl ze tegen mij hebben gezegd dat dat bijna nooit voor kwam .
 4. Ik moet om 10.45 . Bij mij zijn ze ook flink bebloed maar ook niet pijnlijk . Ik vond het wel erg hectisch op de operatiedag zelf .
 5. Ik kan wel goed slapen , met 2 kussens onder mijn rug /hoofd . Ik heb nu 350cc. Ik denk wel dat het mooi gaat worden . Ik moet trouwens Donderdag de 18 de op controle.
 6. Vanaf vandaag voel ik me een stuk beter . De pijn valt mee maar vooral de misselijkheid was heel vervelend . Ze zijn vanaf vandaag ook iets minder gespannen . Ik denk dat ik de pijnstillers ook wat af ga bouwen , misschien veroorzaken die wel de misselijkheid .
 7. @Xfrouwkjezou ik ze misschien ook mogen bewonderen ?
 8. Misschien , ligt eraan hoe lang het duurt bij mij . Ik mag al om 8.00. Super fijn .
 9. Het valt nog best mee met de zenuwen...Ik hoop dat dat zo blijft . Ik ga voor 350 of 375 cc ga ik daar beslissen welke het worden .
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×