Paprika

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

5 Followers

About Paprika

Recent Profile Visitors

738 profile views
 1. @pammetje @rozebooz Jeetje wat ben ik al lang niet meer geweest Alles gaat goed! Ben intens gelukkig met m'n borsten, ze zijn schitterend Heb wat genezen betreft wat problemen gehad met de "oplosbare" hechtingen die niet oplosten en gingen ontsteken. Die heb ik er zelf uitgetrokken en na 3 dagen was alles weer prima. Hoe gaat het met jullie? oh ja, en een foto natuurlijk, van m'n F75
 2. Ja gaat goed bedankt voor je interesse! Gisteren naar een braderie geweest maar dat vond ik wel spannend hoor in die drukte, heb de hele tijd met m'n armen over elkaar gelopen om de boel te beschermen Maar ik maak me af en toe wel zorgen over de bewegingen die ik onbewust maak. Was van de week 's nachts al half op m'n zij gedraaid (geen last van) en ben ook al een keer wakker geworden met m'n arm omhoog. Moet woensdag op controle dus zal het meteen even bespreken, maar kan er weinig aan doen als ik slaap ben ik bang. Wat betreft de pijn heb ik gisteren nog twee maal paracetamol geslikt maar dat is eigenlijk niet meer nodig. Zolang ik genoeg beweeg en ervoor zorg dat ik niet stijf word gaat het super! [klopt af] Hoop dat het zich zo doorzet En heb je weer toegevoegd hoor! Dacht het al gedaan te hebben maar zit soms zo te prutsen op m'n telefoon zal wel op het kruisje gedrukt hebben haha sorry!
 3. Ach lieverd het spijt me ontzettend wat je nu door moet maken Hoop heel erg dat je je snel weer wat fijner zult voelen. Hoe gaat het met jullie andere hond? Hele dikke knuffels xx
 4. Tja ik weet eigenlijk niet zo goed waarom ik m'n borsten belangrijker vind. Raakt me toch wat harder denk ik, alsof ik minder vrouw ben zonder borsten, terwijl ik m'n slappe buik meer als een oorlogswond zie ;-) Maar lieverd als jij er wel zo mee zit, ga ervoor!
 5. Vind de grote ook het mooist, staat je schitterend! Wat betreft je buik schaar ik mij achter bb. Ben zelf moeder van 2 en enorm afgevallen maar ik heb mij erbij neergelegd dat mijn buik nu eenmaal zo uit de strijd is gekomen. Ik noem hem gekscherend mijn tijgernootje en draag alleen nog maar een tankini. Mijn borsten heb ik wel laten verbeteren want daar kon ik niet mee leven. Of jij dat wel kan met je buik moet je zelf beslissen mop, heel veel succes en wijsheid gewenst! Oh en Frans Straten is top!!
 6. Nog maar 1 nachtje slapen Moet zeggen dat ik zelf niet zo'n voorstander ben van een spiegel opbouwen, als dit echt heel zinvol zou zijn zouden de artsen dat zelf aan iedereen adviseren denk ik dan. En de pijn wordt sowieso door iedereen anders ervaren, had zelf niet zo'n last gelukkig. Maarre veel succes morgen en gefeliciteerd met je nieuwe opdracht! Een hoop om naar uit te kijken denk ik zo
 7. Ach lieverd wat naar dat je je zo rot hebt gevoeld Ben zelf ook na 1 dag overgegaan op alleen paracetamol omdat ik van de rest van de medicatie zo misselijk werd. Hoop dat je vannacht wat hebt kunnen slapen! Ik heb astma dus ben het wel gewend om zo nu en dan rechtop te slapen maar gebruik de zoekfunctie van het forum eens en zoek op ' kussenfort ' Kan mij heugen dat iemand hier ooit wat over gepost heeft, schenen een hoop meiden wat aan gehad te hebben. Zijn ze volledig achter de spier geplaatst of dual plane?
 8. Geen ervaring met jouw arts en ook niet met drains, maar... nog maar 1 nachtje slapen!!!! Heel veel succes morgen x
 9. Ben vandaag niet geweest hoor, was mij te vochtig buiten Merk wel dat ik heel erg moet oppassen dat ik geen bewegingen maak die ik nog niet mag maken, heb er soms gewoon geen erg in. Nieuwe foto's in album!
 10. Zou hem trouwens ook wel willen ruilen voor dezelfde bh in 80D, moet wel zwart zijn.
 11. Te koop de Hema heavy sports non padded 80E zwart. Te groot voor mij, wel gewassen niet gedragen. Zou er graag €14 voor willen.