fashion300

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About fashion300

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Nederland - Rotterdam
 • Interests
  Mode

Recent Profile Visitors

1,737 profile views
 1. Inieminie stukje gereden zojuist. Vrijdag 6 weken PO. Ik heb echt veel te eigenwijs maar alles is goed gegaan gelukkig.
 2. Ik heb zelf nu 80E maar hij paste ook goed. Ik heb kledingmaat M. Hij is beige en in nieuwstaat. Zie de foto's. Ophalen kan in omgeving Breda en verzenden kan ook.
 3. Ik ben heel benieuwd hoe je het ervaart! Heel veel succes alvast
 4. Hoi dames, Toevallig nog meer motorrijdsters aanwezig hier? Door het goede weer begint het nu wat te kriebelen maar ik heb geen idee na hoeveel dagen PO het weer gaat lukken..
 5. Mijn huisarts helaas ook niet en ik baal nu dat ik zo snel ben geweest. Achteraf had een andere arts deze verwijzing natuurlijk ook kunnen geven. Ik zou nog even proberen als ik haar/jullie was! Mijn borsten moeten nog erg zakken dus ik ben op dit moment nog niet tevreden maar het litteken heeft hij in ieder geval wel heel mooi gemaakt.
 6. Ik denk dat de meeste hier het wel met mij eens zijn dat je bij twijfel beter te groot kunt nemen. Het is voor je gevoel namelijk al snel klein en het je raakt eraan gewend natuurlijk.
 7. Wat goed dat je dat voor je dochter wilt doen! Hebben jullie ook al gekeken naar de mogelijkheid om het via de zorgverzekering vergoed te krijgen?
 8. 1. Ik heb alleen heel vaak gevraagd of ik iets raars heb gezegd omdat de anesthesist zei dat ik stoned wakker zou worden en rare dingen kon gaan zeggen. Maar ik had niks raars gezegd. 2. Ik kijk geen tv maar zit me alleen af te vragen hoeveel uur ik hier nu wel niet heb doorgebracht. 3. Haha dat eten was meteen na mijn operatie. Onderweg hadden mijn vriend en een vriendin worstenbroodjes in de auto en daar had ik zoveel zin in dat ik de hele tijd aan worstenbrood heb gedacht. 4. Via skype toch mijn les volgen haha maar alsof dat een hoogtepunt is 5. Gisteren moest ik mijn hechtingen laten verwijderen en er was een zenuwachtige doktersassistente bij de huisarts. Ik mocht alvast in een kamertje zitten en dan kwam ze er zo aan. Dus ik alvast mijn blouse open gedaan en toen kwam ze binnen en zei ze: ''Waar zit de hechting?''. Ik antwoordde: ''Onderaan bij mijn borst''. Toen keek ze en vroeg ze: ''Oh heb je wat weg laten halen dan ofzo?''. Ohh echt heel erg maar toen daarna maar gezegd nee ik heb een borstvergroting gehad.
 9. Het snijd aan de zijkanten onderaan een beetje maar verder valt het mee. Heb wel al 2 dagen gehad dat ik ziek ben geweest (misselijk, warm, zweten maar geen koorts). Het paarse zie je in mn album beter, ik zal je toevoegen.
 10. De hechting is er uit. Ik voel wel wat bobbeltjes die aan de binnenkant zitten maar het ziet er mooi uit. Het paarse wordt tot nu toe erger maar dat komt ook wel goed
 11. Hoi Wat fijn dat je nu na zo een lange tijd toch je wens in vervulling kan laten gaan!
 12. Ik kom toevallig net terug van de huisarts. Er moest maar een hechting uitgehaald worden en dat voelde ik eigenlijk amper. Alleen de pleister die erover zat zat goed vast.
 13. Ik bedoel duwen op de plek waar ik de pijn denk te voelen om te kijken waar het zit. Ik denk dat het dan inderdaad zakken is en dat het dan een beetje tegen mijn wond aan schuurt. Ik hoop wel dat het snel over gaat. Het is gelukkig al een stuk minder strak.