Rocking Ballerina

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rocking Ballerina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eigenlijk omschrijf je precies hoe ik me ook voel, ene moment wel, andere moment niet.. Er zijn ergere dingen in de wereld, valt best mee, moet niet zeuren etc. Etc. Haha Maar mijn datum staat ook vast! 16 mei al! Bij dr. Luijendijk bij de Bergman Clinics. Valt nu toch wel een last van m'n schouders
 2. Wat stoer van je! Dat wat jij zegt over een soort van schaamtegevoel heb ik ook hoor. Wil het liefst ook dat niemand het weet. Dat is misschien ook wel de taboe die ik er zelf op laat rusten.
 3. Beste dames, Misschien vinden velen van jullie dit raar maar ik vraag me af of er ook dames zijn die een twijfel hebben over hun borstvergroting. Ik heb ondertussen mijn 1e consult gehad maar heb toch ergens gemengde gevoelens.. Ik ben al vanaf puber af aan minder bedeeld qua borstvorming en heb sindsdien regelmatig nagedacht over een vergroting. Niet heel erg serieus maar het is toch vaak zat de revu gepasseerd. Ondertussen heb ik al 12 jaar een lieve man en nu een dochter van 4. Alles bij elkaar 27 kg. Lichter en jullie raden het dus wel, dat kleine beetje borst dat ik had (AA-A cup) hangt er als een theezakje bij... Ik sport 4 keer in de week en ben dus blij dat ik mijn lichaam redelijk goed in shape en controle heb ik denk de afgelopen tijd steeds meer aan een vergroting. De stap is gezet toen ik hoorde dat het evt. Kans op een vergoeding was. Helaas is dit in mijn geval dus niet zo en zal ik het zelf moeten bekostigen. Maar goed, even goede vrienden. Ik denk er nu dus serieus aan om de operatie te ondergaan. Vooral na mijn 1e consult waarna ik mijn 3D foto heb gezien en protheses heb gedragen die het geheel toch wel een heel andere kijk gaven. Alleen nu mijn probleem: ik heb veel gemengde gevoelens, snijden in een gezond lichaam, narcose, herstel, best een heel gelukkig leven zonder. Allemaal dingen waarover ik twijfel en er maar niet uit kom. Anderzijds wil ik heel graag een mooie boezem waar ik trots op kan zijn en van kan genieten, wellicht dat ik dan ook mijn lichaam meer accepteer. Wie heeft hetzelfde "probleem" en kan mij misschien hier iets verder mee helpen? 6 weken niet sporten is voor mij ook een crime, al heb ik het er uiteraard voor over.
 4. Hi Faye, Ik vandaag ook gebeld met hetzelfde verhaal.. PC heeft aanvraag gedaan obv Hypoplasie en de dame van ZK gaf aan dat je helemaal GEEN klierweefsel mag hebben om in aanmerking te komen. Hypoplasie betekent onderontwikkeling, wat volgens haar betekend dat je dus wel weefsel hebt en dus ook een borstplooi... Iemand hier ervaring mee??
 5. Mijn PC vertelde ook dat hij alleen maar eerlijk kon zijn, anders bestond de kans dat je later alsnog de kosten die gemaakt zijn op moet hoesten. Volgens mij is het inderdaad ook een stukje geluk en hangt het een beetje af van degene die het besluit bij Zilveren Kruis neemt. Kan dan uiteraard altijd nog bezwaar maken. Ben er ook zeker van als ik 10 kilo lichter zou zijn wat overigens geen gezond gewicht voor mij is, ik bijna geen plooi zou hebben. Ze drukken je dus wel een beetje in een hoekje..
 6. Hoi Pvh, Ik ben ook verzekerd bij ZK. Bij mij hebben ze ook eerst een mammografie gedaan omdat niemand op de hoogte was van het traject voor een aanvraag borstvergroting maar je hebt echt een echo nodig, anders kunnen ze er niets mee. De echo heb ik later ook gehad en ben afgelopen zaterdag naar de Bergman in Bilthoven geweest en heb mijn 1e afspraak met dr luiendijk gehad. Een ontzettend aardige man BTW. Hij heeft vervolgens voor mij de aanvraag gedaan bij ZK op grond van Hypoplasie (onderontwikkeling borstweefsel) helaas gaf hij bij mij ook aan dat ik wel wat borstplooi heb en ik vroeg hem ook hoe ze dat dan precies berekenen. Ik vind dit verhaal namelijk niet helemaal eerlijk, ten eerste zijn er mannen die nog meer borst(plooi) hebben dan sommige vrouwen en ten 2e ben ik 2 keer zwanger geweest en ben ik in het verleden 27 kg zwaarder geweest. Technisch gezien zou dan allen je velletje al een plooi vormen .... Ik had de uitslag van de radioloog dat ik minder dan 1 cm borstweefsel heb ook meegenomen maar deze konden ze bij de aanvraag nog niet indienen. het waren meerkeuze antwoorden dus verder is het nu even afwachten. Nu dus ook maar duimen, hoop volgende week maandag iets meer te weten.
 7. Hi Dames, Ik heb ook deze hele topic doorgelezen omdat ik ook hoop voor een vergoeding in aanmerking te komen. Ik ben zelf verzekerd bij zilveren kruis. Bij mij was de volgorde verwijzing huisarts voor echo; bij echo (na van het kastje naar de muur te zijn gestuurd omdat niemand op de hoogte was) gebleken dat ik max 9,1 mm klierweefsel heb. De officiële uitslag moet ik samen met verwijzing en echo op dvd meenemen naar de Bergman kliniek en daar volgt mijn eerste consult. De PC zal dan het dossier en de aanvraag opsturen en aanvragen bij de zorgverzekering. Waaruit daarna gaat blijken of ik de behandeling vergoed krijg.