Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Shelsey

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  40
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

9 Neutral

Over Shelsey

 • Verjaardag 17-05-1995

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

610 profielweergaven
 1. Oh ja jeuk heb ik ook al met momenten heel erg! Verschrikkelijk haha. Maar dat hoort er allemaal bij he oh wat spannend dan!! Over 2 weekjes zie je ze, dat is zo daar hoor! Voor je het weet ben je aan het shoppen voor nieuwe leuke bh's Ik ben al super tevreden! Ze voelen wel nog niet echt van mezelf en besef het nog niet goed dat ze er eindelijk zijn maar dat komt wel
 2. Oh oke haha nu begrijp ik je! Ik vanaf morgen ook alleen nog paracetamol wat een geluk hebben wij!
 3. @Anouk11 dankjewel! Lang geleden geopereerd of ook nog maar pas? Ik ben nog even aan het uitzoeken hoe ik een album maak want mijn foto's zijn blijkbaar te groot voor via bericht te versturen
 4. @Liefbeestje hey! Wat super dat je ook geen pijn hebt! Was je zenuwachtig? valt het je tot nu toe wat mee dan? Wat gebruik je? Want die zin begrijp ik niet zo goed.. ik stuur je mijn foto's even door via pb, ik ga wel een album maken maar dat moet ik nog even uitzoeken hoe en mijn gsm werkt niet echt mee haha echt irritant.
 5. @Charku Ik sta er zelf van te kijken ja, geen pijn, wel druk maar dat is ook elke dag minder gelukkig want het is wat vervelend, ook dat superstrak staan van je huid. Naar het toilet gaan kan ik zelf, alleen rechtkomen uit de bank of uit bed moet mijn vriend me bij helpen. Haat het om afhankelijk te zijn haha. Ik ben niet zo een stilzitter en nu moet het wel even maar dat heb ik ervoor over sinds deze nacht wel buikpijn en daardoor een paar keer naar het toilet moeten gaan maar denk dat dit komt door de medicatie. Pc zei dat ik sowieso op een D zou uitkomen maar hij was niet zo voor cupmaten haha dus dat zal ik moeten afwachten tot wanneer ik weer gewone bh's aanmag en ze me opmeten om te kijken welke cupmaat ik heb maar als ik het goed begrijp ben jij nog helemaal ingepakt? Dus je hebt de meisjes nog niet gezien?
 6. @Charku hoihoi! Het gaat eigelijk prima hoor! Nog steeds geen pijn, druk is ook wat minder dan gisteren, alleen precies wat stijver deze morgen, komt waarschijnlijk door het lang stilliggen deze nacht en rechtkomen kan ik zelf niet, daar moeten ze me bij helpen.. maar ik ben al super blij dat ik geen pijn heb! Hoe is het met jou? Wat heb jij gekregen? Groetjes!
 7. Operatieverslagje: Ik moest me aanmelden om 10u30 maar was om 08u30 al op de plaats, vroeg vertrokken om eventuele files te vermijden want het was voor mij 2u rijden De mevrouw aan de balie was erg lief en vriendelijk en heeft alles duidelijk uitgelegd en wat er zou gebeuren en ze schatte dat ik om 11u30 aan de beurt zou zijn. En dat was ook zo half 12 is ze me komen roepen en mocht ik meegaan naar een kamertje waar kluisjes stonden voor mijn spullen in te doen. Ook mocht ik me daar uitkleden tot op mijn onderbroek en sokken na. Ik kreeg een mutsje op en een sexy blauw kleedje hahaha. En nog plastieken sokjes voor over mijn voeten. Toen verder gewandeld naar een ander kamertje ernaast waar een bed stond waar ik op mocht gaan zitten en ze nog een laatste controle deed en een warm dekentje gaf. Toen moest ik even wachten op de chirurg(Dr.hupkens) om mij af te tekenen. Nou, dat was gebeurd, hij nam er wel zijn tijd voor en ging weer weg, toen kwam de anesthesioloog, heeft zich nog even netjes voorgesteld en nog een paar vragen ter controle gesteld. Die ging ook weer weg, kwam 2min later terug om me te begeleiden naar de OK. Daar mocht ik op de tafel gaan liggen, ondertussen kreeg ik mijn infuus en vroegen ze me nog een aantal dingen om me af te leiden en ik voelde me zwaarder worden en weg was ik dat alles duurde een halfuurtje, 12u werd ik dus geopereerd en 13u was ik terug op de kamer. Nog heel slaperig want ik viel bijna terug in slaap haha. Maar totaal niet misselijk en geen pijn alleen een klein beetje druk. Vrijwel snel na het wakker zijn kreeg ik een broodje en thee en mijn spullen werden netjes op mijn bed gelegd. Ik moest ook nog even plassen en daar begeleidde de verpleger mij ook prima bij. Echt super lief allemaal rond 15u mocht ik naar huis, de mevrouw van de balie kwam met rolstoel aangewandeld en reed me naar buiten waar mijn vader zat te wachten in de auto, prima geholpen ook weer hiermee. En toen uitgezwaaid en naar huis toe. Onderweg ook niets van pijn gevoeld alleen de druk werd meer en meer. Maar het deed geen pijn. Het was puur alleen druk wat ik voelde en superstrak gevoel. Beetje onaangenaam en vervelend maar ik mocht/mag echt niet klagen Ik ben geopereerd door Dr.Hupkens, in het MFIV in Vlaardingen. Ik heb Mentor 375 cc cohesive II high profile gekregen Hoop dat jullie hier wat aan hebben want ik heb al veel aan dit forum te danken! Echt super! Ps: wie graag foto's wil zien mag me altijd een berichtje sturen! Groetjes van een dolgelukkige VROUW!!!
 8. Hoihoi! Heb je ondertussen al foto''s kunnen maken? Sorry, ben nieuwsgierig thanks!
 9. @Stacy ik vind wel heel mooi bij jou! Achja wie weet over een paar jaar zei hij gisteren ook, dan is het mogelijk. Nu echt niet. Hij is tenminste eerlijk, dat waardeer ik wel fijn dat je nog even foto's wilt maken, ik zie ze wel verschijnen dan, dankjewel!
 10. Ze zijn inderdaad heel mooi! Ik had liever wat meer gehad maar dat gaat helaas dus niet. Zou je misschien ook een foto kunnen maken van de voor en zijkant? Dat schept een beter beeld vind ik als je wilt natuurlijk hé bedankt alvast! Spannend
 11. @Stacy hoihoi! Ik ben net terug thuis. Ben net op consultatie geweest bij hem en alles is me nu een pak duidelijker! Ik kan niet meer als 375cc nemen zei hij dus vertrouw ik daarop 14 april is het zover spannend! Heb je misschien foto's die ik mag bekijken? Groetjes
 12. Jaa ik kan echt niet meer wachten! Van mij mag het gaan gebeuren nu haha Eigen borstweefsel heeft de consulente bij mij niet gemeten, het ging allemaal nogal snel. Zaterdag weet ik een heleboel meer denk ik qua bouw denk ik ook dat we hetzelfde zijn, ik ben 1m60 en weeg 50kg. Ja, het stoppen gaat echt goed! Ik heb sinds 12 maart geen sigaret meer aangeraakt. maar ik rookte ook niet zoveel eigelijk dus dat maakt het makkelijker denk ik. En ik heb iets motiverends..Boobiesssss haha!
 13. Hoi meid! Ik weet ook precies hoe je je voelt. Ik had hetzelfde gevoel bij praktijk gabriels. Beetje lopende band werk daar, want zoals xRenee ook al zegt, voor hun is dit dagelijkse kost. "Normaal" zeg maar, maar voor ons (voor mij toch iig) de grootste stap die ik al in mijn leven heb gezet en ik heb nu al ontzettend veel zenuwen. een groot voordeel bij praktijk gabriels is wel dat het goedkoper is als je het via hun doet, ik lees hier wel veel verhalen over verkeerde afspraken of afspraken die verzet moesten worden. Maar dat heb ik zelf nog niet ondervonden. Ik ben maar een paar centimeter kleiner als jou en ik ben ook 21 jaar + ik heb ook helemaal géén borsten, zonder overdrijven. Ik heb mijn eerste consult gehad bij Joanna bij praktijk gabriels en het ging best snel. Ik lees hier ook wel dat je je niet teveel moet oriënteren op wat hun zeggen maar wat je pc zegt. Hij/zij weet nog altijd het best wat bij je past en heeft een medische achtergrond. Dat hebben de consulentes niet. Mijn advies is laat het gewoon op je afkomen, plan een paar consulten bij 2 of 3 pc's en kijk wat je er van vind en hoe je je erbij voelt. Ivm met je vrije periode en dat het het beste past voor jou om in april geopereerd te worden, ben je ook goed af bij praktijk gabriels want zij hebben niet zo een lange wachttijd. Ik heb 12 maart mijn eerste consult gehad, 1 april met Dr.Hupkens (heeft Joanna me aangeraden en ben daarop hier informatie gaan zoeken over hem en heb er wel een goed gevoel bij) en 14 april word ik geopereerd. Ik heb nog geen mailtje of telefoontje gehad dat de afspraak verzet moet worden of dergelijke. Alles verloopt volgens schema. Ik heb wel bijna een uur gewacht bij het eerste consult. Maar dat heb je in een gewoon ziekenhuis ook. Ik heb ook veel vragen opgeschreven voor Dr.Hupkens en als het me te snel gaat zoals het eerste consult ga ik dat meteen laten merken. En als hij moeilijk doet dan zoek ik gewoon een andere pc want het is belangrijk dat je je goed voelt bij je pc en niet het gevoel hebt dat er niet naar je word geluisterd. Ik krijg (zegt de consulente, ik ga gewoon afwachten wat de pc zegt) 375cc rond Cohesive II. Ik wil graag rond want ik vind dat persoonlijk mooier. En als het achter de spier geplaatst word zie ik niet eens verschil tussen rond of anatomisch maar dat is ieder zijn eigen ding ik krijg cohesive II vanwege mijn dunne huid, en weinig tot geen eigen borstweefsel. Dit voorkomt rimpelvorming en dergelijke Ik hoop dat je wat aan mijn "boek" hier hebt en denk vooral niet téveel na, daar maak je jezelf alleen maar gek door (ik kan het weten) xx
 14. Ja dat eigen borstweefsel is bij iedereen anders inderdaad maar de meeste wat ik hier heb gezien hebben wel meer als wat ik nu heb, ik heb nog niet echt iemand gezien wat ik kan vergelijken met mezelf helaas. Ik kom van vrijwel niets :/ als ik ze heb dan zijn de protheses echt mijn borsten. Zoals nu met mijn maximizer, ik trek echt letterlijk elke ochtend mijn borsten aan
 15. Ja bij mij liep het ook uit, bijna een uur dus vandaar misschien, maar dat heb je in een gewoon ziekenhuis ook, ik ben op dat vlak wel verdraagzaam gelukkig. Leuk dat je 2 kleintjes hebt de meeste zeggen dan, je hebt misschien niet meer het lichaam als ervoor maar je hebt iets moois in de plaats ervoor gekregen. Maar moet je daarom ongelukkig in je vel blijven zitten? Nee toch..? Dus ik snap het wel heb je ook al een operatiedatum?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×