• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

smmrd

Donateur
 • Aantal bijdragen

  73
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

50 Excellent

1 Volger

Over smmrd

 • Verjaardag 30-12-1990

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

398 profielweergaven
 1. Hoi! wat lief, je berichtje.. ik ben inderdaad geopereerd, bijna 4 weken po al.. tijd vliegt maar ook weer niet haha Ik heb 375 cc moderate plus profile. Ook ik ben net als jij, super blij met mijn nieuwe borsten. Had ze niet anders gewild haha, hoop ook echt dat ze niet alsnog erg gaan slinken, want de maat zoals het nu is, is echt perfect. ik heb inderdaad ook nog een gevoelloze huid aan de onderkant, hier en daar wat steken.. de pijn is helaas nog niet weg, word zeker wel minder maar slik soms nog wel paracetemol.. mijn man kan er ook echt nog niet aan zitten, voelt echt nog niet fijn. denk dat dit ook nog wel even duurt... hoeveel weken po ben jij inmiddels?
 2. even voor het beeld een foto van mij in mn oude net iets te kleine bikini topje.. kon het niet laten om even te kijken.. nu snel weer mn sportbh aangedaan hihi maar nogmaals de vraag of ze nog heel erg zullen veranderen.. ik ben echt verliefd op mn eigen borsten namelijk haha
 3. Hoi lieve dames, ik ben inmiddels alweer 5 dagen po. ben ontzettend blij met het resultaat zoals het nu is.. ik wil ze echt niet groter of kleiner hebben.. nu maak ik me toch lichtelijk zorgen.. ik ben zo bang dat de bolling niet meer zo bol is over een paar weken, waardoor mn borsten dus kleiner zullen zijn? ik heb al geen high profile maar de 375cc mp. nogmaals voor nu ben ik echt mega mega happy.. maar zullen ze echt nog zo drastisch veranderen? en is het dan een cup maat kleiner/groter? .. Groetjes,
 4. ohhhh ik dacht dat ik hem ook tussen de kerstballen had gestopt hahah wat stom! dankjewel in ieder geval komt helemaal goed hoop ik hihi. Fijne feestdagen alvast!!
 5. Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover, ik moest om 1300 aanwezig zijn in Oisterwijk. Ik was natuurlijk 45 min eerder dan nodig en hoorde meteen dat het al heel erg uitliep.. Nou fijn, had ik weer.. uiteindelijk ben ik pas om half 4 geholpen.. gelukkig kon ik lekker mn serie kijken, dus dit heb ik ook gedaan terwijl ik moest wachten.. ik liep een kamertje in met mn vriend, kreeg een mooi schort aan haha en mocht even wachten op de arts. vervolgens kwam de arts om alles af te tekenen, last minute heb ik nog voor 375cc mp gekozen, dit kon prima qua breedte, ging echt op wat Halbesma zei, had veel vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. om half 4 reed ik dus de O.K in.. gek hoor om daar zo te liggen.. ik was eigenlijk helemaal niet zenuwachtig, dat terwijl ik dagen voor de operatie gewoon niet kon slapen.. maar op de dag zelf.. ging alles lekker soepel, geen spanning of iets.. rond half 6/kwart voor 6 werd ik wakker, eindelijk haha want de zuster zei dat ik niet wakker was te krijgen.. gek genoeg begon ik nu wel te trillen, bij mij komt de spanning altijd achteraf.. krijg ik ineens een klap en dan land alles, nu dus ook.. ik vroeg meteen om mn vriend, die vervolgens aankwam.. ik moest meteen huilen, niet van de pijn maa echt de spanning en het feit dat ik zo blij was om hem te zien haha.. ik had ook serieus geen pijn, eenmaal op de uitslaapkamer en nadat ik wat rustiger was keek ik naar beneden en had ik meteen zoiets van wauw.. eindelijk 2 nieuwe mooie volle borsten, was meteen opslag verliefd haha. ik kon al zelfstandig uit bed, ging naar het toilet, at een broodje kaas en ik mocht naar huis.. heb bij elkaar 45 minuten op de uitslaap kamer gelegen dus dit ging naar mijn idee aardig snel. ook in de auto ging alles goed, we moesten 1u 45 minuten terug naar huis, keek hier erg tegen op maar dit viel echt reuze mee.. ik ben lekker weggedommeld in de auto en kon niet wachten om thuis te zijn.. de eerste nacht wel echt verrot geslapen, moet gewoon wennen zo op je rug.. hoe goed ik me voelde meteen na de operatie was de volgende dag ook wel ff heel anders, ik had zo'n pijn aan mn borsten, steken, benauwde gevoel.. toen had ik wel ff iets van sodejuuu hoe ga ik dit trekken.. ik moet zeggen vandaag was ik ook echt bang dat de pijn net zo heftig als gisteren was maar gelukkig was dit niet het geval. hoop oprecht dat het nu alleen maar beter gaat want jeetje wat een rot gevoel is dat getrek haha. mn borsten zijn wel echt gespannen en staan hartstikke strak, kan niet wachten totdat het een beetje vorm gaat krijgen. worden ze nou kleiner met de tijd? of juist groter? door dat er meer. vorm in gaat komen? voor de dames die nog moeten, heel veel succes!!
 6. Hoii!! gefeliciteerd met je nieuwe borsten!! Ik ben maandag geopereerd in Oisterwijk door dr Halbesma.. ik moest ook best even heel lang wachten aangezien alles uitliep haha maar ook ik zat lekker serie te kijken.. de spanning viel me ook erg mee eigenlijk vrijwel niet pas toen ik klaar was en ik mn vriend weer zag moest ik ff janken haha ff ontladen.. bij mij viel de pijn juist ontzettend mee toen ik opstond.. ik dacht echt doe ik wel ff, komt helemaal goed. In de auto ging het ook goed.. die nacht alleen veel minder en de volgende dag voelde ik me wel alsof iemand over me heen had gereden. Net als jij ook meer steken links dan recht, mn borst links is ook meer opgezet dan recht.. mn handen tintelen nu nog en “slapen” ook veel.. dus ik denk hoop dat het normaal is haha hoe is het nu? de day after, gisteren dus was echt wel ff killing voor mij.. nu gaat het al iets beter ik slaap heel veel dus lig voornamelijk in mn bed haha hoop dat alles goed is met je en je niet al teveel last hebt!
 7. Lieve mensen, maandag is het zover... en ik vind het echt mega spannend. Heb alleen een hele grote issue wat betreft de maat. mensen in mn omgeving worden gek van me volgens mij want het is tiet voor en tiet na.. ik weet ergens dat je eigenlijk niet kan vergelijken met andere als het om foto's gaat maar toch wil ik vragen voor de mensen die 350cc mp en 375cc hp hebben om een kijkje te mogen nemen in jullie album.. ik weet het gewoon niet laatste consult zei ze .. 350cc mp is heel subtiel, ga uit van een subtiele c, 375cc hp is meer sexy, voller en groter.. ze zou me zelf en de arts 350cc mp aanraden.. de breedte heb ik gewoon nodig en aangezien ik aangaf absoluut niet te groot wil is dit goed.. normaal kan ik altijd visualiseren als mensen me vertellen hoe en wat.. maar als het hierom gaat kan ik dat gewoon niet vandaar mn vraag naar jullie foto's alvast bedanktttt!!
 8. dat is goed hoor dankjewel in ieder geval1
 9. Ik word 18 december door Halbesma geopereerd. zijn cv sprak mij ook erg aan, maar ik vond het consult wel heel snel gaan.. achteraf en nu nog steeds zit ik met zoveel vragen.. twijfel dus nog steeds over de maat.. hebben nu gekozen voor 350cc mp mentor maar ben bang dt het miss toch iets te klein is.. dit soort dingetjes vraag me dan af of dit op de dag zelf nog kan veranderen.. ben verder wel echt te spreken over hem.. het gevoel wat ik had lokaal was het een korte ontmoeting, was goed.. dat is belangrijk! komt vast helemaal goed!!
 10. jaa heel spannend!! ben echt zo zenuwachtig haha je gaat het inderdaad normaal vinden, dat geloof ik ook.. daardoor hebben heel veel meiden dat ze achteraf wouden dat het groter was.. ene kant denk ik, kleiner dan wat ik nu heb word m niet, het wordt sowieso alleen maar beter.. en ik wil ze absoluut niet te groot, dit past ook echt niet bij me.. daardoor begin ik wel steeds meer 350cc mp oke te vinden.. alles beter dan dit nu haha ik mag dinsdag nog even passen, kan ik al mn vragen er nog even uitgooien hopelijk ben ik dan wat zekerder.. ik ben benieuwd naar je herstel foto's. lees vaker dat het inderdaad enige tijd duurt voor je echt eind resultaat heb aangezien je borsten nog zoveel veranderen na de ingreep. ik hou je op de hoogte. bedankt in ieder geval!! Groetjes, Sem
 11. Ik ben net als wat jij zei ook echt bang dat ik ga denken Shit, te groot.. dit is namelijk iets wat ik echt niet wil.. tegelijkertijd wil ik ook niet dat het te klein is haha. ik word 18 december geopereerd bij diana, ik krijg 350cc mp. maar twijfel dus of ik niet voor high profile moet gaan.. hoe zijn jou borsten nu? ben je tevreden? en heb je hp of mp? groetjes
 12. @best_boobie.. Dankjewel inmiddels snap ik hoe het in elkaar zit haha. Ik heb zelf een borstbreedte van +/- 13cm. De arts vertelde mij dat 350cc mp van mentor dual plane mooi natuurlijk zou zijn en heb hier dus ook voor gekozen.. de 350cc mp is 12.6 diameter en een projectie van 3.8, mocht ik groter willen kan ik dan ook gaan voor de 375 cc hp met een diameter van 12 en projectie van 5.1cm? of is diameter dan te groot verschil vergeleken met mijn eigen borstbreedte?? echter twijfel ik nu ook of de 350cc niet te klein is dan wel niet te groot.. heb de rijst test gedaan maar ben er alsnog niet heel zeker over.. als ik foto's van andere zie, met een soortgelijke voorsituatie en ook de 350cc mp van mentor denk ik wauw.. maar durf bijna niet te hopen dat het nog hetzelfde word want dit verschilt volgens mij echt enorm.....
 13. OPERATIE!

  tot
  super spannend, 18 december eindelijk een borstvergroting. ik ga voor 350cc mp van mentor. ben zo benieuwd, hoop niet dat ze te klein worden maar ook weer niet te groot hahaaa..