Rituals

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Rituals

Recent Profile Visitors

914 profile views
 1. In ieder geval bedankt! Ik wacht gewoon rustig af tot m'n afspraak in maart
 2. Dankjewel voor je antwoord! Ik ga inderdaad ff googlen op masthopatie. Je hebt me in ieder geval gerust gesteld! Het is niet mijn litteken zelf, maar ik denk dat de verdikking bij mijn implantaat zit. Als ik m'n implantaat iets omhoog duw, voel ik dat de verdikking mee gaat omhoog namelijk. Aan de linkerkant en de bovenkant bij mijn implantaat voel ik geen verdikking/hardheid, alleen dus onderaan bij de rand/bij het litteken en dan hardheid aan de rechterkant.
 3. Ah! Ik heb zelf geen zicht op mijn menstruatie cyclus (heb een nieuwe spiraal sinds december) en ik heb heel onregelmatig bloedverlies. Maar dat zou misschien wel kunnen, m'n lichaam is wel raar aan het doen sinds die spiraal namelijk! Het voelt inderdaad wel hobbelig/knobbelig aan bij de prothese vlakbij mijn oksel. Alleen bij mijn litteken, onder de borst, voelt het hard zonder bobbels.
 4. Soms doet het pijn zonder dat ik er aan kom. Een paar dagen geleden deed het pijn toen ik er op drukte en wreef. Maar nu doet het dus helemaal even geen pijn (misschien omdat ik een sportbh aan heb de afgelopen dagen ipv een beugelbh?) Soms heb ik stekende pijn (dat komt vaak uit het niets opzetten) , maar vaak is het inderdaad meer een blauwe plek als je er op wrijft/drukt. Alas ik op mijn buik lig doet mijn rechterborst bijna altijd pijn (alsof het een blauwe plek is). Ik maak het zo niet makkelijker he... dankje voor het reageren!x
 5. Hoi allemaal! Ik ben in juli geopereerd door A.A. van Engeland (Bergman clinics Bilthoven) en heb 210 cc rond, voor de spier gekregen. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat, maar ik heb de laatste weken wel last van mijn rechterborst. Wanneer ik aan de zijkant van mijn borst voel, voel ik net zoals bij mijn linker borst (denk ik) de randen van mijn prothesen. Echter, bij mijn rechterborst is het zo hard als steen, terwijl bij mijn linkerborst dit niet het geval is (die borst/implantaat beweegt ook heel natuurlijk). Ook als ik onder mijn borst voel, voelt het bij de rechterborst heel erg hard, terwijl het bij links makkelijk beweegt. Ik dacht dat het met sporten te maken kon hebben, dus daar ben ik de afgelopen weken al mee geminderd/beter opgelet wat ik deed omdat het soms ook pijn deed. Ik heb vandaag naar Bergman clinics gebeld of ik dit kon laten controleren, maar helaas hebben ze pas over 5 weken plek... Dus ik vroeg me af of iemand weet wat dit zou kunnen zijn en of ik me zorgen moet maken? Edit: je ziet aan de buitenkant trouwens geen verschil en de littekens helen goed/zijn bijna weg.
 6. Ik heb inmiddels de 3-maanden controle gehad. Alles zag er goed uit en de arts was ook zeer tevreden en ik ook! Het is niet te groot/te klein, past mooi bij mijn lichaam. Ik ben ook bij een lingerie speciaal zaak geweest, mijn uiteindelijke maat is 65G geworden!
 7. @Cato Volgens mij kunnen ze wel een indicatie geven, maar zeker weten denk ik niet. Mijn PC zei dat ik op een C-cup uit zou komen, maar ik ben dus van 70B naar 75D gegaan. Maar ik moet wel zeggen, m'n boobs ogen niet groot! En over je vragen: geen idee. Misschien kun je je PC bellen! Die weten meer dan ik haha
 8. @Cato Ik ben met 210 nu op een 75D uitgekomen; maar die maat is meer gebaseerd op wat mooi zit. Ik ga binnenkort naar een goede bh-winkel om het nog eens te laten opmeten. Denk dat jij dan wel iets groter zal uitkomen dan ik!
 9. @Namariax Thanks! Ja, 6 dagen en 1 dag :P. Ik doe lessen in de sportschool, van Les Mills. Dus bodyshape, bodypower, pilates enzo. En soms fitnessen. In het begin was het wel echt 'eng', vooral wanneer ik op m'n buik moest liggen. Gewoon goed naar je lichaam luisteren en als iets pijn doet, dan niet doen! En natuurlijk goede sportbh aan! Het gaat echt goed, eigenlijk merk ik niks meer van de operatie. De littekens zijn wel nog super zichtbaar, maar dat maakt mij persoonlijk niet zoveel uit. Vergeet de hele tijd foto's te maken, maar zal proberen dat dit weekend écht te doen :P. Hoe gaat het nu met jou? Had je voor de spier ook?
 10. Aah dankjewel ik zal kijken of ik dit weekend nog wat nieuwe foto's er op kan zetten. Ik heb inderdaad rond voor de spier :). Ik had genoeg weefsel waardoor dat kon! Waar en hoeveel cc ga jij het doen?
 11. Hee! Ja ik kon kiezen tussen wit en zwart volgens mij! En ja, ik had bij de hema een sportbh gekocht Deze is het. Alleen heb ik uiteindelijk alleen die van Bergman aangehad. Ik moet wel zeggen dat 'ie eigenlijk te klein was, maar alles zat wel goed verpakt daardoor. En ik ben gelijk wanneer het mocht gestopt met het dragen van de BH, dus ik heb 'm maar 2 weken dag en nacht aangehad (en dan tussendoor gewoon gewassen en ff uitgehad).
 12. @Blondies aah dankjewel! Ehm, ik merkte vooral dat ik echt geen spierkracht meer heb in mn armen haha. En ik moet voor sommige oefeningen op mn buik liggen, dacht dat dat niet zou kunnen, maar ook daar geen last van gehad. Verder ja, ik heb geen pijn of iets tijdens sporten, eigenlijk gaat het allemaal goed zolang je een goede sportbh aan doet. Maar ik moet wel zeggen dat ik geen oefeningen/sporten doe waarbij je boobies heel erg gaan bouncen.
 13. Update: ik ben sinds vorige week om de dag aan het sporten, en nergens last van *afkloppen*. Verder is links wat meer aan het zakken dan rechts, maar dat trekt hopelijk wel weer bij. Nog steeds geen gevoel onder m'n tepels en tepels zelf zijn pijnlijk en de rechtertepel is verandert qua vorm (ik hoop dat dat ook nog normaal word).. @Nicoline_W ah, spannend! Ik heb foto's geupload, heb alleen geen goede voorfoto en foto's van het proces want die staan op de telefoon van mijn vriend en die is aan het werk
 14. @Nicoline_W Hee! Goed. Ik ben nu bijna 6 weken verder, en het ziet er al 100 keer beter uit dan dag 1 haha. Alles heelt netjes en de littekens zien er ook al mooier uit. Ik ben vanaf week 2 al op m'n zij gaan slapen (dat mocht) dus ook geen rugpijn meer. Ik zal vandaag even kijken of ik foto's kan maken! Ik zie dat je al bij verschillende artsen op consult bent geweest. Wanneer ga je naar van Engeland? Ik heb trouwens mijn eerste bh's gekocht, misschien voor anderen handig om cc's te bepalen. Voor: 70B Na (210 cc rond, voor de spier): 75D Ik droeg voor 75B die niet helemaal goed paste, maar ik ben dus wat smaller dan ik dacht. En ik denk dat mijn bh's die ik nu heb wat smaller vallen, 75D zat in ieder geval mooier en fijner dan 70D, maar ik moet zeggen dat ik ook weinig van die maten af weet.