Karola84

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

3 Followers

About Karola84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben ook door Koeijers geopereerd . En inderdaad na het consult werd ik al na drie welen geholpen . Lekker snel dus. Ik had 70 aa en nu met 290 cc 70 d en soms zelfs e . Inderdaad een super goeie en hele leuke vrolijke chirurg . Hij was bij mij gewoon aan het zingen op de Ok. Heel relaxed allemaal . En hij levert echt prachtig werk
 2. Nee dat is waar... die zit een stuk minder strak. zou gewoon even bellen om te vragen
 3. Ik ben met 8 weken po naar Walibi gegaan . Eerst de chirurg gebeld om te vragen of het kwaad kon. Kon niet maar verstandig om wel een goeie strakke soort bh aan te doen. Ik ben in alle achtbanen geweest zonder dat ik ergens last van kreeg .
 4. Ik ben door Koeijers geopereerd. Kan niets anders zeggen dan top! Heb anatomische protheses met een speciale coating . Deze kunnen niet draaien . Koeijers is een super aardige arts die ook nog een super mooi envooral natuurlijk werk levert . Succes met je keuze !
 5. Ik zou eerst 339 cc krijgen maar bleek tijdens Ok niet te passen . Ik had een kleine a cup ben 172 en 53 kilo . Ik heb 3400 betaald geloof ik .
 6. Ik heb 295 cc anatomisch inderdaad. Ik kreeg de bh daar zat bij de prijs in. Maar dat was niet een hele fijne , heb er zelf twee bij gehaald op internet . De eerste week had ik echt wel mega pijn. Daarna minder maar nog steeds niet pijnvrij helaas .
 7. Ik ben inmiddels ook drie weken geleden door Koeijers . Super fijne en aardige dokter . Ik ben ook super blij met het resultaat. Foto's staan in Mn album .
 8. Ik heb ze ! Als het goed is staan mijn foto's openbaar dus kijk maar even . Ik ben wel vrij smal dus oogt het wel vaak anders .
 9. Ik ben vandaag bh s wezen passen en heb nu 70 d. Dus zelfs iets groter dan ik verwacht had.
 10. Ik ben vandaag bh s wezen passen en heb nu 70 d. Dus zelfs iets groter dan ik verwacht had.
 11. Ik wil morgen even naar livera ofzo passen. Ik heb polyurethaan gecoate protheses dus geen idee of de maat nu nog veranderd . Ben benieuwd .
 12. Ik heb ook 295 cc gekregen twee weken geleden . Was ook de max voor mij. Tot nu toe heel tevreden weet nog niet welke maat ik ga krijgen maar sport bh 70 c nu . Foto's staan wel in Mn album .
 13. Ik heb die protheses en wou ook al info zoeken maar op deze site staat niks als ik het invoer