Elliea

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

1 Follower

About Elliea

 • Birthday June 18

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  België

Recent Profile Visitors

790 profile views
 1. Elliea

  Eerste consult

  until
  Zo spannend, eerste consult bij dokter Vranckx. Kan niet wachten
 2. Ooh idem voor mij! Velen lijken voor groot te gaan dus ik herken mezelf in jouw verhaal. Ik heb 31/10 pas een eerste consult en kan nu al niet wachten veel succes dames!
 3. Leuk seg! Proficiat hopelijk gaat het al wat beter. Kan niet wachten als ik ze zie
 4. Hoi, leuk dat je ook de stap gaat zetten ik heb zopas een afspraak gemaakt bij Dr. Vranckx, een collega van Segers die ook in Diest en Leuven opereert. Ik mag 31.10 gaan, ook nog lang een vriendin van mij is bij Dr. Segers geweest en is er heel tevreden van! Maar meer info weet ik niet. Als ik iets hoor, laat je het zeker weten groetjes!
 5. Hoi dames, ik heb eindelijk de stap gezet voor een eerste consult maar kan pas 31 oktober gaan. (Pc doet maar iedere 2 weken een namiddag consulten in het ziekenhuis waar ik ga gaan). Nu vroeg ik me af, wat is jullie gemiddelde wachttijd tussen het eerste consult en de effectieve operatie? Alvast bedankt!
 6. @best_boobie ik heb een korte voorstelling gedaan maar is het oké zo? :)
 7. Oké dames, mezelf even voorstellen Ik ben 30 jaar, 1m66, ong 55kg. Als tiener wou ik net zoals alle dames hier graag mooie volle borsten. Terwijl al mijn vriendinnen goed bedeeld werden bleef het bij mij helaas steken op een kleine A. Ik had er vrede mee genomen maar ondertussen heb ik een geweldig dochtertje van 1,5 jaar en blijft er van mijn kleine cup nog minder over. Deze zomer gaan winkelen voor een mooie bikini en dat heeft ervoor gezorgd dat ik in tranen in het pashokje stond Mijn vriend vindt kleine borsten mooi maar ik kan er echt geen vrede mee nemen. Na het zoveelste serieuze down-momentje omwille van de kleine boobies heb ik beslist om eindelijk de stap te zetten. Ik zie gewoon overal mooie borsten (meer dan ooit ) en ik wil dat ook maar vind het ergens ook wel eng. Ben dan ook blij dat ik lotgenoten hier 'ontmoeten' en verhalen lezen van dames die de stap gezet hebben. Ik ga volgende week een eerste afspraak maken bij Dr. Vranckx, vandaar mijn bovenstaande vraag naar ervaringen. Vele groetjes en veel succes dames
 8. Aaah oké, ik was nog niet helemaal mee te vluchtig gelezen denk ik Bedankt! Groetjes
 9. Bedankt voor je reactie wat ik me ook nog afvraag, is de kostprijs van een borstvergroting sterk afhankelijk van de cup of cc dat je kiest of maakt dat niet veel verschil?
 10. Hoi dames, ik zie dat veel leden met een A/ AA cup voor een goede C of zelfs D cup kiezen bij een borstvergroting. Is daar een reden voor? Lijkt een B echt te klein bij het passen? ... Ik wil graag een subtiele bv maar naar een C of D lijkt me zo'n groot verschil. Of mis ik iets? ::)