Tinake

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tinake

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Starships ik heb ook gekozen voor de motiva dual plane. Ik dacht eerst voor de 235cc te gaan aangezien ik ook heel smal ben van lichaamsbouw, maar nu twijfel ik toch voor mss een maatje groter Maar ik heb bang dat het er dan mss weer te onnatuurlijk zal gaan uitzien. Denk dat ik toch nog maar eens terug ga passen Voor jou kort het nu dan wel echt af he?! spannend!
 2. @Bunny87 oh spannend! Ik ben benieuwd naar je verslag Ik ga ook voor Motiva dual plane gaan maar twijfel nog tussen 235cc of een maatje groter (weet niet hoeveel het was, ik vermoed 255cc)
 3. hier ga ik ook even volgen, met een operatie in het vooruitzicht en een zoontje van 2,5 zijn hier ook alle tips welkom!
 4. hallo, Ik heb vandaag ook mijn eerste consultatie gehad bij dokter Verdonck, ik had ook dadelijk een goed gevoel hierbij en heb ineens een voorlopige afspraak voor de operatie vastgelegd! Ik ben ook enkel nog aan het twijfelen tussen 235cc of 255cc. Ik ga waarschijnlijk nog wel een keertje opnieuw passen . Veel succes alleszins voor jouw operatie! groetjes Tinake
 5. Hallo allemaal, ik ben nieuw hier en wil mij graag even voorstellen Ik ben Tina, 28 jaar en heb een zoontje van 2,5 jaar. Na 8 maanden borstvoeding te geven, bleef er niet meer al teveel over van mijn niet al te grote borsten. Na er goed over nagedacht te hebben, dan maar besloten om voor een borstvergroting te gaan. Ik ben 1,61m, 50kg en heb een kleine A cup. Ik heb vandaag een eerste consultatie gehad bij dokter Verdonck in de bbc. Ik heb al wat kunnen passen en hoop via deze weg nog wat meer info, ervaringen en evt voorbeelden te vinden. Ik heb voorlopig al een afspraak voor 3 november vastgelegd
 6. Hallo dames, Ik ben nieuw hier en heb vandaag mijn eerste consultatie gehad bij Dr Verdonck. Ik had meteen een goed gevoel bij hem dus heb ook meteen een datum laten vastleggen voor de operatie ( 3 november ), maar ik twijfel toch nog over de maat. Ik ben 1m61 en weeg 50 kg en heb nu een kleine A. ik twijfel tussen 235cc of 255cc... Zijn er hier dames die mij willen toevoegen aan hun fotoalbum zodat ik een beter beeld kan vormen? @Brabs @Biancaatje en evt nog andere.... ??
 7. Ik heb morgen een afspraak bij DR. Verdonck. Hij had mij voorgesteld een lijstje te maken met al de vragen die ik had ivm mijn borstvergroting. Nu wou ik graag eens weten welke vragen jullie hadden en wat ik dus zeker niet mag vergeten of waar ik zeker op moeten letten... ;-)