Brew

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Brew

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaat toch best snel je herstel! Maar goed dat je nog even wat extra rust pakt. Met dit weer geen straf . Mijn operatie is morgen. Aftellen nu!!
 2. Nou dames, ik wil niet zo’n verschil dat het Pamela Anderson wordt! Maak me nu niet zenuwachtig!
 3. Echt fijn hoor, zo’n goed herstel. Hopelijk kom je ook deze (warme) nacht goed door. Maar alsmhet nu al zo goed gaat, dan vast het verdere herstel ook!
 4. Nog niet! Bij jou gaat het herstel wel echt supergoed, zeg. Echt heel fijn!!!!
 5. Ik mag donderdag, dus ga heel nieuwsgierig jullie herstel volgen. Dan weet ik wat ik straks kan verwachten . In ieder geval niet lachen dus!!!!
 6. Hoop dat je de nacht goed bent doorgekomen! Wat fijn dat het allemaal ook zo goed is verlopen. Nu lekker herstellen.
 7. @Daniena, heel herkenbaar dat het zo moeilijk is om het aan mensen te vertellen. Ik heb er bewust voor gekozen om het bij een paar goede vrienden te houden. Voor mij voelt het niet fijn om het aan de grote klok te hangen ondanks dat ik het echt wel heel graag wil. Voor iedereen anders, denk ik! Heb je wel hulp de eerste dagen?
 8. Goed idee om niet meer te kijken. Ik ga ook proberen me geen zorgen te maken over het aantal cc’s, dat geeft toch bij iedereen een ander resultaat. Bij de passessie stond het me heel mooi. Daar maar aan denken!!
 9. Goed om te horen, @Del93! Fijn dat het is meegevallen. @Daniena, ik twijfel ook, hoor. Ik wil ook niet dat iemand in m’n omgeving het weet. Dus ik hoop vooral dat ze niet te groot worden!
 10. Heel spannend inderdaad! Ik mag 2 augustus. Ook 330 cc en nu helemaal niks... Zeker herkenbaar, hoor. Maar ik heb er vooral heel veel zin in. Ben echt de dagen aan het aftellen nu!
 11. Hallo allemaal, Ik ben nu een weekje lid van dit forum, dus hoog tijd om me even voor te stellen. Ik ben 33 jaar en denk eigenlijk al veel te lang na over een borstvergroting, maar heb nooit de stap durven zetten. Pas toen ik hoorde dat een BV bij geen borstvorming mogelijk vergoed wordt, durfde ik toe te geven dat ik dit eigenlijk heel graag wil. Vorige week een echo gehad en helaas val ik net 1 mm buiten de richtlijn. Maar ik heb besloten om toch door te zetten. Deze week maar eens een paar afspraken maken bij klinieken! Brew