Robinn

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Robinn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hallo! Ik ben 22 februari bij dr Verdonck geweest dus ben nu bijna 5 weken po. ik was zelf ook echt enorm bang maar het is me alles meegevallen! Ik denk dat slaapverdoving en een roesje hetzelfde is. Ik ging om kwart over twaalf de operatiekamer in en toen werd ik aangesloten en om kwart over een deed ik m'n ogen weer open. Ik moest toen wel zelf overstappen op een ander bed. Dat was wel vervelend maar ik had geen pijn en weet er ook niet meer zoveel van. Ik moest iets langer mijn gemak houden vanwege mijn lage bloeddruk (heb ik altijd) en om half vier/ vier uur stond ik alweer buiten:). Ik had gelukkig geen tijd om te stressen want ik moest om half twaalf binnen zijn en was er om elf uur. Zou eigenlijk drie uur moeten wachten maar de verpleegster zei dat ze me binnen 20 minuten al kwamen halen. Dat was echt stressen:'). Daarna ben ik na een ruimte gebracht waar ik moest wachten tot dr Verdonck me af kwam tekenen en vijf minuten later lag ik op de operatietafel. Mijn hartslag ging zo snel tekeer dat ze vroegen of ik heel bang was haha. Maar het is inderdaad net of je na vijf minuten wakker wordt:). Had nog nooit een narcose of een roesje gehad en wist van te voren dat ik achteraf zou denken van ja heb ik me hier zo druk om gemaakt haha. Het komt echt goed! Het is zo voorbij:) Groetjes en alvast heel veel succes!
  2. Oh dat is wel handig! Ik ga naar de wellness:) waarvoor dient dat verband precies? Is dat om zwellingen etc tegen te gaan?
  3. Dankje voor jullie reacties! Ik heb vandaag de borsten van een vriendin zien met minder cc's, ook door dhr Verdonck geplaatst en vond ze redelijk groot, dus mijn twijfel is helemaal weg! Morgen krijg ik mijn operatiedatum te horen, super spannend! Hebben jullie gewacht met het kopen van sport bh's tot het verband er (bijna) af mocht?
  4. Hallo iedereen ik ben vandaag op consult geweest bij dhr Verdonck. Wat een lieve man! Het was helemaal niet ongemakkelijk gelukkig! hij adviseerde mij 380cc extra high profile van monobloc. Ik ben 167 cm en 62 kilo. Ik heb al veel gelezen op het forum en vind t super fijn! Ik twijfel namelijk of dat ik niet wat meer cc's moet vragen? Hij zei wel dat dit voor mij het maximale was maar ik ben (door de vele verhalen) toch een beetje bang dat ik het straks te klein vind.. wat denken jullie ervan? Ik hoop dat ik volgende week al geopereerd kan worden, als mijn echo goed is Liefs Robin