Spring naar bijdragen
Borsten Forum

RE88

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  46
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

34 Excellent

3 Volgers

Recente profielbezoeken

491 profielweergaven
 1. @Deevoted1981 Hahaha, klinkt fantastisch Dat worden coltruitjes en vesten voor naar werk
 2. @Aloysa Hahaha snap ik! Inderdaad lastig als er zo lang tussen zit...vind het ook erg lastig om een keuze te maken omdat je gewoon niet weet hoe het in het echt gaat worden. Ik hou mezelf voor dat het zo'n klein verschil is dat je het waarschijnlijk amper ziet en dat ik er sowieso heel blij mee ga zijn. Twijfel je dan nog over die 350/400 of een tussenmaat? Ik ga even in je album kijken.
 3. @Deevoted1981 Goed om te horen dat het mee is gevallen! Ging het met slapen ook wel oke? Die borstband zie ik ook wel tegenop. Moet je die tot 6 weken om? Zie je dat erg door een shirtje heen? Mijn man is ook 2 weken vrij gelukkig. Heb 2 kinderen van 5 en net 1 dus heb wel echt hulp nodig. Na 2 weken ga ik weer werken (kantoorbaan). Heb het niet verteld op werk dus moet wel wat verhullende kleding aan
 4. Ook spannend!! Over 3 weken heb je ze al =D Als het in het echt minder groot zou worden dan op de foto van het passen zou ik het wel aandurven. Maar wil ook geen spijt krijgen dat het te groot is. Daarom toch maar de tussenmaat van 350 cc...(denk ik). Frans begon met 325 en pakte daarna de 375 dus denk dat het allebei wel bij m'n figuur zou passen. Buik is nu ruim een jaar na m'n zwangerschap ook weer wat platter dan in maart. Heb jij nog meer maten gepast? Wat is je maat nu en waar wil je naartoe?
 5. Ziet er heel mooi uit! Bolling is zeker goed gelukt. Heb je veel napijn gehad of viel het mee?
 6. Het is even geleden maar ik heb nu toch een datum! Het wordt 19 december bij Frans Straten. Omdat ik de foto´s van de 375cc toch nog steeds wel erg groot vind wil ik voor 350cc gaan. Alleen dan toch ergens een beetje bang dat ik spijt ga krijgen Nu nog bedenken hoe lang nazorg ik wil. 3 jaar klinkt wel veilig. Nog maar 3 weken dus aftellen is begonnen!
 7. Ik vind jouw maat heel erg mooi! Als het bij mij zo zou worden zou ik heel blij zijn!
 8. Oeps je hebt gelijk! De laatste foto is de 325 cc. Foto 4 is de 375cc. Foto 3 vind ik wel echt te groot, wil niet op een E cup uitkomen ofzo! Maar foto 4 en 5 vind ik ook allebei mooi. Misschien er tussenin gaan zitten en voor 350 gaan..ik weet het niet :-(
 9. Gisteren op consult geweest bij dr. van Straten. Hij adviseerde rond 375cc hp dual plane. Dus toch een ander verhaal! Dit spreekt me wel meer aan omdat dit is wat ik in eerste instantie in mijn hoofd had. Maar nu de volgende twijfel...het aantal cc. Bij Boerhaave vond ik de 380cc mooi staan. Gisteren vond ik bij het passen de 375cc ook mooi staan maar later toen ik op de foto keek vanaf de voorkant vond ik het ineens erg groot! Het verschil met de 380cc op de foto is naar mijn idee ook erg groot. Hieronder de foto's: Foto 1 en 2 380cc bij Boerhaave Foto 3 (hierop vind ik ze erg groot!) en 4 375 cc bij Heyendael Foto 5 325cc bij Heyendael Help! Waar doe ik goed aan? Kunnen jullie advies geven?
 10. RE88

  BV dr. van der Weij of dr. Straten

  Ik heb de 29e een afspraak staan bij dr van Straten. Ben erg benieuwd wat hij zegt. Wil idd echt niet achteraf spijt krijgen! xx
 11. Bedankt voor jullie reacties! Ik heb inderdaad gezegd dat ik een voorkeur had voor rond gebaseerd op foto's die ik heb gezien. Maar ik weet daarvan natuurlijk niet de voorsituatie. Als ik rond zou nemen zou je wat meer die rand zien en daardoor zou het er eerder nep uitzien. Dus misschien zit het ook meer in m'n hoofd en moet ik even aan het idee wennen ;-) Ik wil ook graag een natuurlijk resultaat. Op wat voor maat zou ik ongeveer uitkomen met 380 cc denken jullie? Ik weet niet of het medium of high profile is wat er nu in zou gaan. Zou dat nog veel verschil maken? De 29e heb ik nog een afspraak staan bij dr. van Straten dus ik ben heel benieuwd wat hij zegt.
 12. Hoi allemaal, Afgelopen zondag ben ik op consult geweest bij de Boerhaave Kliniek. Ik heb nu een kleine a cup met een lege bovenkant. Mij werd daarom 380 cc anatomisch geadviseerd (dit is ook de max die erin zou passen). Met een ronde zou ik alsnog een lege bovenkant krijgen. Ik had voor het consult wel rond in mijn hoofd en vind het nu lastig van dat idee af te gaan. Ook ben ik bang dat ik het resultaat te klein zal gaan vinden. Ik hoop op een D uit te komen. Allemaal misschien heel onterecht maar wil natuurlijk wel dat het wordt zoals ik in m'n hoofd heb. Zijn er hier vrouwen die ook een lege bovenkant hebben en toch voor rond zijn gegaan? En zou dit advies ook afhangen van de voorkeur van de chirurg? Alvast bedankt!
 13. RE88

  BV dr. van der Weij of dr. Straten

  Gisteren op consult geweest bij vd Weij. Was een goed gesprek en kreeg een duidelijke uitleg en hij nam de tijd ervoor. Hij adviseerde voor mij anatomisch 380 cc. Heb aangegeven dat ik vaak de foto´s van rond mooier vind maar omdat de bovenkant bij mij vrij leeg is zou het heel rond worden en bovenop toch plat blijven. Iemand daar ervaring mee?
 14. RE88

  BV dr. van der Weij of dr. Straten

  Oke, dan wacht ik het af, dank je
 15. RE88

  BV dr. van der Weij of dr. Straten

  Weet je misschien of je daar ook een 3D consult krijgt?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×