Adnil

Members
 • Content Count

  195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Adnil last won the day on June 11 2019

Adnil had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

5 Followers

About Adnil

Recent Profile Visitors

1,416 profile views
 1. Hoi @Patries78 Spannend! Ik heb 325 en 350 cc mentor cohesive 2 rond. Mijn voorsituatie is wel heel anders dan de jouwe. Ik heb twee albums en zal je even toevoegen. In mijn eerste album zitten de foto's van het na de operatie. Het tweede begint geloof ik met 4wk PO. Mijn laatste foto is al van wat langer geleden maar ik wil er vandaag of morgen nog even een nieuwe maken.
 2. Hallo dames, 4 maanden PO alweer. Wat gaat het snel. Ik ben nog elke dag blij met mijn borsten. Deze week voelde het voor het eerst niet raar tijdens het sporten. Al moet ik wel zeggen dat mijn conditie echt onder het nulpunt gezakt is. Zou dat nog steeds van de operatie kunnen komen? Ik vind het wel jammer dat ik de protheses zo goed voel. Ik vind het nog steeds een naar gevoel om op mijn buik te liggen. En ook als ik mijn borsten naar elkaar dus of manlief ze enthousiast masseert voelt dat echt niet fijn. Hetzelfde geld voor bukken en overeind komen. Ik hoop zo dat dat nog verbetert. Maar goed. Ze zijn prachtig en dat is het echt waard.
 3. Jeetje @rtx wat naar dat je niet gelukkig bent. De laatste foto's die ik van jou geen gezien vond ik echt prachtig en ik hoopte dat de mijne zo mooi als die van jou zouden worden. Maar aan wat ik er van vind heb je helemaal niks. Het blijft verschrikkelijk moeilijk om in te schatten hoe het wordt. Ik heb dan ook geen wijze woorden maar wil je wel sterkte, wijsheid en geluk wensen.
 4. Ruim 3 maanden PO en dus hoog tijd voor een update: Ik ben afgelopen maandag voor mijn eindcontrole geweest. Zoals elke keer was de assistente wat overweldigend maar wel super aardig. En ze was erg te spreken over het resultaat. Ze heeft weer foto's gemaakt en even gevoeld. Dr Straten was bezig met een intake gesprek en liep uit maar hij kon tussendoor even bij mij kijken. Ook hij was tevreden met het resultaat en hij vroeg wat ik er van vond. De assistente stelde nog wat vragen over het herstel en ik kreeg de ruimte om mijn vragen te stellen. Mijn borsten zijn al behoorlijk zacht en soepel en ik vroeg mij af of het nu op zijn zachtst is. Volgens de assistente zijn ze inderdaad al erg mooi soepel en zacht. Het kan nog iets zachter worden maar het kan ook zijn dat dit het is. Verder heb ik onderaan mijn borst nog geen gevoel en het gevoel in mijn tepels is anders. Soms pijnlijk bij aanraking. Dit zal waarschijnlijk nog verbeteren. Ook heb ik gevraagd hoe het zit met het gevoel dat mijn prothesen bewegen. Als ik buk of bij het sporten lijkt het alsof ze bewegen. Dat voelt niet zo fijn. Volgens de kliniek is dat normaal. Ik zal er aan wennen en mij er over een poosje niet meer bewust van zijn. Als ik er op terug kijk is het een behoorlijk pittig proces geweest. De spanning vooraf. Het herstel de eerste weken. Het is echt niet niks. Ik ben super blij met mijn keus voor de kliniek. Ze hebben mij goed geïnformeerd en geadviseerd. Dr Straten is echt een hele prettige arts. Als ik kijk hoe het nu met mijn borsten is dan vind ik het jammer dat het gevoel nog niet is zoals het was. Mijn littekens zijn erg netjes maar moeten nog wel lichter worden. Ik vind het gevoel van bewegende prothesen erg naar. Dat gezegd hebbende ben ik super blij dat ik het gedaan heb. Ik vind mijn borsten prachtig. Ik ben zo veel blijer met mijn lijf. Het klopt. Het voelt compleet. Ik ben inmiddels helaas weer wat kilootjes aangekomen en wil wel weer wat kwijt. Toch vind ik het minder erg dan voorheen omdat ik mijn lijf evengoed mooi vind.
 5. Littekencreme mag je pas gaan smeren als de korstjes weg zijn dus dat heeft geen haast. Ik kan icepacks idd aanraden. Fijn tegen de zwelling. Brandnetel thee helpt bij vochtafdrijving. Dikke kans dat je de eerste paar weken flink vocht vasthoudt. Verder slikte ik vitamine C (3wk van te voren gestart en op gebouwd tot 4 p er r dag) en Magnesium met zink op natuurlijke basis (zonder synthetische hulpstoffen) Arnica kan je in druppelvorm nemen. Schijnt tegen blauwe plekken een bocht te helpen. Ik heb die carfeix ava idd ook pas na de operatie besteld ivm de maat. Succes!
 6. Hoi @Cato2, Ik heb gewoon de bh van de kliniek genomen (Ik ben ook bij Heyendael geweest) en die zit best prima. Ik heb na de operatie een Carefix ava besteld. Het was fijn om af te wisselen want dan heb je verschillende drukpunten. Die band moet je trouwens zes weken. Wat fijn dat je al zo snel kon! Succes met aftellen, een goed herstel en prachtige borsten gewenst.
 7. Hoi @Joyjoy, Het is heel normaal dat ze nog zo hoog zitten. Dat schijnt vooral bij die van Drs Straten voor te komen. Die van mij waren zo lelijk ook het begin! Heel raar van vorm en heel hoog. Echt maar twee vingers onder mijn sleutelbeen . Ik was echt heel bang dat dat niet meer goed zou komen maar vanaf drie weken vond ik ze best ok. Daarna steeds mooier en nu verliefd! Het valt niet mee in het begin maar het komt echt goed. Je mag wel in mijn albums kijken als je wilt?
 8. 6wk en 1 dag PO. De herstelperiode is officieel voorbij. Heerlijk! Ik heb het gisteren gevierd met een groot glas wijn en slaapkameractiviteiten zonder bh! Erg fijn. Vannacht ook heerlijk zonder bh geslapen. En vandaag voor het eerst een normale bh aan. Mijn prachtige Marlies Dekkers. Ik had gedacht dat het allemaal raar en onwennig zou zijn maar eigenlijk voelt het prima. Sommige bewegingen heb ik 6 weken niet gemaakt waardoor dat nu dat trekkerig aanvoelt zoals mijn arm recht boven me uitstrekken bijvoorbeeld. Maar het doet geen pijn. Ik heb ook alvast mijn afspraak voor mijn nacontrole gemaakt. Eigenlijk gaat het dus gewoon super goed. Het is best een pittig proces geweest maar ik ben nu echt heel erg blij. Mijn lichaam voelt compleet en ik vind mezelf mooi als ik in de spiegel kijk. En daar heb ik het voor gedaan!
 9. Absoluut! Over de maat de vorm alles! Dat is heel normaal. Probeer te vertrouwen op het feit dat je een weloverwogen beslissing hebt gemaakt en op je PC. Na de operatie ga je ze waarschijnlijk ook nog een keer te groot of te klein of gewoon niet mooi vinden. Maar uiteindelijk komt het helemaal goed! Als je mijn schizofrene topic leest, haha. En vandaag 6wk PO ben ik voor het eerst 100% over the moon blij en verliefd op mijn borsten (bij sommige dames komt dat gevoel gelukkig eerder). Heel veel succes en geluk. Het team van Drs Straten is top dus je ervaring gaat echt positief worden. Veel geluk.
 10. 75D prachtige maat vind ik zelf. Ik hoop maar dat het niet teveel meer verandert zodat mijn prachtige aanwinsten blijven passen. Ik heb trouwens ook nog maar wat online besteld😱 Ik voel een nieuwe koop verslaving opkomen. Het was wel even goed kijken bij Marlies omdat mijn borst op andere plek begint dan een natuurlijke borst. Hierdoor kwam de bh wat hoger aan de zijkant in D. Maar C was echt te klein. Gelukkig verschilde dat wel per bh en bij wat ik heb uitgezocht had ik er geen last van. Het is echt even wennen. Ik kijk heel anders met passen nu. Ik was ook blij met de hulp. Ik ben daarna nog bij Hunkemöler geweest (de gewone winkels in het centrum van Roosendaal bleven wel open) maar dat is toch een hele andere ervaring.
 11. 5wk een 5dg PO. De dagdat ik eindelijk ging shoppen. Wat had ik niet naar uitgekeken. Jongste dochter maar een feestje en oudste bleef thuis dus manlief en ik heerlijk samen maar Rosada. Eerst naar Saph. Daar zag ik niet direct iets waar ik warm van werd. Het voelde ook nog wat onwennig. Dus door naar Marlies Dekkers. 1 bh in twee maten gepakt en maar passen. 1 van de medewerkers kwam vragen of ik hulp nodig had. En zij was mij fantastisch aan het helpen. Tot er omgeroepen werd dat het winkelcentrum per direct sloot vanwege de storm! Daar ging mijn droomshopmiddag. Gelukkig mocht ik nog wel het passen afmaken en afrekenen. Dus toch twee bh"s gekocht. Gelukkig
 12. Bh dag en nacht zes weken. En dan daarna ineens niets meer. Dat vind ik dan ook wel weer bijzonder😊