Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Kelly732

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  33
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

1 Volger

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @Jolly83 bij mij is het 330 ronde prothesen dualplane geworden. Nog geen lid van het clubje. Ik zoek het even op :-) thx!!
 2. Ik word helemaal gek van het blauwe verband. Ik heb ontzettende jeuk aan mn rug en over mn hele borstkast. Echt niet te doen. En in moet het verband nog 10 dagen om houden :-( nog iemand hier problemen mee gehad? Iemand tips? Voor de rest valt de pijn heel goed mee. De nachten zijn nog iets pijnlijker omdat ik dan moeilijk een goede houding vind. Overdag probeer ik om rustig in beweging te blijven en goed mn medicatie op tijd in te nemen. Aftellen zodat de eerste 2 weken snel om zijn. Dat eindelijk het strakke verband eraf kan en ik een sportbh aan kan.
 3. Verslag BV 8/2 Om 7u50 moest ik aanwezig zijn in de wellnesskliniek. Ik heb 5 minuten in de wachtkamer voor de verpleegster me kwam halen en me meenam naar m'n kamertje. Om 8u was ik al op mijn kamer. De verpleegster was super lief, ze nam nog wat foto's, gaf me wat uitleg over het verdere verloop en ik mocht me omkleden. Ik kreeg een schortje, badjas, slofjes en een haarnetje. Dokter Van Zele kwam ook nog even langs om m'n borsten af te tekenen. De zenuwen speelden me wel wat parten, maar het ging allemaal heel snel. Weinig tijd dus om na te denken. Om 8u30 kwamen ze me al halen om naar het OK te gaan. Toen legden ze elektroden aan om m'n hartslag te volgen, bloeddrukmeter en saturatiemeter. Ze prikten een infuusje. Iedereen was heel vriendelijk en ze stelden me allemaal gerust. Dokter van Zele kwam binnen in de operatieruimte en toen werd de verdoving in gang gezet. Het duurde niet lang voor ik in een diepe slaap was. Ik werd terug wakker in het OK net voor ze mijn borsten gingen inpakken. Ik heb ze nog even gezien en aangeraakt. Maar hier weet ik zelf niets meer van. De verpleegster op recovery vertelde me dit. Op recovery werd ik opnieuw wakker al rillend. Ik had het super koud. Maar met het warmte dekentje ging het al snel een stuk beter. Ik was meteen heel wakker en alert. Ik voelde me niet suf, misselijk of verward. Ze hebben me om 10u terug naar m'n kamertje gebracht waar m'n man op me zat te wachten. Ik heb dan meteen 2 broodjes gegeten en een cola gedronken. Ik voelde me goed. Geen pijn, enkel een beetje druk. 15 minuten later mochten we de wellnesskliniek verlaten. Het ging allemaal zo snel. Het is echt super vlot en aangenaam verlopen. Na een autorit van een uurtje begon de pijn wel wat toe te nemen. De spierspanning werd erger, maar nog goed te doen. Op tijd pijnstilling genomen en de eerste dag was zo voorbij. De eerste nacht was een ander verhaal. Na een uurtje te hebben gelegen begon alles heel veel pijn te doen. Ik vond ook geen aangename houding om te slapen. rondwandelen deed het minste pijn. Rugpijn, extreme spierpijn en pijn ter hoogte van m'n ribben. Heel lastig. Uiteindelijk toch een stuk in de nacht een houding gevonden dat te doen was in de zetel met veel kussens. 's Ochtends ging het weer een pak beter. Nog steeds pijn vooral bij het rechtkomen, maar doenbaar. Hopelijk valt volgende nacht een beetje beter mee. Veel hulp nodig bij dagelijkse bezigheden. Hopelijk komt er snel beterschap. Het herstel valt inderdaad niet te onderschatten. Maar het zal enkel beteren en het vooruitzicht dat ik binnen 2 weken eindelijk mijn nieuwe borsten kan zien, doet wonderen.
 4. @dddd ik ga denk ik bij mn eerste idee blijven 330. Dit was ook de voorkeur van de arts... als 350 er zou zijn in hoog profiel, had ik die genomen. Maar 380 lijkt me net een beetje te veel...
 5. Je mag me zeker toevoegen aan je album. Ik ben heel benieuwd. :-) mijn voorsituatie is een lege 75B @dddd
 6. Wat fijn om je verslagjes te lezen. Ik word donderdag geopereerd in de wellnesskliniek. Wel door dokter Van Zele. Ik twijfel nog steeds voor de maat. Ik ben 168cm groot en weeg 57kg. Hij adviseerde me 330 hoog profiel of 380 hoog profiel. 350 is er blijkbaar niet. Ik vind 380 precies ineens groot. Maar ik twijfel of 330 niet te klein is :-) ik heb wel brede schouders. Kan jij me raad geven? groetjes
 7. Toch nog twijfels ivm de maat... Dokter Van Zele adviseerde me 330cc ofwel 380cc. De tussenmaat 350cc zou uit het gamma zijn :-(. Nu lijkt het verschil tussen 330 en 380 zo groot. 350 zou echt perfect zijn... twijfel, twijfel... iemand tips?
 8. Hey Liseh, Ik word ook geopereerd door dokter Van Zele op 8/2. Spannend!! Bij mij wordt het 330cc medium profiel dual plane. We kunnen dus samen aftellen. Groetjes
 9. Vandaag op consult geweest bij dokter van zele. Hij heeft ons een heel duidelijke uitleg gegeven. Meteen ook een datum geprikt. 8/2 is het zover!! Het wordt 330cc dual plane met medium profiel. Geen twijfels over de maat omdat hij echt een heel goede uitleg gaf over mijn maten en lichaamsbouw. Wel heel veel info gekregen op korte tijd. Nu alles nog even herbekijken. Super spannend!! Het aftellen kan beginnen :-)
 10. Leuk om te lezen dat het zo goed is gegaan! Had je ronde of anatomische protesen? Voor of achter de spier? Ik overweeg zelf ook een BV. :-)
 11. Hoi Allemaal, Mijn verhaal :-) Een jaar geleden ben ik in medipolis in Wilrijk geweest voor een allereerste consult bij dokter Lagey. Na 2 zwangerschappen zijn mijn borsten niet meer wat ze geweest zijn. Ik had een B75 en na de zwangerschappen waren alle BH's te groot. Mijn borsten zijn gewoon veel minder vol. Ik ben 168cm groot en weeg 58kg. Dit consult is heel goed meegevallen. Zij raadde me 300cc aan anatomische prothesen voor de spier. Zij vertelde me dat ik na een week zeker terug aan het werk moest kunnen. De kostprijs was wel even schrikken 4600euro. Ik ging naar huis met een goed gevoel maar ik wou er toch nog even over nadenken omdat het toch veel geld is. Misschien toch nog eens een tweede consult ergens anders plannen. Vandaag een afspraak gemaakt bij de Wellnesskliniek bij dokter Van Zele. Hier terecht gekomen omdat een vriendin hier ook een BV heeft laten doen en zeer tevreden is. Ze vertelde me dat ze regelmatig acties doen waardoor de BV veel goedkoper uitkomt. Ik heb me voorgenomen om ineens een operatie vast te leggen als het consult goed meevalt. Ineens de knoop doorhakken, anders blijf ik twijfelen. Ik lees veel goede commentaar van Dokter Van Zele. Wat me wel opvalt is dat hij bijna altijd achter de spier opereert. Ik hoopte eigenlijk voor de spier te krijgen, omdat je daar blijkbaar veel sneller van recupereert. Met 2 kids in huis is het niet evident om een lange tijd niet te tillen. Op de site lees ik dat zij voorstanders zijn van ronde protesen ipv anatomische. Ik hoop dat dit toch nog een heel natuurlijk resultaat geeft? Ik wil echt heel natuurlijk ogende borsten. :-) Iemand raad of meer info ivm Dokter Van Zele. Hoe lang moet je rekenen dat je niet kan gaan werken? Groetjes
 12. @twijfelgeval92 ooh dat geeft me al een veel geruster gevoel. Ik heb al zoveel verslagen gelezen met mensen die echt enorm veel pijn hebben, meer dan ze verwacht hadden. Daarom had ik al wat bang voor die operatie achter de spier. Super bedankt voor de info!!
 13. @twijfelgeval92 oh super! Dankjewel voor je reactie. Het geen waar ik kog niet zo met mee ben is het implantaat voor of achter de spier. Ik ken iemand met een operatie voor de spier en ze was super snel gerecupereerd, terwijl je achter de spier blijkbaar veel meer pijn hebt. Waar zit nu juist het verschil? :-) Ga een dezer zoizo een afspraak maken bij dr verdonck voor de intake. Dan kan ik al mn vragen afvuren en horen wat het me juist zou kosten... Ik ben kleuterjuf en zou het dan willen plannen in de grote vakantie omdat ik niet wil dat iemand het weet... Hoewel de zomer natuurlijk niet ideaal is om het verband etc te verstoppen... Dilemma's :-)
 14. @Zanne dat wordt idd moeilijk. Wil niet dat mn omgeving er weet van heeft behalve mn man, ouders en beste vriendin... Dus dat is wel lastig... Ik moet nog eens nadenken over hoe ik dat het best kan aanpakken. Vandaag was een super drukke dag. Nog geen tijd gehad om te bellen. Ik ga seffes gewoon dat contactformulier op de site invullen en dan bellen ze me zelf denk ik.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×