• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Kelly732

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral
 1. Toch nog twijfels ivm de maat... Dokter Van Zele adviseerde me 330cc ofwel 380cc. De tussenmaat 350cc zou uit het gamma zijn :-(. Nu lijkt het verschil tussen 330 en 380 zo groot. 350 zou echt perfect zijn... twijfel, twijfel... iemand tips?
 2. Hey Liseh, Ik word ook geopereerd door dokter Van Zele op 8/2. Spannend!! Bij mij wordt het 330cc medium profiel dual plane. We kunnen dus samen aftellen. Groetjes
 3. Vandaag op consult geweest bij dokter van zele. Hij heeft ons een heel duidelijke uitleg gegeven. Meteen ook een datum geprikt. 8/2 is het zover!! Het wordt 330cc dual plane met medium profiel. Geen twijfels over de maat omdat hij echt een heel goede uitleg gaf over mijn maten en lichaamsbouw. Wel heel veel info gekregen op korte tijd. Nu alles nog even herbekijken. Super spannend!! Het aftellen kan beginnen :-)
 4. Leuk om te lezen dat het zo goed is gegaan! Had je ronde of anatomische protesen? Voor of achter de spier? Ik overweeg zelf ook een BV. :-)
 5. Hoi Allemaal, Mijn verhaal :-) Een jaar geleden ben ik in medipolis in Wilrijk geweest voor een allereerste consult bij dokter Lagey. Na 2 zwangerschappen zijn mijn borsten niet meer wat ze geweest zijn. Ik had een B75 en na de zwangerschappen waren alle BH's te groot. Mijn borsten zijn gewoon veel minder vol. Ik ben 168cm groot en weeg 58kg. Dit consult is heel goed meegevallen. Zij raadde me 300cc aan anatomische prothesen voor de spier. Zij vertelde me dat ik na een week zeker terug aan het werk moest kunnen. De kostprijs was wel even schrikken 4600euro. Ik ging naar huis met een goed gevoel maar ik wou er toch nog even over nadenken omdat het toch veel geld is. Misschien toch nog eens een tweede consult ergens anders plannen. Vandaag een afspraak gemaakt bij de Wellnesskliniek bij dokter Van Zele. Hier terecht gekomen omdat een vriendin hier ook een BV heeft laten doen en zeer tevreden is. Ze vertelde me dat ze regelmatig acties doen waardoor de BV veel goedkoper uitkomt. Ik heb me voorgenomen om ineens een operatie vast te leggen als het consult goed meevalt. Ineens de knoop doorhakken, anders blijf ik twijfelen. Ik lees veel goede commentaar van Dokter Van Zele. Wat me wel opvalt is dat hij bijna altijd achter de spier opereert. Ik hoopte eigenlijk voor de spier te krijgen, omdat je daar blijkbaar veel sneller van recupereert. Met 2 kids in huis is het niet evident om een lange tijd niet te tillen. Op de site lees ik dat zij voorstanders zijn van ronde protesen ipv anatomische. Ik hoop dat dit toch nog een heel natuurlijk resultaat geeft? Ik wil echt heel natuurlijk ogende borsten. :-) Iemand raad of meer info ivm Dokter Van Zele. Hoe lang moet je rekenen dat je niet kan gaan werken? Groetjes
 6. @twijfelgeval92 ooh dat geeft me al een veel geruster gevoel. Ik heb al zoveel verslagen gelezen met mensen die echt enorm veel pijn hebben, meer dan ze verwacht hadden. Daarom had ik al wat bang voor die operatie achter de spier. Super bedankt voor de info!!
 7. @twijfelgeval92 oh super! Dankjewel voor je reactie. Het geen waar ik kog niet zo met mee ben is het implantaat voor of achter de spier. Ik ken iemand met een operatie voor de spier en ze was super snel gerecupereerd, terwijl je achter de spier blijkbaar veel meer pijn hebt. Waar zit nu juist het verschil? :-) Ga een dezer zoizo een afspraak maken bij dr verdonck voor de intake. Dan kan ik al mn vragen afvuren en horen wat het me juist zou kosten... Ik ben kleuterjuf en zou het dan willen plannen in de grote vakantie omdat ik niet wil dat iemand het weet... Hoewel de zomer natuurlijk niet ideaal is om het verband etc te verstoppen... Dilemma's :-)
 8. @Zanne dat wordt idd moeilijk. Wil niet dat mn omgeving er weet van heeft behalve mn man, ouders en beste vriendin... Dus dat is wel lastig... Ik moet nog eens nadenken over hoe ik dat het best kan aanpakken. Vandaag was een super drukke dag. Nog geen tijd gehad om te bellen. Ik ga seffes gewoon dat contactformulier op de site invullen en dan bellen ze me zelf denk ik.
 9. Door de vele discussies en topics te volgen heb ik al door dat je kan kiezen tussen een implantaat voor pf achter de borstspier. Achter is precies pijnlijker en langer herstel? Maar wel natuurlijker qua vorm? Begrijp ik dat goed? :-)
 10. @Zanne ja ik vind het ook al super spannend om een afspraak te maken. Ga eens wat foto'tjes opzoeken dat ik kan meenemen op consult. Hoe lang moet je rekenen na je operatie voor je weer aan het werk kan? Ik ben kleuterjuf en moet dus geregeld kids oppakken...
 11. Zo fijn om jullie reacties te lezen. Ik overweeg ook meer en meer om een borstvergroting te laten doen. Ik wil graag van een kleine B naar een volle C gaan. Ik ga morgen bellen voor een afspraak in de belgian breast clinic. Zo spannend! Ik ben echt nog een complete leek een vraag me heel erg af hoe je in godsnaam de juiste implantaten kiest. Krijg je bij je intake foto's te zien van resultaten gelijkaardig aan wat je zelf wil? Want aan die cc's alleen heb ik niet veel :-) Leuk om te lezen dat je je na een weekje al een pak beter voelt! ik heb ook 2 kleine kinderen en heb dus ook wat angst voor de recuperatie nadien.. Groetjes
 12. Zo fijn om dit hele verslag te lezen!! Ik wens jullie alvast super veel succes toe met jullie nieuwe borsten. Hoe meer ik hier lees, hoe meer ik overtuigd geraak. Ik ga morgen bellen voor een afspraak met de belgian breast clinic. Ik ben super benieuwd. Kan je snel terecht voor een afspraak? En hoe verloopt zo een intake gesprek precies? Ik ben echt een totale leek. Zou graag van een kleine B naar een volle C gaan. Maar hoe kies je in godsnaam de juiste implantaten. Lijkt me geen makkelijke opgave! Groetjes
 13. Hier ook na 2 zwangerschappen veel kleinere borsten gekregen. Al m'n BH's zijn te groot. Het lijkt wel alsof de huid er nog is maar de inhoud is verdwenen. Echt sneu :-(. Zou me zoveel beter voelen met mooie, volle borsten. Het moeten geen GIGA borsten zijn maar gewoon een mooie C. Ik zou me veel beter in m'n vel voelen. Daarom dat ik de borstvergroting overweeg.
 14. Hoi allemaal, Ik loop al een hele tijd rond met het idee om m'n borsten te laten vergroten. Na twee zwangerschappen schiet er van mijn 75B niet veel meer over. M'n borsten zien er gewoon leeg uit :-(. Ik ben 1m68 groot en weeg 58kg. Ik ben niet dik maar ook niet graatmager. Ik denk dat ik me zo veel beter in m'n vel zou voelen met mooie, stevige borsten. Ik zou graag naar een volle C gaan. Het allerbelangrijkste is dat mijn borsten er wel natuurlijk uit blijven zien. Dit is echt een vereiste. Ik ben ook niet van plan om het tegen iedereen te vertellen. Enkel mijn man, beste vrienden en ouders weten het en ik hoop ook dat al de rest het niet uitgesproken ziet. Ik draag nu ook altijd BH's met vulling dus ik denk niet dat het hard gaat opvallen. Ik heb ondertussen al veel opgezocht ivm borstvergrotingen. Mijn interesse gaat momenteel uit naar de belgian breast clinic. Ik ga dus een van de dagen bellen om een afspraak te maken. Maar ik heb nog enkele vraagjes ivm de operatie. - Er staat een vaste prijs op (all-in). Maar ik lees hier dat er zoveel verschillende soorten implantaten zijn. Is de prijs niet afhankelijk van het soort dat je kiest? - Hoe lang moet je recupereren na de operatie. Ook hier omdat ik het zoveel mogelijk geheim wil houden. - Wat zijn de ervaringen met de belgian breast clinic? - Kan je best bij meerdere klinieken op consult gaan of is 1 voldoende? Allemaal heel erg spannend!! Groetjes