Caitlyn

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

5 Followers

About Caitlyn

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

945 profile views
 1. Lag je toevallig naast me ? Haha Jaa het ging eerst heel goed, was goed wakker. Maar toen ik aangekleed was en in de stoel zat werd ik erg misselijk. Even de stoel iets naar achter gezet, en toen ging het weer! Het gaat nu hartstikke goed, niet meer misselijk geweest. Fijn om te horen/lezen dat het bij jou ook allemaal goed gegaan is !
 2. Caitlyn

  BOOBDAY !

  Dr. Bodde - Bauland Kliniek Mill
 3. Bij kruidvat hebben ze deze week een voedingskussen voor 15 euro volgens mij
 4. @best_boobie Mijn operatiedatum is bekend ! 24 juli door Esther Bodde in Bauland Kliniek. Zou je mijn topic aan willen passen?
 5. @mml @JESSICAD Blijf het raar vinden dat ze dit niet naar jullie gecommuniceerd hebben, niet zo netjes. Maar gelukkig is er nu wel duidelijkheid voor jullie beide.
 6. Nee ze bedoelen waarschijnlijk met de vakantieperiode dat Frans zelf op vakantie is, en aangezien hij de enige chirurg is, worden er dus ook geen operaties uitgevoerd. Mij is in ieder geval verteld dat ze vanaf juli de operaties in zeist gaan uitvoeren, geen precieze datum, die wist ze nog niet. Maar het was al wel rond. Ben benieuwd wat tanne morgen verteld, hoop dat ze nu wat meer duidelijkheid kan geven.
 7. Maar wat je denkt is eigenlijk fout. Heyendael zit wel in het gebouw van radboud, maar ze huren gewoon wat kamers daar. Maar verder staan ze er helemaal los van is mij verteld. De locatie waar ze nu zitten gaan ze ook weg, blijven wel in de buurt. Dus eigenlijk is het ook gewoon een privé kliniek, maar toevallig in dat gebouw. Tanné (zo heet ze volgens mij) vertelde mij dat de consulten en controles in groesbeek blijven. Operaties worden uitgevoerd in zeist. Hier hadden ze dan ook de nieuwste apparatuur. Ze wist nog niet de exacte datum, maar het zou vanaf begin juli zijn dat ze naar Zeist gaan.
 8. @Yaanaa arnhem heb ik niks over gehoord. Ja dat is ook wel, maar ik twijfel erg tussen 2 klinieken. Heb een goed gevoel bij beide. Een vriendin is na de narcose erg ziek geweest, tot 11 uur in de kliniek moeten blijven terwijl iedereen om 5 uur naar huis mocht. Nog getwijfeld of ze naar het ziekenhuis moest. en ik ben daar meestal ook wel gevoelig voor. Dus als ik dan moet kiezen tussen anderhalf uur rijden of 20 minuten, dan ga ik denk ik toch eerder voor diegene die dichterbij is. Maar dat is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken. Maar het is wel fijn als ze iedereen ervan op de hoogte brengen die een operatie gepland heeft. Wat volgens mij nog niet gedaan is.
 9. haii, Onze situatie is volgens mij wel vergelijkbaar, ben ook 20 en studeer nog, bijna plat. Frans adviseerde mij ook 390 cc, anatomisch. Ik ben laatst ook bij frans straten geweest, ik dacht ook lekker makkelijk om de hoek. Maar na de operatiedatum gepland te hebben, vertelde ze opeens dat ze operaties in zeist gaan doen vanaf juli. Ben je hier ook van op de hoogte? Dit is namelijk best wel een reden voor mij om te twijfelen of ik wel zo ver wil reizen.
 10. @best_boobie ah top ! hierdoor wordt t al allemaal iets duidelijker. Heb nog een vraagje, misschien weet je t! ik heb bij bauland de anatomische pasprothese op de kop gepast, ze zeiden dat ik hierdoor een beter beeld kreeg van het volume. Maar deze lijkt op fotos zo gigantisch en de 325 veel kleiner ( die heb ik wel normaal gepast). heb ik dan wel een goed beeld gekregen van het volume van 275? Vind zo lastig een keuze te maken omdat ik het niet echt met elkaar kan vergelijken...
 11. @bettynoboop nee helaas, 0 resultaten. Maar toch bedankt !
 12. hoihoi! Ik ben op consult geweest bij Bauland kliniek en Velthuiskliniek. Bauland raad mij aan 255 of 275cc (Natrelle) En Velthuis 325 (Mentor) Beide rond en dual plane. Tijdens het passen vind ik de 275 groter dan de 325. Iemand die weet waar dit aan kan liggen? dacht zelf dat de merken een andere "maatstaf" hebben, maar dat lijkt me ook wel weer onlogisch. Heb al lang gezocht in de zoekbalk, maar nog steeds geen antwoord op mijn vraag kunnen vinden. Hoop dat iemand het weet !
 13. Ik ben vandaag op consult geweest bij Bauland kliniek. Zij raadde mij 255 of 275 cc aan. Erg lastig om te kiezen! Morgen ga ik naar Heyendael en Velthuis, ik wacht nog even af hoe het daar gaat en dan zal ik een keuze maken waar ik over 3 weken geopereerd wil worden.
 14. @Loulou_ Dankjewel! Ik heb op 8 juni een consult bij frans straten. Heb nog geen definitieve keuze gemaakt. Maar lees alleen maar goede verhalen, dus de kans is groot dat ik het hier laat doen.