• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

jessica

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  belgië

Recente profielbezoeken

261 profielweergaven
 1. Hoi hoi meiden, hier ben ook ik weer... Heb een tijdje niet meer van me laten horen.. veel problemen gehad qua relatie én werk! Ik heb inmiddels (eergisteren) een consult gehad bij de arts waar ik 6 jaar geleden door behandeld ben (700cc, extra high dualplane/2e bv bij Dr.Plovier) (destijds heel tevreden van, enkel.. wat natuurlijk mijn eigen fout was.. te groot gekozen.) Ik vertelde hem dat ik graag naar een 400-500cc max zou willen gaan en indien mogelijk zonder lift, dit ging natuurlijk niet, maar heb geen volledige lift nodig, het zou een mini-lift worden met enkel een horizontaal litteken onder de borst. Hij zou gaan voor medium of medium plus profiel (afwachten dag van operatie, tot hij alles correct zou opmeten) om voor het natuurlijkst mogelijke resultaat te gaan. (wat ik vroeg) De merken die er gebruikt worden zijn: Allergan-Natrelle, Motiva en Mentor, maar dat weet ik nog maar pas, nadat ik daarnet een mailtje gestuurd heb (ik was dit namelijk vergeten te vragen) Ervaringen hiermee? Wat ik weet dus nog niet welke hij voor mij zou gebruiken, de dame van de receptie die ik net aan de telefoon had zei me dat dit wordt bekeken de dag van de operatie. Wat ik daar niet van begrijp: ik heb een prijs gekregen; 4700€, maar de prijzen van deze prothesen schelen toch?! Ook heb ik toch nog een beetje bang dat het nu weer te klein gaat uitvallen of niet naar mijn zin, want hij zei me om de zelfde breedte te behouden, dat ik anders te veel openingen tussen de prothesen zou hebben. Maar ben bang om dan 2 ronde´ballen` te hebben en gewoon minder projectie t.o.v. wat ik nu heb. (nu heb ik 13.5br en 7.7 proj) Uiteindelijk enkele basic vragen die ik stelde; zoals wanneer mag ik terug sporten.. zei hij na 4w (terwijl ik vorige x 8w niet mocht) wanneer mag ik terug auto rijden.. als het jou lukt na enkele dagen; geen probleem zei hij. (vorige x 2weken moeten wachten) wanneer mag ik terug op mijn zei slapen; vanaf dag 1 maar met bh aan/ vorige keer; pas na 4w hoe lang moet ik deze speciale bh dragen; 4weken dag+nacht, daarna niet meer. (vorige keer ; 8weken!) Voel me minder 'enthousist' en had enorm de indruk dat ik mijn vragen maar zo snel mogelijk moest stellen en zo kort mogelijk houden. Dat ik maar een klant ben voor het geld af van te nemen... (zo voelde ik me) terwijl ik wel in de arts geloof. Ervaringen/tips qua prothesen; merk/profiel/ breedte-projectie/... kan ze gebruiken!
 2. Diegene die ik nu op het oog heb is Verdonck, ik heb gelezen dat hij werkt in de Wellnesskliniek alsook zijn eigen privé kliniek heeft, waar hij enkel vergrotingen uitvoert, dus geen liften denk ik dan, of zou hij hierin minder ervaringen hebben? De reden dat ik op hem uitkom zijn de mooie resultaten en goede ervaringen qua vergrotingen, maar bij mij ligt het natuurlijk anders, ik weet niet of hij voor mij een goede optie zou zijn..
 3. de prothesen die ik heb zijn cereform 700cc, extra high profile.. weet niet de juiste afmetingen ervan, maar ze zijn te groot qua diameters alsook qua projectie.. daarvoor had ik low profile, maar een ander merk (deze herinner ik mij niet meer) Zijn er dan verschillen qua merk ook?
 4. best_boobie.. destijds 2011 ben ik bij Plovier geweest Be-clinic, had toen zeker een jaar uitgetrokken voor mijn voorbereidingen, dat ik een kundig pc zou hebben, met mooie resultaten en toen nergens iets negatiefs over gelezen. Ben trouwens nog steeds tevreden als ik vergelijk met mijn vergroting ervoor.. qua positie van de prothesen, positie van mijn tepels, enkel... Veel te groot gekozen.. mijn fout!
 5. Hey, Ellen bedankt.. zie ondertussen dat best_boobie ook al gereageerd heeft.. even lezen :-)
 6. Hallo allemaal, ik ben 27 en heb reeds 2 borstvergrotingen achter de rug, mijn eerste op mijn 18e (225cc), mijn 2e op mijn 21e (700cc) Enorm! ... I know! Ondertussen veel spijt hiervan, ik was niet tevreden over mijn eerste vergroting, ik vond deze te klein, daarom mijn 2e.. ik dacht beter iets groter, dan dat ik ze terug te klein ging vinden. Graag zou ik ze dus nu terug kleiner willen, ik dacht richting de 400-500cc max. Zijn er enige ervaringen hiermee? Liefst van al zou ik geen volledige lift laten doen (anker litteken) maar dacht gehoord te hebben dat het misschien kan met minder littekens? Anders zou ik toch nog 10 jaar wachten (als het moet met een grote lift) Ook had ik gehoord van een inwendige bh, maar klinkt me onbekend.