Jump to content

ImmY

Silver Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ImmY

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Ringaroundtherosie dat is een goeie. Denk niet dat er evenveel vet afsterft, dus het zou zeker wel kunnen dat de een groter is dan de ander :p @Robijntje02 ik wist idd al dat als je LF wilt wel wat voor moet betalen helaas.. ik heb wel wat meer vet, dus dat zou wel kunnen bij mij hehe. Dankje! @Spookbewoning12 nogmaals bedankt ! Ik vind het super lastig om te kiezen wat ik precies wil. Maar ik heb nu toch geen geld meheheheh. Hopelijk staat er meer info in de toekomst over LF.
 2. @Ringaroundtherosie dat is een goeie. Denk niet dat er evenveel vet afsterft, dus het zou zeker wel kunnen dat de een groter is dan de ander :p @Robijntje02 ik wist idd al dat als je LF wilt wel wat voor moet betalen helaas.. ik heb wel wat meer vet, dus dat zou wel kunnen bij mij hehe. Dankje! @Spookbewoning12 nogmaals bedankt ! Ik vind het super lastig om te kiezen wat ik precies wil. Maar ik heb nu toch geen geld meheheheh. Hopelijk staat er meer info in de toekomst over LF.
 3. @Spookbewoning12 dit zijn dus de dingen die ik graag wilde weten en helaas nooit ergens last! Echt super fijn. Uiteraard vervelend voor jou... eigenlijk is het toch beter om voor implantaten te gaan dus. Als zelfs de arts LF afkeurt.. had niet verwacht dat je door LF 4 cm litteken zou krijgen.. Ik waardeer dit enorm!:)
 4. @Spookbewoning12 maar de arts die gaf ook aan het niet te moeten doen ?:(
 5. @Robijntje02 hartelijk dank voor de tip! Heb je het daar een lp laten doen? @Spookbewoning12 super fijn je uitgebreide uitleg. Reden dat ik een lp wil is doordat ik de litteken na een borstvergroting niet mooi vindt. Grootste reden is eigen mijn gezondheid, ik heb fibro, chronische vermoeidheidssyndroom en torsio scoliose. Tijdens mijn intake bij dr Parys van de wellness kliniek heeft hij mij sterk afgeraden om een borstvergroting met implantaten te gaan doen, dus leek dit een betere optie. Daarnaast krijg ik nu al bijna een paniek aanval bij de gedachten aan een operatie.
 6. Hi lieve mensen, Kan hier weinig info vinden over een plek waar ze goed zijn met lipofilling. Denk dat dit toch het beste is voor mij, kan iemand mij hiermee helpen ? op internet vind je ook niet echt veel:) alvast bedankt.
 7. Hartelijk dank voor jouw tip! ik zal even op internet kijken ?
 8. Hi @Monstrea sorry! Ik zie nu pas dat je wat hebt gepost. Ik ben blij dat het super goed gaat met je!:) helaas mijn operatie geannuleerd ik ga even goed kijken voor een nieuwe pc, die ‘gespecialiseerd ‘ is in mensen die fibro hebben. succes verder!
 9. Dankje @B00bies, ik had aangegeven dat ik heb gelezen dat er mensen met fibro het gewoon goed hebben gehad na een behandeling, toen werd er aangegeven dat er ook mensen zijn die geen hebben, dat het altijd mogelijk is. moet wel eerlijk zeggen dat ik het nu niet aandurf. Ik ga wel opzoek naar een pc waar ik later terecht kan, nu even niet.. ik zal haar binnenkort een bericht sturen, dankje voor de tip!:)
 10. Hi dames, Dacht dat ik iets met jullie had gedeeld, blijkbaar is het niet gelukt. de operatie is op 22 aug niet doorgegaan. Tijdens mijn consult op 21 aug is er namelijk aangegeven dat ik het beter niet moet gaan doen vanwege mijn fibro. mijn gezondheid is belangrijk, dus nam ik zijn advies van harte aan. Het was wel heel erg moeilijk. ik weet niet hoe ik hiermee moet gaan leven. Ik wil opzoek gaan naar een arts die ‘gespecialiseerd’ is in fibro of wellicht dat er later meer mogelijkheden zijn... ik wil niet opgeven. dr Parys gaf ook aan dat mijn borsten
 11. Nou dames... gisteren tijdens mijn consult gaf de dokter aan dat het, door mijn gezondheid, niet verstandig is om een operatie te kiezen. Toen ik vroeg wat ik dan moest gaan doen was zijn antwoord ‘ blij met jezelf zijn’. Hij bedoelt het goed natuurlijk, maar dat probeer ik al jaaaaaaren. ik ben heel erg bang geworden en heb ervoor gekozen om de operatie te annuleren. In de toekomst hoop ik toch nog een kliniek te vinden die misschien gespesialeerd is in mensen die fibro hebben. Ik wil de tijd nemen, hopelijk word ik ‘beter’ ofzo. Op dit moment ga ik creme’s enzo uitproberen o
 12. Owwwwh lekker @Rocker, dus dat gaat gelukkig goed. Verschilt uiteraard per persoon, maar blij dat day wel normaal kan.
 13. Aaaah duidelijk. Gelukkig is er niks ergs! @Mama01 ik heb een mail ontvangen over dat ik mij om 09.00 moet melden. Maar dat het +/-3 uur kan duren voordat ik word geopereerd. Gelukkig is het lekker vroeg:)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.