Naomi22

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Naomi22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ooo dit vind ik zooo fijn om te lezen. Bedankt voor het reageren!! Graag wil ik worden toegevoegd. Is het trouwens zo dat de bh maat groter is dan dat het in werkelijkheid eruit ziet??? Welke cup maat heb jij nu? (Ik snap dat het nog veranderen kan)
 2. Sandy, mag ik ook kijken? Ik krijg waarschijnlijk ook 400 cc welke cup heb je nu dan?
 3. @AliceInWonderland hoe is het nu afgelopen?? Zou ik een foto mogen zijn van jouw borsten? @jesebel hoe gaat het met jou? Mag ik van jou voor en nasituatie foto’s zien?? ik ga voor een prothesewissel ik vond mijn borsten na mijn 1e bv (220/240 cc) te klein. Dus wil grotere maar zo bang dat het te groot wordt arts wou 400 plaatsen maar ben ook bang dat het anders te klein word pfff dus graag zie ik voorbeelden ik wil heel graag een volle c
 4. Thanks dit is precies wat ik wil!!!! Mooi vol maar nog natuurlijk ogend... wauww was je voorheen niet bang dat jouw borsten te huge zouden worden?? Vind het zoo perfect bij jou zeg!!
 5. Hallo 12 jaar terug heb ik mijn borsten laten vergroten. Ik had niks. Echt plat zoals een jongen. Graag geen discussie over het volgende, maar ik was toen net 18 en ik weet helaas niet meer welke prothese erin zitten en ook niet hoeveel cc.. ik denk 220 cc maar kan het niet meer achterhalen helaas... baal hierom maar het zij zo.. ik was onlangs bij het boerhave kliniek en de arts schatte in dat ik nu 300 cc heb erin zitten en dat hij 440 cc erin kan doen...natte vinger werk dit dus ik heb nu cupmaat 75b maar het is slap, prothese gedraaid en ik gaf aan dat ik vollere borsten wil. Deze protheses gaan er dus uit maar ik ben bang dat 440 cc te nep gaat lijken. Aan de andere kant ben ik ook heeeel bang dat mijn borsten te klein worden als ik minder cc wil... na mijn 1e operatie heb ik zoveeeel spijt gehad dat ik niet voor meer cc koos, maar ik vertrouwde de arts dat ik een c cup zou hebben. Niet dus... grasg soortgelijke verhalen en heeel graag zie ik foto’s van kleine slanke dames met 400 cc ongeveer thanks
 6. Goedemiddag dames, Ik heb een vraag aan jullie. Na mijn zwangerschappen wil ik een BWC ondergaan. Ik ben hiervoor in het ziekenhuis geweest. Daar werd aangegeven dat ik een gecombineerde operatie kon ondergaan. IVM de diastase zou de algemene chirurg mij opereren en matjes achter de buikspieren plaatsen (als ik het goed begrijp) en de plastische chirurg die gaat mijn overtollige huid weghalen, nieuwe navel plaatsen. Hiervoor zal ik ongeveer 5 dagen in het ziekenhuis moeten blijven werd mij gezegd. Een volgende gesprek zal nog volgen zodra ik helemaal ontzwangerd ben. Ruim 10 jaar terug heb ik mijn borsten laten vergroten. Door de borstvoeding ziet het er niet meer uit. Aan de linkerkant zijn allemaal deukjes enz. Het ziet er gewoon vreselijk uit. Dus ik wil sowieso deze huidige protheses laten vervangen. Nu dacht ik eraan, als ik toch al 5 dagen in het ziekenhuis lig. Is het dan niet mogelijk om beide operaties te combineren? Ik besef dat dit heel zwaar kan zijn. Maar ik moet toch rusten. Thuis heb ik hulp van mijn moeder en schoonmoeder. Het zal ontzetttend schelen qua geld, qua zorg en qua herstel. Ik hoef niet 2x 6 weken ongeveer uit de running te zijn.. Ik hoor heel graag als hier dames zijn die hier ervaring mee hebben.