Jump to content

Ice93

Silver Member
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

7 Followers

About Ice93

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

10,558 profile views
 1. Ik ben 24 februari 2017 geopereerd en heb toen mentor cohesive 3 anatomische protheses laten plaatsen van volgensmij 390cc dual plane geplaatst. Nu bijna 4 jaar later heb ik nogsteeds klachten aan mijn linker borst. De klachten zijn eigenlijk alleen als ik geen Bh of strak topje aanheb anders is er niks aan de hand. Als ik ze los heb en bijvoorbeeld op de bank zit dan krijg ik steken bij mijn linker borst. Aan de buitenkant en bovenkant bij mijn borstspier. Zojuist ben ik (na lang aandringen van mijn vriend haha) op controle geweest bij Diana Gabriels en hebben ze geadviseerd een mammografie o
 2. Ik heb precies hetzelfde probleem! Februari 2017 geopereerd en heb druppelvormige dual plane geplaatst. Me linker borst heeft nooit echt goed gevoeld en hoe je het omschrijft komt het precies overeen met wat ik voel. Ik draag eigenlijk dag en nacht een bh/sporttop, want dan heb ik dus geen klachten, maar heb ik ze los of hangen ze een beetje in me BH op de bank dan krijg ik de klachten. Vandaag op controle geweest en nu moet ik een Mri laten maken. Als er een scheurtje zit of iets mis is vervangen ze gratis voor ronde, maar als het een zenuw is dan moet ik het zelf betalen. Het is sowieso alle
 3. Ik ben 24 februari 2017 geopereerd en heb toen mentor cohesive 3 anatomische protheses laten plaatsen van volgensmij 390cc dual plane geplaatst. Nu bijna 4 jaar later heb ik nogsteeds klachten aan mijn linker borst. De klachten zijn eigenlijk alleen als ik geen Bh of strak topje aanheb anders is er niks aan de hand. Als ik ze los heb en bijvoorbeeld op de bank zit dan krijg ik steken bij mijn linker borst. Aan de buitenkant en bovenkant bij mijn borstspier. Zojuist ben ik (na lang aandringen van mijn vriend haha) op controle geweest bij Diana Gabriels en hebben ze geadviseerd een mammografie o
 4. Nee geen flauw idee maar daar zal hij vast wel zijn redenen voor hebben! Ik heb wel 24/7 een sportbh aangehad voor 6 weken lang en een borstband voor 2 weken. Ik neem aan dat hij een goede reden zal hebben voor dit advies naar jou toe. Voel je er niet fijn bij kan je altijd nog eens bellen of mailen om na te vragen wat de rede hier precies van is! Fijn dat je een goed gevoel bij hem hebt hij heeft mij ook goed geholpen in februari!
 5. Ik ben ook door hupkens geopereerd en zeker heel tevreden! Ik heb vantevoren aangegeven dat ik graag anatomische wilde (druppelvormige/cohesive 3) en dat was geen probleem. Meestal adviseerde hij volgensmij rond, maar doet beide. Het is een beetje een aparte man recht toe aan en weet wel waar hij het over heeft. Komt een beetje onsociaal over maar is onwijs kundig in zijn vak. Hij weet inderdaad niet te adviseren op preciese cupmaat maar over CC. Succes met je keuze! Je kan eventueel bij beide artsen een afspraak inplannen om te kijken wat goed voelt!
 6. Huh moet je serieus 10-15 kilo afvallen terwijl je met 1.60 maar 65 kilo weegt? Lijkt me raar hoor! Zou nog meer gesprekken inplannen bij andere artsen om te oriënteren weet niet of dat normaal is sowieso altijd fijn om even te kijken bij welke arts je het meeste op je gemak voelt er zijn er genoeg waar de prijs goed te doen is:) succes met je zoektocht!
 7. Hey goede vraag ik zat er ook mee met 6 weken van waar moet ik in hemelsnaam beginnen! Rennen is nog echt niet te doen en je zult ook merken dat dit gewoon niet chillen aanvoelt voor jezelf nog niet! Ik ben rustig aan begonnen met een beetje cardio op de crosstrainer (zonder die armen vast te pakken maar gewoon in het midden vasthouden) als je meer door je knieën gaat dan gaan je borsten Niet op en neer! Daarnaast ben ik vooral me benen gaan trainen de eerste maand. Squashen lunches etc dit heb ik weer opgebouwd met gewicht ook tot de 30 kilo. Na 12 weken heb ik voor het eerst 10 minuutjes har
 8. Wat is er gebeurd dan? Ik ben juist tevreden over de kliniek en mijn arts namelijk
 9. Oeh ik weet niet of dat lastig word hoor. Mijn eerste week was een hel en de 2e week liep ik nog krom van de pijn. Iedereen ervaart het anders de 1 heeft meer last dan de ander. Krijg je het duale plane geplaatst of voor de spier? Voor de spier is namelijk minder pijnlijk als dat er in de spier gesneden word. Dit doet nou eenmaal pijn en heeft veel tijd nodig om te herstellen bereid je echt voor dat je echt beperkt bent voor 6 weken! Je mag niet zwaarder tillen dan een pak melk of je ellebogen boven je schouders tillen. Dus je kan niks uit een keukenkastje pakken al bij wijze van. Lijkt me ge
 10. Ah dat is vervelend! Gelukkig gaat het wel weg jammer dat je net die pech hebt. Volgensmij heb ik gelezen dat warmte goed is? Als je even zoekt op t forum staan er veel adviesen wat je kan doen om de pijn te verlichten!
 11. Dat kan mondor's cord zijn. Even in de zoekbalk intypen dan zie je er foto's en uitleg van. Staat ook bij wat je er tegen kan doen:)
 12. Hey! 4 weken is nog een beetje te kort om het eindresultaat te zien. Tot 7 weken ongeveer waren die van mij ook erg ongelijk en met 9 weken zakte me linker borst nog een stukje waardoor ze weer even ongelijk waren. Zou je nog niet te druk maken hoor pas tegen de 3 maanden zouden ze gelijke moeten zijn (en zelfs dan bij sommige nog niet) ze kunnen nog tot een jaar veranderen dus maak je niet druk:) mocht je echt in de stress zitten erom (wat ik kan begrijpen want ik ben ook een stresskip) dan kan je even contact opnemen met je pc maar hij zal waarschijnlijk hetzelfde vertellen dat je minimaal
 13. Helaas hoort het bij de vele kwaaltjes die je krijgt met herstellen en de 1 heeft het erger als de ander maar het gaat weg!
 14. Och die buik, wat was dat een verschrikking! Ik heb er zeker 4 weken last van gehad bij een ander is het na een week alweer weg. Het heeft mijn motivatie om gezond te eten compleet verpest haha. Niks hielp en ben uiteindelijk een detox kuurtje gaan doen van Body en fit. Hiermee is het eindelijk weggetrokken! Die waren 3 potjes met 1 water pil 1 gember pil en 1 cranberry pil, misschien een tip voor jou als je net als ik radeloos was! Kost 15 euro dacht ik:)
 15. De adviezen verschillen per arts! Ik mocht na 4 weken pas op mijn zij en een ander mag het meteen. Altijd van het advies van jouw arts uitgaan om problemen te verkomen!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.