• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Ice93

Donateur
 • Aantal bijdragen

  259
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

119 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

7709 profielweergaven
 1. Dokter Hupkens of Peters??

  Nee geen flauw idee maar daar zal hij vast wel zijn redenen voor hebben! Ik heb wel 24/7 een sportbh aangehad voor 6 weken lang en een borstband voor 2 weken. Ik neem aan dat hij een goede reden zal hebben voor dit advies naar jou toe. Voel je er niet fijn bij kan je altijd nog eens bellen of mailen om na te vragen wat de rede hier precies van is! Fijn dat je een goed gevoel bij hem hebt hij heeft mij ook goed geholpen in februari!
 2. Dokter Hupkens of Peters??

  Ik ben ook door hupkens geopereerd en zeker heel tevreden! Ik heb vantevoren aangegeven dat ik graag anatomische wilde (druppelvormige/cohesive 3) en dat was geen probleem. Meestal adviseerde hij volgensmij rond, maar doet beide. Het is een beetje een aparte man recht toe aan en weet wel waar hij het over heeft. Komt een beetje onsociaal over maar is onwijs kundig in zijn vak. Hij weet inderdaad niet te adviseren op preciese cupmaat maar over CC. Succes met je keuze! Je kan eventueel bij beide artsen een afspraak inplannen om te kijken wat goed voelt!
 3. Huh moet je serieus 10-15 kilo afvallen terwijl je met 1.60 maar 65 kilo weegt? Lijkt me raar hoor! Zou nog meer gesprekken inplannen bij andere artsen om te oriënteren weet niet of dat normaal is sowieso altijd fijn om even te kijken bij welke arts je het meeste op je gemak voelt er zijn er genoeg waar de prijs goed te doen is:) succes met je zoektocht!
 4. Sporten na een borstvergroting

  Hey goede vraag ik zat er ook mee met 6 weken van waar moet ik in hemelsnaam beginnen! Rennen is nog echt niet te doen en je zult ook merken dat dit gewoon niet chillen aanvoelt voor jezelf nog niet! Ik ben rustig aan begonnen met een beetje cardio op de crosstrainer (zonder die armen vast te pakken maar gewoon in het midden vasthouden) als je meer door je knieën gaat dan gaan je borsten Niet op en neer! Daarnaast ben ik vooral me benen gaan trainen de eerste maand. Squashen lunches etc dit heb ik weer opgebouwd met gewicht ook tot de 30 kilo. Na 12 weken heb ik voor het eerst 10 minuutjes hardgelopen op de loopband en je conditie is echt shit nog haha was er kapot van maargoed dat moet je ook rustig opbouwen! Nu train ik 3x per week 1x benen 1x armen buik en 1x full body met het BBG programma van Kayla Itsines. Nu 2 weken mee bezig en gaat goed! Ik doe wel ipv push ups liggend deze staande tegen de muur omdat je de borstspier dan minder belast. En ipv triceps dip pak ik gewichtjes en zit ik op 1 knie en strek ik me arm naar achter uit. Gaat helemaal prima en zo bouw je alles rustig op! Niet te snel denken dat het gaat want je lichaam moet weer bij 0 beginnen helaas. Succes vast met sporten! Ik vind het weer heerlijk:) Sorry van denken typ fouten haha het is niet makkelijk een heel verhaal op je telefoon te typen
 5. Diana Gabriels oplichter

  Wat is er gebeurd dan? Ik ben juist tevreden over de kliniek en mijn arts namelijk
 6. Enkele vragen alle hulp is welkom :)

  Oeh ik weet niet of dat lastig word hoor. Mijn eerste week was een hel en de 2e week liep ik nog krom van de pijn. Iedereen ervaart het anders de 1 heeft meer last dan de ander. Krijg je het duale plane geplaatst of voor de spier? Voor de spier is namelijk minder pijnlijk als dat er in de spier gesneden word. Dit doet nou eenmaal pijn en heeft veel tijd nodig om te herstellen bereid je echt voor dat je echt beperkt bent voor 6 weken! Je mag niet zwaarder tillen dan een pak melk of je ellebogen boven je schouders tillen. Dus je kan niks uit een keukenkastje pakken al bij wijze van. Lijkt me gek dat je het niet met je vriendinnen kan delen. Zouden deze er niet achter staan? Je kan het niet in je eentje doorstaan hoor want de eerste anderhalve week kon ik niet eens zelf uit bed komen omdat ik niet rechtop kon komen te zitten als ik plat lag. Bereid je voor op het ergste dat het niet zomaar even een operatie is. En als het dan meevalt is het alleen maar meegenomen!
 7. 4 weken po nog steeds borstverschil

  Ah dat is vervelend! Gelukkig gaat het wel weg jammer dat je net die pech hebt. Volgensmij heb ik gelezen dat warmte goed is? Als je even zoekt op t forum staan er veel adviesen wat je kan doen om de pijn te verlichten!
 8. 4 weken po nog steeds borstverschil

  Dat kan mondor's cord zijn. Even in de zoekbalk intypen dan zie je er foto's en uitleg van. Staat ook bij wat je er tegen kan doen:)
 9. 4 weken po nog steeds borstverschil

  Hey! 4 weken is nog een beetje te kort om het eindresultaat te zien. Tot 7 weken ongeveer waren die van mij ook erg ongelijk en met 9 weken zakte me linker borst nog een stukje waardoor ze weer even ongelijk waren. Zou je nog niet te druk maken hoor pas tegen de 3 maanden zouden ze gelijke moeten zijn (en zelfs dan bij sommige nog niet) ze kunnen nog tot een jaar veranderen dus maak je niet druk:) mocht je echt in de stress zitten erom (wat ik kan begrijpen want ik ben ook een stresskip) dan kan je even contact opnemen met je pc maar hij zal waarschijnlijk hetzelfde vertellen dat je minimaal 3 maanden geduld moet hebben! Ze zien er al prachtig uit dus nog eventjes geduld en je mag blij zijn hoe ze al zijn na 4 weken!
 10. Dikke buik, iemand ervaring?

  Helaas hoort het bij de vele kwaaltjes die je krijgt met herstellen en de 1 heeft het erger als de ander maar het gaat weg!
 11. Dikke buik, iemand ervaring?

  Och die buik, wat was dat een verschrikking! Ik heb er zeker 4 weken last van gehad bij een ander is het na een week alweer weg. Het heeft mijn motivatie om gezond te eten compleet verpest haha. Niks hielp en ben uiteindelijk een detox kuurtje gaan doen van Body en fit. Hiermee is het eindelijk weggetrokken! Die waren 3 potjes met 1 water pil 1 gember pil en 1 cranberry pil, misschien een tip voor jou als je net als ik radeloos was! Kost 15 euro dacht ik:)
 12. De adviezen verschillen per arts! Ik mocht na 4 weken pas op mijn zij en een ander mag het meteen. Altijd van het advies van jouw arts uitgaan om problemen te verkomen!
 13. Welke maat van de Carefix anna?

  Ik had 375 anatomische met een 70A en heb een XL moeten aanschaffen. Ga zoiezo van het advies van je arts uit. Ik dacht eerst ook nee joh xl maar toch wel nodig gehad vooral in het begin met de zwelling. Toen die eenmaal afnam kon ik een L aan maar alsnog zat de xl t lekkerste:)
 14. Haha ik was ook echt ff serieus ervan overtuigd dat ik ze van de ene op de andere minuut op hun plekje zou voelen ploppen hahahaha wat erg