Mia '82

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

About Mia '82

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

4,136 profile views
 1. Tuurlijk, ik zal je toevoegen aan mijn album. Volgens mij kun je de foto's van een half jaar PO (3stuks) wel gewoon zien en staan die op mijn pagina. Deze paste niet meer in het album. Wanneer ben je geopereerd?
 2. Hoi, ik had een lege B75 (misschien wel een A, maar dat pakte ik nooit.) en heb nu D75 en heel soms E70. Spannend, je bent echt al bijna aan de beurt. Ik ken de afmetingen van Sebbin niet uit mijn hoofd, maar als jij die wel hebt kun je ze eens vergelijken met Motiva. Ik denk dat die 30cc te verwaarlozen valt. Al die twijfels...lastig he. Best_Boobie kan ook altijd voor je uitrekenen waar je ongeveer op uitkomt met het aantal cc.
 3. Hoi Wentel, ik zal je toevoegen. Er staan foto's in mijn album en op de pagina zelf van een half jaar PO (3 stuks). Ik had geen plek meer in het album. :-) waar en wat ga je doen? Waar twijfel je over?
 4. @Ellen125, ik heb 375 cc gekregen van Motiva en heb ook maat D75, heel soms E75. Zo zie je dat wij niet veel van elkaar schelen, ondanks de cc. Bij iedereen komt het net weer anders uit he. Daarom is die keuze zo moeilijk. Ik heb ook zo ontzettend zitten twijfelen. Niet normaal! Denk dat als het ooit vervangen moet worden dat we gewoon weer vrolijk aan het twijfelen gaan. Hahah!!
 5. Tja idd, het scheelt overal precies 1mm. Dus het staat 1mm meer naar voren en is 0,25mm breder. Er was een chirurg die tegen mij zei dat ik het verschil niet eens zou zien als hij er twee verschillende in zou doen. Zo'n klein verschil dus. Als ik jou was zou ik doen waar jij je het beste bij voelt. Dan volg je je gevoel en kun je daar achteraf geen spijt van krijgen. Ik ben super tevreden met 375, vind het prachtig zo. Maar denk ook dat als er 400 in had gezeten ik ook heel blij was geweest. Ik voelde mij het best bij 375 en doe dat nog steeds, dat is fijn. Volg je gevoel.
 6. Ja tuurlijk, ik zal je toevoegen. Volgens mij kun je de laatste foto's sowieso zien, want die paste niet meer in het album. Spannend vrijdag!!! Je bent in goede handen.
 7. Hoi, Volgens mij is het verschil niet zo groot. Enkele mm als je ook op het schema kijkt. Welke maten heb je? Ik heb 375 cc, dus dan zou je met mij kunnen vergelijken. Ik twijfelde toen tussen 375 of een maat groter. Bij mij zei hij dat dit het maximale was om het natuurlijk te laten lijken.
 8. Hoi Cato, Ik zal je toevoegen aan mijn album, dan kun je kijken. Ben heel erg blij met het resultaat en de zachtheid. Motiva is zachter dan Mentor en dat voel je uiteindelijk wel. Mijn keuze was dus tussen Motiva en Mentor (rond) en ben heel blij met Motiva. Dit geeft namelijk meer een anatomisch effect. Daardoor heb ik dus ook minder bolling aan de bovenkant dan met Mentor, maar dat was juist wat ik wilde. Het is zo persoonlijk allemaal. Succes!
 9. Jullie staan er bij! Wie weet heb je er iets aan. Mijn album zat vol, dus een andere manier de foto's toegevoegd van een half jaar PO. Grappig om te zien dat het dalen van de protheses dan goed zichtbaar is. Spannend! Jullie zijn al bijna aan de beurt. Ik geniet er elke dag van dat het nu volle borsten zijn. Nog geen dag spijt gehad! (Alleen de eerste 5 dagen vroeg ik me af of dit nu wel echt nodig was, vanwege de pijn. Haha) Veel plezier met de voorbereidingen.
 10. Hoi, ik heb je toegevoegd aan mijn album. Zal van het weekend de foto's van een half jaar PO opzetten, dat heb ik nog niet gedaan. Het ligt er ook wel aan wat je nu hebt. Als je zelf al wat meer hebt, worden ze met minder cc natuurlijk ook al wat groter. Mijn voorsituatie staat er ook in, dus kun je een beetje vergelijken. Ik vroeg aan Dr Verdonck om richting de D (eventueel kleine E) te gaan en dat is het ook wel echt geworden. Ben ook heel blij met het merk Motiva. Ze voelen zachter dan Mentor en zien er natuurlijker uit. (Vind ik persoonlijk)
 11. Hallo meiden, Lastig he, de juiste maat kiezen. Ik kan wel zeggen dat je echt op Dr. Verdonck kan vertrouwen. Hij heeft mij meer dan een half jaar geleden geopereerd. We kwamen uit op 375cc Motiva Ergonomix Full. Per merk zijn de maten net weer iets verschillend. Ik kwam van een lege B75 (en misschien wel A, maar nooit aangedaan) ik ben 1.72 m en weeg ongeveer 65 kg. Mijn bh maat is nu D75 en heel soms E. Maar het ziet er niet groot uit in kleding. Het past bij mijn lijf en alles is nu in verhouding. Dit is ook precies wat Dr. Verdonck tegen mij zei toen ik zo twijfelde. Dit zou natuurlijk staan en hij had gelijk! Succes met het kiezen en de twijfels, ga vooral op je gevoel af waar jij je goed bij voelt.
 12. Hoi @Boobilana, 2 mei, fijn vooruitzicht. Tenzij je een onderbuikgevoel hebt, dan zou ik toch nog een gesprek elders plannen. Heb je een onderbuikgevoel? Ik was dus bij Diana Gabriels geweest en alles stond gelijk gepland. Maar met een onderbuikgevoel. Daardoor toch nog bij Bergmankliniek geweest, maar ook dit gesprek was niet 100% wat ik gelijk goed vond voelen. Dus ging voor Gabriels. Kon de vinger er maar niet op leggen waarom ik dat onderbuikgevoel had en durfde het tegen niemand te zeggen, omdat ik bang was dat iemand zou zeggen: bij twijfel nooit doen. Wilde het echt graag en dan zou het hele feest een stuk later zijn. Toch aan dat onderbuikgevoel toegegeven en verder gaan zoeken. Daardoor bij Dr Verdonck terecht gekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat het zo ontzettend fijn is als je geen twijfels hebt over de chrirurg, kliniek, het merk. Alles klopte. En dan wordt het ineens alleen maar genieten. Achteraf ben ik dus heel blij dat ik er aan heb toegegeven. Zolang 2 mei staat en je nog niks hebt aanbetaalt, kun je overal nog even op gesprek gaan. Of nog eens een gesprek met de huidige chirurg. Al is het maar om nog zekerder te worden van je keuze. Als je dit nodig hebt tenminste. Er zijn hier wel meer meiden met Sebbin. Volgens mij is dit merk net wat smaller dan andere merken. Succes met alle keuzes en veel plezier met het vooruitzicht. xx
 13. Hoi! Wat spannend! En het is al bijna zo ver. Leuk vooruitzicht. Ik ben ook bij dr Verdonck BBC geweest. Mijn maten zijn niet vergelijkbaar met die van jou, maar ik kan je wel zeggen dat je in goede handen bent. Bijna 7 weken geleden kreeg ik 375cc Motiva en echt op aanraden van hem. Ik ben blij dat ik op zijn advies ben afgegaan. Nog geen moment spijt van gehad. Veel plezier met passenen doen wat goed voelt. xx
 14. Meiden gefeliciteerd!! Fijn dat alles goed gaat. De komende dagen even doorkomen en dan ben je door het ergste heen. Sterkte met het herstel en de aankomende nachten. Die vriendelijke (uhum) blonde dame achter de balie was bij mij ook geen favoriet. Zij hoort bij het gebouw, niet bij Verdonck. Zij heeft zich bemoeid met mijn medicatie terwijl dat niet mocht. Gelukkig wel goedgekomen.