Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

_AC_

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

351 profielweergaven
 1. Dr. Verdonck - Sebbin prothese

  Hallo! Zijn er hier mensen die ervaring hebben met de Sebbin prothese? (geplaatst door dr. Verdonck)? Wat zijn jullie ervaringen? Waren er veel complicaties? Graag had ik wat ervaringen uitgewisseld. Ik word geopereerd in september. 235 cc - Sebbin prothese
 2. @lien. hehe geen probleem hoor, laat eens weten hoe het is geweest! Waar ga je je laten opereren?
 3. when you are the unlucky one..

  Oei wat erg, dit wil je inderdaad niet meemaken... heel veel sterkte alletwee!
 4. @xstephx geen probleem Ja dat kan ik mij inderdaad allemaal voorstellen! Ik ben wel wat bang voor complicaties, ik lees hier dat sommige vrouwen zelfs hun vlees niet meer zelf kunnen snijden, gelukkig ga ik hulp krijgen van mijn vriend en heb ik nog geen kinderen... Maar ik denk dat je er achteraf wel geen spijt van zal krijgen, even doorbijten
 5. Veel succes aan iedereen die volgende week geopereerd zal worden! Laat iets weten hoe het is gegaan. Voor mij is het nog wachten tot september maar ik ben ook heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat. Dr. Verdonck is een super vriendelijk en ik vertrouw hem volledig.
 6. Ik laat mij in september opereren door dr. Verdonck en het zal bij mij 235 cc zijn. Ik zal ook voor Sebbin kiezen. (bij het ander merk Mentor ging het litteken groter zijn omdat die prothese platter en breder is). Wanneer is het zover voor jullie?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×