Silvana

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Silvana last won the day on December 4 2019

Silvana had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

7 Followers

About Silvana

Recent Profile Visitors

1,444 profile views
 1. @Patries @Eef.n @PacificLady Hoi dames!! Hoe gaat het nu met jullie allemaal? Ik hoop dat het herstel goed is verlopen en dat jullie blij zijn met het resultaat. Hebben jullie trouwens al bericht gehad van de BBC voor de laatste na controle. Die zou plaats moeten vinden 3 maanden na de ingreep maar ik heb nog geen oproep gehad. Jullie wel? Heel veel groetjes!
 2. @NounouSi wat spannend! Je gaat zo blij zijn!! Ik ben zelf 50 kg, 160cm en heb Motiva 295cc van Dr. Verdonck aan de BBC. Inmiddels 3 maanden PO en ontzettend blij met het resultaat van een kleine 70B naar een volle 70D. Ik twijfelde ook enorm aan de maat de laatste dagen voor de operatie maar het komt allemaal goed want als je aangeeft dat je twijfelt zal hij je zeker te woord staan en samen de tijd nemen om weer te passen. Ik denk dat als jullie samen tot 400cc zijn uit he komen dat het zeker niet te groot zal zijn. Heel veel succes met je laatste passessie en de ingreep vrijdag!
 3. Hoi @nathaly! Bij Dr. Verdonck ben je zeker in goede handen! Ik spreek uit eigen ervaring en je kan ook de vele positieve reviews lezen op dit forum Ik heb ook super veel onderzoek gedaan voordat ik de keuze maakte voor een chirurg en de kliniek. Ik ben o.a. bij Diana Gabriels geweest, de Wellness Kliniek en bij de Belgian Breast Clinic. Ik wist toen meer dan 100% zeker dat ik Dr. Verdonck wilde als mijn chirurg maar dan was het de vraag bij welke kliniek? Na consulten op beide praktijken te hebben gehad heb ik gekozen voor de Belgian Breast Clinic door Dr. Verdonck en de protheses die ik uiteindelijk wilde (graag FDA approved Mentor of Motiva) en alleen daar aangeboden werden. Het verschil tussen beide klinieken is de soorten protheses waar je uit kan kiezen. Bij de Wellness Kliniek kan je alleen kiezen uit Monobloc SoftOne voor 3260 euro incl. 21% BTW Bij de Belgian Breast Clinic kan je kiezen uit: Sebbin: 2595,-€ (http://www.sebbin.com/en/women.html ) Mentor: 2995,-€ (http://www.mentorwwllc.com/global-us/Breast.aspx) Motiva Ergonomix met Qid : 3395,-€ (http://motivaimplants.com/ ) Succes met het maken van je keuze! Groetjes!
 4. Hoi @Tinny, voel je je inmiddels beter? en ben je al weer aan het werk? Ik ben inmiddels 3 maanden PO en heb Motiva 295cc van Dr. Verdonck. Ik moet eerlijk zeggen dat ik aan het begin mijn borsten toch aan de kleine kant vond en kleiner dan de pasvorm maar je moet het echt de tijd gunnen want ze veranderen steeds met de tijd. Ik vind ze nu echt perfect en even groot als de pasvorm toen dus ik ben super blij!! Het is precies wat ik wilde! Ik heb na 1 maand ineens uitslag (puistjes) gekregen op mijn borsten en hals, echt vreselijk. Ik heb daarom ook geen foto's meer geupload van mijn progress. Ik heb detox thee geprobeerd en ook geen bio-olie meer smeren maar niets heeft geholpen. De uitslag is ook niet minder geworden met de tijd dus heb ik besloten om naar een huidtherapeute te gaan. Ik heb inmiddels twee bio-peeling behandelingen gehad (om de week) en het is net een wonder! Mijn huid is ontzettend verbeterd! De behandelingen kosten 83 euro per keer maar het wordt gelukkig vergoed door mijn verzekering. Liefs!
 5. Geen dank! Ben blij dat je een goede hebt gevonden! Die van Verdonck is idd best dik en valt op als je strakke kleding draagt. Ik heb dan ook alleen maar wijde vestjes gedragen afgelopen 2 maanden . Nog even en dan ben jij aan de beurt! Spannend! Ik kijk uit naar je operatieverslag. Liefs!
 6. @xstephx Ik had voorheen een lege 75B en heb 295cc Motiva Full gekregen. Ben uitgekomen op een D cup en de borstband is juist groot zoals je op de foto kunt zien. Je kan het instellen aan de hand van de klittenband. Groetjes!
 7. Misschien weten @best_boobieof @Desert-Rose hoe het zit met de maat van een borstband? Hoe weet je wat het beste bij je past?
 8. Wauw over 2 weken! Dat is bijna!! Ik ben 2 maanden geleden bij Dr. Verdonck geopereerd en ben ontzettend blij met het resultaat! Ik heb toen 2 borstbanden bij hem gekocht om ze te verwisselen maar eentje heb ik nooit gedragen en zit nog splinter nieuw in zijn doosje. Het is zwart, maat 80 B/C van het merk Anita. Ik verkoop hem voor 30 euro inclusief verzendkosten. Iemand interesse?
 9. Er was iets misgegaan maar nu heb je jouw berichtje in je inbox als het goed is
 10. Geen dank voor de tips @Nicole123! De Anita Active Sport BH is maat 80D. Ik heb in het weekend bh's gepast en ben op een 70D uitgekomen Ik stuur je wel even een prive berichtje. Groetjes!
 11. hahaha echt he! maar uiteindelijk zijn we allemaal blij met onze nieuwe aanwinst! Dermatix is een siliconengel. Heel veel succes morgen! Het komt allemaal goed
 12. @Cicike wat goed dat je jouw gel op ebay voor een betere prijs kan verkrijgen. Ik ben blij dat mijn Dermatix spulletjes worden vergoed. Ik woon trouwens ook in NL. Misschien is het een idee om je zorgverzekeraar te raadplegen? Wie weet word er ook iets bij jou vergoed? Ik heb nog geen BH's geshopt hihi a.s. vrijdag ben ik 7 weken PO. Nog even en dan kan ik weer van de lelijke sport BH en borstband af . Jij nog 2 dagjes wachten en dan is het zo ver!
 13. @Nimue Ik heb mijn operatie al bijna 7 weken achter de rug en ben ontzettend blij met het resultaat. Je kan in mijn album spieken hihi. Ik zou niet weten wat er met de striemen zal gebeuren als je een borstvergroting ondergaat. Bespreek dit met Dr. Verdonck bij je consult! Ik heb trouwens bij Dr. Verdonck 295cc laten plaatsen (voorsituatie een lege 75B cup) en heb toen 2 sport BH's bij hem aangeschaft. Omdat ik nu eindelijk van de sport BH af kan doe ik 1 zwarte Anita Active Sport BH maat 80D weg voor 20 euro exclusief verzendkosten. Het is in goede staat. Ik heb toen 2 borstbanden gekocht om te verwisselen maar heb eentje niet gebruikt. Ik verkoop dus ook een splinter nieuwe borstband (zit nog in het doosje) voor 30 inclusief verzendkosten maat 80 B/C van het merk Anita. Groetjes!
 14. @Nicole123 Ik heb bij Dr. Verdonck 295cc laten plaatsen (voorsituatie een lege 75B cup) en heb toen 2 sport BH's bij hem aangeschaft. Omdat ik nu eindelijk van de sport BH af kan doe ik 1 zwarte Anita Active Sport BH maat 80D weg voor 20 euro exclusief verzendkosten. Het is in goede staat. Bij interesse kan ik een foto sturen. Voor mijn littekens gebruikt ik Dermatix siliconen pleisters (overdag) en Dermatix siliconengel (s'avonds). Daarnaast smeer ik mijn borsten in met bio-olie en masseer daarmee de littekens lichtjes voor een betere doorbloeding. Groetjes!