Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

xxies

Premium Member
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Neutral

5 Volgers

Over xxies

 • Verjaardag 26-06-1994

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Zuid Holland
 • Interests
  Bodybuilding ❤️

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hey zou ik je fotos ook mogen zien? Ben ook wel benieuwd hoe het bij jou uiteindelijk geworden is.
 2. Hey, ja klopt. voel me heel goed eigenlijk vanaf het begin al. Ben heel tevreden hoor had nog wel wat groter gemogen achteraf maar dat kon ook niet haha. Heb eergisteren een foto geüpload dan kun je het resultaat zien. jij ging nog een keer terug voor de maat zag ik in je topic geloof ik hè?
 3. @Kmcj Ik 1,5 maand po en idd ook nog steeds geen gevoel aan de onderkant.. zei die daar tegen jou nog iets over?
 4. Ja ik had dus ook dat advies! Maar jou eerdere Tepelpiercing was die wel helemaal 100% genezen?
 5. Ja klinkt logisch hoor. Nou had ik ze tot anderhalve maand geleden natuurlijk ookal en het was echt niet dat ik er toen constant aan zat te draaien ofzo.. deed er verder toen ook niks aan eigenlijk en had ze toch ook zeker al 2 jaar. behandelde ze alleen niet zo voorzichtig als nu als ze echt net gezet zijn. Maar idd wat jij nu hebt heb ik altijd gehouden van die korstjes aan de binnenkant van het balletje. Maar tot Hoelang moet je er bijvoorbeeld dan voorzichtig mee zijn en niet aan komen enz? Vind dat maar lastig in te schatten. Wanneer weet je of het echt genezen is. Wil dat ze nu wel gewoon goed genezen namelijk haha.
 6. @San89 @Lois95 Ik kreeg trouwens vandaag een mailtje van Faceland. Dat borstvergrotingen met motiva protheses idd E2250 zijn nu en dat Natrelle zijn prijs van E2390 houdt. Staat ook in dat dat inderdaad ligt aan de deal die ze met Motiva hebben kunnen maken waardoor het daarom nog voordeliger uitvalt. Wellicht handig voor jullie om te weten omdat jullie morgen je consult hebben.
 7. Ja het operatieverslag heb ik sowieso meegekregen dus daar staat wel ook op hoeveel cc erin gegaan is. Net wat je zegt, heb ik toch nog iets haha.
 8. Ja heb gebeld. Ze vonden het allemaal heel erg vervelend en het meisje aan de telefoon bleef maar sorry zeggen maar ze hebben het dus niet meer. Kon ook niet opnieuw gemaakt/meegegeven worden omdat het dus echt hoort bij de protheses die je krijgt ofzo. Dus helaas.. ze zei wel dat ik hun altijd mocht bellen mocht ik het vergeten zijn omdat het bij hen ook in de computer staat.
 9. Haha ja ik dus ook! Al slaap ik ook goed op mn zij, durf er nog niet met mn volle gewicht op te gaan liggen. Weet nou niet of dat zo goed is haha. Nee zijn niet mijn borsten, ik heb nog niet goed uitgezocht hoe ik foto's moet uploaden eigenlijk. Heb 375cc uhp. En jij?
 10. Ja idd. Hopelijk hebben ze dat ding nog wel na 5 weken..
 11. Hahaha nou opzich zou ik het niet erg vinden als ze bij mij nog wat dichter na elkaar gaan staan. Maar echt ik had na 1 nacht op me rug slapen al zo'n zere rug echt verschrikkelijk, ik had dat sowieso nooit 6 weken vol kunnen houden haha.
 12. @Mylove2016 Oo nou bij mij zat het er echt niet tussen. Dacht er wel gelijk thuis aan maar dacht misschien krijg je dat dan bij de nactrole.. ga ik toch ff bellen morgen.
 13. Ja dat denk ik ook. En tuurlijk moet je wel gewoon een beetje voorzichtig blijven. Ik ga ook zeker niet met m'n armen zitten zwaaien of in de botsauto's bij wijze van spreken haha. Maar sliep bijvoorbeeld wel al na 2 nachten weer op me zij. Stond ook in het nazorgformulier dat dat ook gewoon mocht als het pijnloos was. Ik vond persoonlijk het nazorgformulier al helemaal niet streng ofzo, zie hier bij andere wel is strengere regels voorbij komen. @Mylove2016 ja heb jij een pasje gekregen van je Natrelle protheses?
 14. Dan ga ik toch ff bellen morgen, misschien zijn ze dat bij mij vergeten.. Ja had precies hetzelfde. Ik heb ze zelfs nog voor de spier dus had echt vanaf het begin 0 last. Moet eerlijk bekennen dat ik nu bijna 5 weken po ben en ik geloof het allemaal wel. Doe dus alles weer.. ik kan me ook moeilijk voorstellen dat als iets niet zou kunnen m'n lichaam geen signaal daarop zou geven. En daarbij lees ik hier overal 6 weken niet rekken, strekken etc maar stond in mijn nazorg brief dat je dat alleen de eerste 2 weken moest "proberen" te voorkomen. Ik ga er stiekem ook vanuit dat 6 weken gewoon een hele ruime marge is zodat ze zelf ingedekt zijn als je begrijpt wat ik bedoel.
 15. @Mylove2016 hoe ging dat bij jou over welk merk je wilde hebben? Jij hebt ook Natrelle toch? @Kmcj heeft juist weer mentor.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×