• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

noov

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  2
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over noov

 1. Stel me graag even voor! En twijfels....

  Ah, vandaar dat mijn inloggegevens niet meer werkten ;-). Dank je voor je reactie! Ik ga even zoeken op Nio en Plovier, thanx! Groet!
 2. Hoi meiden, Dit forum is niet geheel nieuw voor mij. 14 jaar geleden was ik hier vrij actief te vinden; nu een nieuw account aangemaakt. Na de geboorte van mijn jongste ben ik 14 jaar geleden overgegaan op een BV, mede vanwege een behoorlijke a-symmetrie. Toentertijd ronde protheses laten plaatsen van 240 en 260 CC (lekker behoudend hé ;-)). Merk weet ik niet meer. Wel vrij stevige protheses. In maart 2017 heb ik een prothesewissel gehad bij een goede kliniek met een geweldig lieve arts. Echter....we hebben elkaar niet helemaal begrepen, vrees ik. Ik had aangegeven grotere vollere borsten te willen en sowieso weer ronde met protheses (vanwege de bolling aan de bovenzijde). Na een paar gesprekken werd mij aangeraden te kiezen voor Motiva Ergonomix Round Silksurface. Ik kon kiezen uit 3 of 4 soorten; uiteindelijk gekozen voor de meest bolle, met nogmaals de opmerking dat mijn borsten best vol mochten worden. Nu enige maanden later ben ik niet blij. Dat voelt best een beetje dubbel; ik denk dat veel vrouwen het juist graag zo zouden willen: keurige bescheiden en natuurlijke borstjes. Ik heb zelfs het idee (en dat zegt mijn man ook) dat ze kleiner lijken!! Ondanks dat er nu voor 340 en 380 CC gekozen is. De bolling zit niet meer aan de bovenkant maar juist aan de onderkant. Die ronde protheses van Motiva vormen zich blijkbaar erg anatomisch. Nu heb ik ineens een push up bh nodig om een leuk decollete te vormen. Dus ja, de chirurg heeft keurig werk geleverd. Ik kan niet klagen, maar toch......ik wil nog een keer! Erg, vind ik dat van mezelf ;-) Maar goed, dan wil ik dus wel bij een andere kliniek en andere protheses. Misschien moet ik toch maar kiezen voor kliniek in 't Gooi of het Westen ipv het behoudende Noorden, haha! Hier lijken ze het niet helemaal te snappen...doe maar gewoon ;-) Kan iemand mij een kliniek aanbevelen waar ze niet bang zijn voor rond en vol (het hoeven niet meteen pornotieten te worden, maar het mag best groter!) in plaats van natuurlijk en druppelvormig. Alvast bedankt! Groetjes, Danee