Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

noov

Donateur
 • Aantal bijdragen

  257
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

148 Excellent

Recente profielbezoeken

1960 profielweergaven
 1. Ik ben 20 november 2017 geopereerd. 600cc Mentor High Profile. Klinkt enorm, maar valt best mee ;-) Na 14 weken “zakte” mijn rechterborst ineens te ver naar beneden. Pas na 6 maanden is het kapsel volledig gevormd en kan de correctie worden uitgevoerd. Eerder kan op zich ook wel (in geval van nood, maar dit is vooral esthetisch) maar het was beter nog even te wachten op volledige genezing, volgens de pc. Dus op 15 juni, na 6,5 maand, ga ik weer onder het mes. Nou ja, niet leuk maar komt vast wel goed! Wat de bh betreft; maakte mij eigenlijk niet uit...voor- of achtersluiting. Ik kon beide makkelijk aantrekken! Vond het dus alleen wel fijner dat er een brede zachte rand onder de Under Armour zat.
 2. Hoi @Theezakje34! Wat verdrietig allemaal...de scheiding en vooral de gezondheid van je vader . Sterkte! Ik ben ook geopereerd door dr. Straten. Fijne en kundige arts hoor! Ik heb gekozen voor 1 jaar nazorg. De meeste complicaties zullen toch binnen een jaar voorkomen en daarnaast denk ik dat Straten zijn goede naam hoog wil houden en in geval van nood er vast wel over te praten is. Overigens heb ik inmiddels een complicatie: kleine bottoming out aan één kant. Dit wordt in juni hersteld door de borstplooi opnieuw te hechten aan het ribweefsel. Gelukkig deed de pc over deze operatie niet moeilijk en wordt het kosteloos hersteld. Kliniek Heyendael maakt het liefst gebruik van de Triumph sport bh. Die kun je zelf aanschaffen of door de kliniek laten bestellen. Ik vond het overigens niet een erg prettige bh omdat de stof vrij stug en hard is. Dat deed pijn bij de littekens aan de onderzijde. Dus eerst wattenschijfjes en gaasjes onder gepropt, maar een week of 2/3 later een andere sport bh (van Under Armour) aangeschaft. Deze had een brede zachte rand aan de onderkant; vond ik prettiger. De Triumph heeft een gewone rugsluiting. Ook heb ik een bh van Carefix met een ritsje aan de voorkant; die draag ik nu nog 's nachts.
 3. Hoi @Noekie, wat jammer om te horen! Ik weet natuurlijk niet wat er precies aan de hand is , maar ik ben vorig geopereerd door dr. Straten van Kliniek Heyendael. Hij heeft bij mij eenzijdig de borst gelift dmv een tepellift en ook meteen de tepelhof verkleind; ben daar heel tevreden over. Litteken ziet er prima uit!
 4. Welkom @KvP! Stoer van je dat je de eerste stap hebt genomen. Veel leesplezier hier en succes volgende week dinsdag!
 5. tepel plakkers

  Dan zit de beugel op de plek tussen de borsten een beetje los he?! Dat heb ik ook vaak. Heb nu 2 bh’s van MarieJo en dus eentje van Chantelle. Het is allemaal wel wat duurder, maar ja....tieten zijn toch al onbetaalbaar ;-). Succes met je zoektocht; komt vast goed!
 6. tepel plakkers

  @prix...wat jammer! Ik heb ze afgelopen zaterdag gedragen onder een truitje met een open rug. Prima bevallen. Hunkemoller kan ik trouwens ook echt niet slagen hoor! Zit allemaal nét niet! Heb ook 70F. Ga liever naar een speciaalzaak voor een mooie bh. En heb vorige week nog een mooie voorgevormde Chantelle via de Wehkamp gekocht. Ook 70F. Misschien even verder kijken dan Hunkemöller?! X
 7. Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  Oh, je datum is verschoven! Inderdaad spannend meis....jij kunt weer gaan aftellen. Ben super benieuwd hoe het je zal vergaan ! We houden contact! X
 8. tepel plakkers

  @Aloysa...goed om even bij je te kunnen kijken! Lijkt prima! Nu nog een avondje springen en swingen...en dan maar hopen dat er geen bloemetjes uit je navel groeien @prix, deze heb ik besteld:
 9. tepel plakkers

  @prix, ik op www.tepelbedekker.nl...hoe verzinnen ze het hé ;-)?! Maandag besteld, vandaag binnen (discreet verpakt). 8 euro ex verzendkosten. Zien er goed uit! Plakken ook prima en zijn herbruikbaar en uitwasbaar. De zijden plakkers zou je kunnen zien, door de harde randjes, daarom die van siliconen besteld. Van welk materiaal zijn die van jou @Aloysa? Zojuist onder een wit jurkje gepast en je ziet niks! Hoe ze blijven zitten tijdens een avondje uit, kan ik dus nog niet zeggen....
 10. tepel plakkers

  Ik voel een besloten groepje aankomen....De Tepelplakkers
 11. tepel plakkers

  @prix en @Dreamcatcher, heb ze afgelopen maandag net besteld toevallig! Hoop dat ze vandaag op de mat liggen. Ga ik het uitproberen!
 12. Heyendael kliniek

  Hoi @mannalinna...er zijn hier vele dr Straten fans op dit forum hoor! Via de zoekfunctie (op “alle bijdragen”) zetten kun je diverse topics met ervaringen teruglezen. Zelfs een topic “alle Frans Straten boobs verzamelen” oid haha! Overigens kon ik na mijn consult al vrij snel de operatie inplannen. 5/6 weken ofzoiets. Maar misschien is het voor de zomer wel iets drukker. Gewoon even bellen en alvast informeren! Welkom en succes met lezen!
 13. Helpp Bottoming out (toch?)

  @spillepootje...heb je al actie ondernomen en/of reactie gehad?
 14. Helpp Bottoming out (toch?)

  Dr Straten lost het zelf op! Tenminste...ik denk dat je dat bedoelt?
 15. Het waren 3 fantastische maanden ;-(

  @Deevoted1981 haha geweldig !! Kijken of ik die op kan slaan voor een paar vriendinnen. Staan nog een paar in de rij; als één schaap over de dam is . Ik reageer even privé op je foto’s
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×