Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum

Lieszie89

Premium Member
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

4 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lieszie89

  Even voorstellen.

  Leuk om te lezen hoe jullie dit met werk doen. k ga er nu nog niet aan beginnen, ben net vorige week van plek verandert met werk. Jullie twijfelen niet aan littekens, borsten die scheef gaan zitten, pijnlijk etc?
 2. Lieszie89

  Even voorstellen.

  he, sorry beetje late reactie. de prijs valt me heel erg mee. wat is het advies voor na de operatie, hoeveel weken rust enz? wel goed van je om er even de tijd te nemen om er over na te denken, houd je nog iets tegen? zei de arts ook iets over de risicos of nadelen?
 3. Lieszie89

  Even voorstellen.

  he! wat fijn dat er zoveel begrip is op je werk, ik ga in februari beginnen bij mijn nieuwe baan dus ga er niet direct aan. lijkt me niet echt een goede binnenkomer! laat even weten hoe het gegaan is.
 4. Lieszie89

  Even voorstellen.

  he wat spannend zeg dat je een afspraak hebt! hopelijk kom je er samen uit wat je wilt en ben je tevreden met het resultaat. ik zou het wel willen maar blijf nog met wat twijfels over hoe ik dat moet doen met werk. ik werk in de zorg,lichamelijk zwaar werk en dagelijks agressie dus is wel een dingetje over vrij vragen en voor hoelang... verder ben ik ook wel bang dat er veel littekens blijven.. dus ik moet er zoieso nog maar even goed over nadenken. ik ben benieuwd hoe het consult gaat..
 5. Lieszie89

  Even voorstellen.

  he, hoe ben jij inmiddels gevorderd op deze pagina? ik vind het lastig de dingen op te zoeken. ben jij al over uit wat je wil en of je het gaat doen?
 6. He! Wat leuk om te lezen dat de stap genomen hebt, ik heb ook 80a en wil ze ook graag wat groter. heb jij bewust gewacht nadat je kinderen gekregen hebt? je schrijft dat het toch een beetje taboe blijft, hoe kan je zoiets voor je houden? je moet toch een tijd vrij van je werk etc?
 7. Lieszie89

  Even voorstellen.

  Over mij: ik ben 27 jaar en werk in de zorg. Ik wil graag grotere borsten en ben mij aan het oriënteren wat de beste 'oplossing' is voor mij en heb mij daarom aangemeld op dit forum. Zo kan ik jullie verhalen/ervaringen en resultaten lezen/bekijken.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×