Babsboobies

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

4 Followers

About Babsboobies

Recent Profile Visitors

958 profile views
 1. Ik ben er ook een weekje tussenuit geweest na mijn BV (ook voor de spier). Op dinsdag geholpen en de maandag erop weer in de auto op weg naar het werk. Maar leuk dat je kunt gaan aftellen!
 2. Ik meld mij aan!! Sinds 2 weken de trotse eigenaar van Nio boobs! Heb 750cc rond voor de spier.
 3. Vannacht redelijk goed geslapen. Heb net voor het slapen zo’n zware pijnstiller genomen (meer voor mijn rug dan mijn borsten) dus dat heeft geholpen. Op dit moment nog nergens pijn!! Alleen het idee dat er 2 harde ballen op mijn lichaam zijn geplakt ?. Jij heel veel succes vandaag!!! Ben benieuwd hoe het bij jou gaat....
 4. Operatie is goed gegaan. Nio liep iets uit maar binnen het uur was ik de ok alweer af. Vannacht amper geslapen en niet eens door veel pijn in mijn borsten maar in mijn rug. Denk dat ik 2 uurtjes geslapen heb ?. En dan ben ik ook eens geen rugslaper dus dat wordt leuk de komende tijd ?. Pijn in mijn borsten valt gelukkig mee, maar ik moet de komende weken zo’n band dragen om de protheses naar beneden te duwen en dat geeft wel een vervelende druk. Hoe gaat het met jouw herstel?
 5. Operatie ging goed! Dolly Parton gehalte valt mee en voor de eerste dag po ziet het er prima uit. Vannacht wel beroerd geslapen, zeg maar niet, want ik had ineens enorme pijn in mijn rug. Precies in het midden. En ik ben geen rugslaper, dus heb denk ik in het totaal 2 uur geslapen. Pijn van mijn borsten valt mee, maar ik neem naast de paracetamol ook de andere medicatie behalve de morfine achtige pillen ?. En hoe gaat het bij jou?
 6. Ik ben nu op weg naar de Parkkliniek. Moet mij om 14:00 melden en om 15:30 onder het mes. Fijn dat het goed gaat met je!
 7. Ja ook eerste keer. Ben zo benieuwd hoe het eruit gaat zien. Heb gezegd tegen Nio dat ik geen Dolly Partin wil zijn en volgens hem komt het goed. Dus ik vertrouw hem daarin. Heb zoveel succesverhalen over hem gelezen hier dus komt vast goed.
 8. Morgen is het dan zover. Na een jaar uitstel ivm andere prioriteiten gaat het morgen dan echt gebeuren. Via het OLVG word ik door Nio geopereerd in de Parkkliniek. Krijg 750cc rond voor de spier. Mag mij om 14:00 uur melden. Krijg nu wel een beetje de kriebels ?
 9. Je borsten zien er met de dag mooier uit. Echt prachtig, mag je trots op zijn!