Lesley113

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lesley113

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lesley113

  boobday!!

  vandaag is mijn boobday!
 2. @Soon-larger die bhs moet je echt nemen hoor ze geven zulke goede ondersteuning. ik ben nu 7 weken veder en nog draag ik ze vaak. Je zult echt gaan merken dat ze je veel comfort geven en ook gevoel van zekerheid. anders neem je er maar 1 als je het niet kan betalen want je heb ze echt nodig. Ik vind dat ze zijn gelukt tot nu toe. een is er nog wel hoger als de andere maar dat moet nog zakken. Het enige minpuntje is de plaats van mijn litteken. ik vind ze voor het mooie iets te ver op de borst zitten in plaats van in de plooi maar voor de rest ben ik erg tevreden. ze zitten redelijk dicht bij elkaar. maar staar je nooit blind op borsten van een ander want dat heb ik wel geleerd. iedere vrouw is anders en ook de bouw van iedere vrouw is anders. het heeft met zoveel factoren te maken over hoe het er uit komt te zien. over die litteken bijvoorbeeld, is bij een ander meisje waar ik contact mee heb die daar ook is geweest wel mooi in de plooi en haar borsten zitten nog dichter bij elkaar als de mijne en we hadden de zelfde grootte ook nog kwa prothese dus het zegt echt niets. Het gevoel in mijn tepels is niet weg wel het gebied er onder. en daar heb ik meerdere meiden over gehoord maar ook dat het gevoel na half jaar weer terug komt maar de kans bestaat ook dat het niet terug komt. Ook dat is niet te voorspellen bij wie dat wel of niet gebeurd. Maar laat het nou maar gewoon over je heen komen. ik was ook stresskip van te voren haha maar dat heeft helemaal geen nut haha Succes met je operatie het komt goed!! @Gizmootje als je een foto wilt wil ik die wel in een prive bericht naar je sturen!
 3. Hey Wat leuk dat je binnenkort de operatie heb! Spannend he? Het gaat goed met mij hoor ik ben nu 3 weken verder en voel mij steeds beterder. Ik kan al op mij zij slapen en de pijn is nagenoeg al weg. Mijn borsten veranderen nog elke dag en ja ik kan niets anders zeggen dat ik er geen spijt van heb. Heb nog wel een goede tip voor je. Ik heb pas na 3 weken weer volledig gedouched vanwege infectie gevaar en heb totaal geen problemen met me littekens gehad. Hiervoor waste ik alleen me haar en me onderkant maar me Britten hield ik echt droog. De bh die je geadviseerd wordt om aan te schaffen zit ook erg lekker en moet je zeker 2 van aanschaffen. Ben je erg zenuwachtig?
 4. Ik ben nu 10 dagen po en mijn linkerborst is vanaf het begin gezwollen en t meeste pijnlijk. Ik voelde vanaf dag 2 een scherpe branderige pijn met het opstaan en ook voel ik de prothese onderkant zitten lijkt wel. Me andere borst daar in tegen is al netjes gezakt en zacht en heb daar echt geen last van. Nu ben ik bang alhoewel het nog vroeg is dat die linker prothese niet kan zakken omdat het echt zo voelt of dat dat niet gaat..de onderkant is bij deze borst ook t meeste blauw in vergelijking met die andere. Wie herkent dit en is die borst uiteindelijk toch gezakt of moest er misschien een herstel operatie voor onder gaan? Ik hoor het graag want maak me toch beetje zorgen. Aankomende maandag heb ik de eerste nacontrole maar ga er liever voorbereid heen zeg maar.. Alvast bedankt!
 5. Hey Ja raad hem echt aan! Hij luister naar je ook en ja ik had er gelijk een goed gevoel bij. Heb me laten vertellen dat schellenkes niet zo van zulke aandacht hou dat je hem overal tegen komt op internet. Het is en vind ik ook beetje bescheiden man en die hebben veel meer oog voor hun werk en dat heb ik ook echt zo ervaren! En ik had precies zelfde als jou want ik dacht ook..ok hij is niet zo bekend is ie dan wel goed weet je wel..maar dat zegt dus echt helemaal niets over hem. Maar spannend hoor ik heb t gelukkig achter de rug ..de operatie dan..man wat is zenuwachtig maar goed dat stelt nog niet zo heel veel voor vergeleken met het herstel..das best pittig maar elke dag stukje beter..we moeten er wat voor over hebben he. Wie mooi wil zijn he...heb t al vaak gehoord hier hihi.. Heb je al beetje in gedachten wat je wilt enzo?
 6. Update Ik ben nu 8 dagen po en de ergste pijn is wel weg. Vandaag eerste dag zonder medicatie maar voor de nacht vind ik dat nog wel prettig. Als ik sochtends wakker wordt heb ik een branderig gevoel aan de linkerkant van me linkerborst. Het wordt al iets minder maar is nog niet weg. Voor de rest moest ik echt mijn plek gaan vinden in bed en heb ik ook paar nachten op de bank geslapen. Ik heb weinig kracht om overeind te komen vanuit lig houding maar voor de rest kan ik goed me armen bewegen. Als ik bijvoorbeeld de koelkast open trek en dus beetje kracht moet zetten voel ik wel mijn borstspieren. Een fles drinken opdraaien gaat ook niet en tillen doe ik zoieso niet. Ik ben tot nu toe uitgekomen op een 80D na plaatsing van 450cc hp dual plane. Ik kwam van een ik denk 75B af maar die bh zat altijd erg strak. Ik weet het nu dus niet meer zo goed. Maar groot waren ze in ieder geval niet hihi. Voor de rest ben ik erg benieuwd hoe ze nog gaan veranderen. Tot nu toe vind ik ze nog uit elkaar staan en hoop ik dat ze nog wat ronder gaan worden en mooie vorm gaan krijgen. Een borst is al gezakt een beetje maar de andere borst nog niet en is nog beetje gezwollen.
 7. Ja dat branderige gevoel heb ik ook wat jij zegt. Ik heb dat meest aan de linkerkant. Mijn linkerborst is ook het meest gezwollen. Fijn dat je zus bij je logeert. Sommige dingen moet je echt niet zelf doen en rust is erg belangrijk voor je herstel. Ik heb t ook hoor wilde gisteren zelf me haar wassen in de wasbak maar dat heb ik me vriend verder maar laten doen. Dat ging toch nog niet zo goed haha.
 8. Hé gefeliciteerd met je boobs Ik ben afgelopen zaterdag door dokter schellekens geopereerd. Lieve arts is dat he. En de mensen daar ook. Ik zag er tegen de operatie op maar dat is me allemaal meegevallen. Voor ik t wist was ik weer wakker. Ik ben nu 3 po heb nog wel pijn maar met medicatie goed te doen. Nachten zijn alleen vreselijk. Rug slapen is niet mijn ding maar ja t moet he en t gaat ook niet anders. Voor de rest ben ik al weer even naar buiten geweest en ken ik toch redelijk veel al weer. Me vriend is echt de liefste..die zorgt wel zo goed voor me echt een topper. Neem lekker je rust meid en neem extra vitaminen doe ik nu ook en laat je lekker verwennen!
 9. Hé meid.. Dankjewel.. ben er erg blij mee. Me vriend zorgt goed voor me en zorgt er voor dat alles bij de hand is. Echt een lieverd!
 10. Voor de gene die het willen weten. Ik kom net thuis van de operatie. De pijn valt me tot nu toe mee maar moet wel rustig aan doen. Ik was erg nerveus voor narcose ze kregen mee ook niet goed plat maar voor ik het wist was ik weer wakker.. wow wat zijn ze mooi geworden. Ik was al snel weer erg fit en mog na even wachten weer naar huis. Thuis ff voor de spiegel gespiekt en o jo wat een bloemkolen haha.. maar echt dokter schellenkes is niet erg bekend maar wat een lieve schat is dat zeg..je ben bij hem geen nummer en denkt echt aan je. Erg tevreden over hem en ik raad hem zeker aan. Ik heb dual plane 450 cc hp .. kom wel uit op de of zelfs e denk ik.
 11. he desert-rose Ja had het gezien! Bedankt! ja zeker aftellen erg spannend hoor pfff maar goed gaat goed komen! xx