Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Nachtzuster

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  191
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

69 Excellent

Recente profielbezoeken

2705 profielweergaven
 1. Alle Nio boobs verzamelen :D

  Hier ook een Nio fan vanaf januari. We love our !!!!
 2. ongelijke borsten

  Mijn borsten zijn ook niet helemaal gelijk! De ene tepel zit iets lager en de ene kant lijkt ietsjes groter.
 3. Hier precies net zo! Ik wist ook niet dat er een verschil zat tussen mijn vorige borsten. Maar nu zie ik het wel. Heb het vergeleken met een oude foto en het klopt. Ik wist wel dat er 1 iets hing. Maar dat heeft de pc goed opgelost.
 4. Gevoelige borst spier links

  Ik heb dat gevoel ook een beetje aan de rechterkant. De spier is daar nog steeds gevoelig. Ik ben 4,5 weken po.
 5. Wanneer weer werken na bvk.

  Na 4 weken. Maar ipv in de zorg, tijdelijk als voedingsassistent.
 6. Spannend op controle!! Heel veel succes.
 7. Update " bijna 3 weken po" Nog 2 dagen en dan ben ik alweer 3 weken po. Op de helft van herstel! Vrijdag voor het eerst werken. Ben erg benieuwd hoe dat gaat. Gelukkig zit ik al wat beter in mijn vel dan een aantal dagen geleden. Om nog even terug te komen op mijn vriendin, zij heeft mij over de streep getrokken om toch voor een borstvergroting te gaan. Achteraf hoorde ik dat ze zich niet zo lekker voelde en misschien was ze daarom zo aan het reageren. Ik merk dat het soms wat lastig is om te weten wat nou wel of niet mag. Zo ook met bukken. Komt niet vaak voor, maar soms uit een reflex denk je er ook niet over na. Uiteraard probeer ik zo veel mogelijk door mijn knieën te zakken. Vanmorgen voor het eerst met een buggy naar school gereden. Recht toe recht aan ging goed, maar de bochten merk je goed in de boobs! Zo ook met schakelen. Dat voel je ook. Ben wel blij als ik gewoon weer kan bewegen zonder er over na te hoeven denken!
 8. Leeftijd is maar een getal! En je bent geen oud wijf hoor. Je hebt levenservaring, dat is iets anders. Je hebt ook gelijk. En ik ga proberen het van me af te zetten.
 9. @Annelies dankjewel voor je lieve woorden. Dat ga ik proberen. Zij heeft ze al heel lang, dat wist ik niet. Pas nadat ik haar had verteld dat ik dit wilde, vertelde ze dat ze ook een bv had ondergaan. Dat was alweer wat jaartjes geleden. Ik durfde toen de stap niet te zetten. Zij heeft ( voor zover ik kan oordelen in bikini ) hele mooie boobs.
 10. Bedankt dames dat jullie er wel voor me zijn!!!! thanks voor het begrip. @Zuster89 @KoKo @B's Boobs
 11. @KoKo de gedachte van "wat heb je gedaan" herken ik ook. Zoveel geld en me dan zo voelen. @B's Boobs klopt! Pijn vergeet je weer. Misschien reageert ze daarom zo kortzichtig en baalt ze dat zij al na 1 week moest werken. Ik weet het niet. Vind het wel erg jammer.
 12. Ooh dat kan dus ook! Dat zou mooi zijn. Tenmiste...... voor mij. Ben jij er al helemaal blij mee?
 13. @koko @zuster89 Ik snap het ook niet waarom ze zo kortzichtig reageert. Dat is nou net wat ik niet nodig heb. Ik wou dat ik er happy mee kon zijn. Daarnaast zijn de tepels niet helemaal gelijk. ( dit is me van te voren verteld ) Dat had ik al met mijn oude boobjes. Dus dat staat dan in mijn ogen ook nog eens tegen. En ze ogen zo groot. Het is denk ik een kwestie van wennen. Normaal ben ik ook geen type dat stil zit/ligt maar altijd bezig is. Ook dat is wennen.
 14. Het is me zó tegengevallen. Ben nu 2 weken po en nog steeds niet het gevoel dat ik alles weer kan. Daarnaast vind ik ze te groot. Ik hoop dat het ook hier bij blijft haha!
 15. Dat ga ik zeker doen zuster! Even klagen....... Daar komt ook nog bij dat ik een vriendin heb die ooit een bv heeft ondergaan en na 1 week is gaan werken omdat ze moest van haar baas. Ze kan maar niet snappen dat ik er 3 weken vrij voor genomen heb en ook nog rustig aan kan opbouwen op mijn werk. Zij werkte toen in een winkel, en ik werk in de zorg. Buiten het feit dat ik voor mezelf moet uitkijken, heb ik ook nog met patiënten te maken. Stel dat ik bij het helpen van een patiënt een pijnscheut krijg, en laat daardoor mijn patiënt vallen..... probeer dan maar eens te verklaren dat je het had kunnen voorkomen door een week extra thuis te blijven. Maar goed, ze vindt het dus allemaal onzin. Zo zegt ze het niet, maar op alles heeft ze wel een weerwoord. Het is zelfs bijna bemoeierig. En ik vind persoonlijk dat ze ook wel even langs had kunnen komen, een kaartje mogen sturen of weet ik veel wat. In ieder geval mij steunen ipv overal een weerwoord op te hebben. Ik snap serieus niet wat haar bezielt. Ik voel me een beetje teleurgesteld in haar. Had graag steun gezien, zeker nu ik er zo doorheen zit en lichtelijk spijt heb van de borstvergroting.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×