Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Nachtzuster

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  192
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

69 Excellent

Recente profielbezoeken

3133 profielweergaven
 1. Nachtzuster

  Alle Nio boobs verzamelen :D

  Hier ook een Nio fan vanaf januari. We love our !!!!
 2. Nachtzuster

  ongelijke borsten

  Mijn borsten zijn ook niet helemaal gelijk! De ene tepel zit iets lager en de ene kant lijkt ietsjes groter.
 3. Hier precies net zo! Ik wist ook niet dat er een verschil zat tussen mijn vorige borsten. Maar nu zie ik het wel. Heb het vergeleken met een oude foto en het klopt. Ik wist wel dat er 1 iets hing. Maar dat heeft de pc goed opgelost.
 4. Nachtzuster

  Gevoelige borst spier links

  Ik heb dat gevoel ook een beetje aan de rechterkant. De spier is daar nog steeds gevoelig. Ik ben 4,5 weken po.
 5. Nachtzuster

  Wanneer weer werken na bvk.

  Na 4 weken. Maar ipv in de zorg, tijdelijk als voedingsassistent.
 6. Spannend op controle!! Heel veel succes.
 7. Update " bijna 3 weken po" Nog 2 dagen en dan ben ik alweer 3 weken po. Op de helft van herstel! Vrijdag voor het eerst werken. Ben erg benieuwd hoe dat gaat. Gelukkig zit ik al wat beter in mijn vel dan een aantal dagen geleden. Om nog even terug te komen op mijn vriendin, zij heeft mij over de streep getrokken om toch voor een borstvergroting te gaan. Achteraf hoorde ik dat ze zich niet zo lekker voelde en misschien was ze daarom zo aan het reageren. Ik merk dat het soms wat lastig is om te weten wat nou wel of niet mag. Zo ook met bukken. Komt niet vaak voor, maar soms uit een reflex denk je er ook niet over na. Uiteraard probeer ik zo veel mogelijk door mijn knieën te zakken. Vanmorgen voor het eerst met een buggy naar school gereden. Recht toe recht aan ging goed, maar de bochten merk je goed in de boobs! Zo ook met schakelen. Dat voel je ook. Ben wel blij als ik gewoon weer kan bewegen zonder er over na te hoeven denken!
 8. Leeftijd is maar een getal! En je bent geen oud wijf hoor. Je hebt levenservaring, dat is iets anders. Je hebt ook gelijk. En ik ga proberen het van me af te zetten.
 9. @Annelies dankjewel voor je lieve woorden. Dat ga ik proberen. Zij heeft ze al heel lang, dat wist ik niet. Pas nadat ik haar had verteld dat ik dit wilde, vertelde ze dat ze ook een bv had ondergaan. Dat was alweer wat jaartjes geleden. Ik durfde toen de stap niet te zetten. Zij heeft ( voor zover ik kan oordelen in bikini ) hele mooie boobs.
 10. Bedankt dames dat jullie er wel voor me zijn!!!! thanks voor het begrip. @Zuster89 @KoKo @B's Boobs
 11. @KoKo de gedachte van "wat heb je gedaan" herken ik ook. Zoveel geld en me dan zo voelen. @B's Boobs klopt! Pijn vergeet je weer. Misschien reageert ze daarom zo kortzichtig en baalt ze dat zij al na 1 week moest werken. Ik weet het niet. Vind het wel erg jammer.
 12. Ooh dat kan dus ook! Dat zou mooi zijn. Tenmiste...... voor mij. Ben jij er al helemaal blij mee?
 13. @koko @zuster89 Ik snap het ook niet waarom ze zo kortzichtig reageert. Dat is nou net wat ik niet nodig heb. Ik wou dat ik er happy mee kon zijn. Daarnaast zijn de tepels niet helemaal gelijk. ( dit is me van te voren verteld ) Dat had ik al met mijn oude boobjes. Dus dat staat dan in mijn ogen ook nog eens tegen. En ze ogen zo groot. Het is denk ik een kwestie van wennen. Normaal ben ik ook geen type dat stil zit/ligt maar altijd bezig is. Ook dat is wennen.
 14. Het is me zó tegengevallen. Ben nu 2 weken po en nog steeds niet het gevoel dat ik alles weer kan. Daarnaast vind ik ze te groot. Ik hoop dat het ook hier bij blijft haha!
 15. Dat ga ik zeker doen zuster! Even klagen....... Daar komt ook nog bij dat ik een vriendin heb die ooit een bv heeft ondergaan en na 1 week is gaan werken omdat ze moest van haar baas. Ze kan maar niet snappen dat ik er 3 weken vrij voor genomen heb en ook nog rustig aan kan opbouwen op mijn werk. Zij werkte toen in een winkel, en ik werk in de zorg. Buiten het feit dat ik voor mezelf moet uitkijken, heb ik ook nog met patiënten te maken. Stel dat ik bij het helpen van een patiënt een pijnscheut krijg, en laat daardoor mijn patiënt vallen..... probeer dan maar eens te verklaren dat je het had kunnen voorkomen door een week extra thuis te blijven. Maar goed, ze vindt het dus allemaal onzin. Zo zegt ze het niet, maar op alles heeft ze wel een weerwoord. Het is zelfs bijna bemoeierig. En ik vind persoonlijk dat ze ook wel even langs had kunnen komen, een kaartje mogen sturen of weet ik veel wat. In ieder geval mij steunen ipv overal een weerwoord op te hebben. Ik snap serieus niet wat haar bezielt. Ik voel me een beetje teleurgesteld in haar. Had graag steun gezien, zeker nu ik er zo doorheen zit en lichtelijk spijt heb van de borstvergroting.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×