Debster1001

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Debster1001

 • Birthday 07/03/1979

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

456 profile views
 1. Hi @best_boobie Het klopt dat Bergman deze protheses niet standaard plaatst. Mijn eerste consult ging ik dus voor de allergan 450. Dit werd genoteerd in dossier en ik zou hier over nadenken. Hierna heb ik over de mail gevraagd of hun ook monobloc hydrogel konden plaatsten en of ik dan een nieuw consult nodig had?! Ze ging het navragen aan de pc en ik kreeg enkele dagen later een mail dat ze deze protheses konden bestellen de pc bereid was deze te plaatsen en dat er geen nieuw consult nodig was. Hierop is de datum gepland van Ok. Tijdens Ok is niet gesproken over merk alleen de hoeveelheid aan cc dat erin zou gaan. Toen we erachter kwamen dat er inderdaad siliconen in zaten is de pc gelijk langs gekomen die gaf aan deze protheses nooit te plaatsen en wist niks van dit mail contact af. Hij heeft dus gewoon volgens mijn oude dossier gehandeld. Voor nu is herstellen even prio 1 en de advocaat mag er verder mee aan de slag. Dus word vervolgd...
 2. Hoi, het verhaal is te lang om hier op te schrijven zeg maar in een notendop de Ok ging erg vlot en herstel valt me niks tegen... weinig pijn gehad. Helaas is er iets volledig misgegaan en heb ik siliconen gekregen terwijl ik hydrogel besteld had. Ik zal dus voor wissel moeten. Om zacht uit te drukken zwaar klote dus. Over de Ok en herstel heb ik dus geen klagen.
 3. Dank je wel, zijn denk ik de zenuwen die soms overheersen. ik word geholpen door pc dr lommen in Bergman clinics (Rijswijk)
 4. Hoi dames, as maandag 23 krijg ik mijn bv na lang twijfelen... Na twee kinderen gekregen te hebben en borstvoeding te hebben gegeven is er niet veel van over. Ik heb 2 consulten gehad en beide pc adviseerde 450cc ronde protheses voor de spier. Nu hoor ik van iedereen dat het zoveel is? Heb nu een B cup? De zenuwen gaan nu ineens toeslaan.. is het niet teveel?