nailartistE

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About nailartistE

Recent Profile Visitors

768 profile views
 1. Ik bedoel inderdaad die 2 chirurgen! Hij heeft duidelijk opgeschreven sebbin 85% gevulde prothese.. vind het raar dat het zo tegenstrijdige consultaties waren.. ik denk dus ook dat het beter is om achter de spier te werken.. ik ga dokter Paul vanstraelen eens mailen of hij niet ietsje meer cc kan plaatsen...
 2. Hoi allemaal... Ik ben momenteel helemaal de kluts kwijt. Ik ben bij 4 verschillende pc geweest voor info en dit zijn de resultaten. Nu weet ik niet wat het beste is en welke ik best kies. Dr Paul Bosmans: 1e consult: 365cc sebbin prothese 85% gevuld 2e consult: 395cc sebbin prothese maar deze keer had hij 100% gevulde op zijn bureau liggen. Nu weet ik niet welke prothese hij wou gebruiken. Plaatsing: absoluut voor de spier Dr Nelissen: Ultieme maximum: 275cc mentor high profile. Plaatsing: sowieos voor de spier. Bij deze pc voelde ik me niet zo op mijn gemak. dr Verdonck: Ultieme max 265cc high profile monobloc silicone softone. Plaatsing: tussen de spier Hij heeft snel snel uitleg gegeven incl passen heeft 20 min geduurd. Dr vanstraelen: 300cc motiva prothese demi. Ik kon ook eventueel naar 300cc full (high profile) gaan. Plaatsing: tussen de spier Mijn eerste gevoel ging uit naar Dokter Bosmans met de sebbin prothese. Nu zei men mij ook dat ik best geen 85% gevulde prothese neem daar deze plooien geeft en dit daadwerkelijk voelbaar is. Ben 28 jaar, 1m68 en weeg 55kg. mijn natuurlijke borst heeft een breedte van 11,5cm. Heb nu een platte 75a, 70b.Heb dus niet veel vet onder Mn huid. De prothese dan best voor of achter de spier? En wat met rekbaarheid van de huid? Volgens dr Verdonck zou ik striemen krijgen en is Mn huid niet rekbaar genoeg om groter te gaan... ik droom thans van een mooie D-cup... wat nu? Iemand die me raad kan geven in deze zoektocht?
 3. Nu, ik ben 1,68m en weeg 57 kg.. ben dus niet heel struis ofzo.. hopelijk gaat dat niet te veel zijn... ik ga nog bij andere pc's eens horen denk ik... gewoon voor een 2e opinie... lijkt me het beste?
 4. Ja! Dat zei ze ook! Hij zegt alleen het hoognodige en voor de rest niks Vind jouw resultaat toch ook echt mooi eigenlijk! Ben benieuwd hoe ze over een maandje zijn! Ik heb op 12/12 mijn eerste consult bij dokter Luc Bosmans in Hasselt. Ik heb dus nog geen flauw idee wat het gaat worden.. Heb nu een 75A/70B maar wil toch voor een mooie D gaan denk ik... Hopelijk doet het niet te veel pijn! Ben echt een schijterd op vlak van pijn!
 5. OMG! wat zijn ze mooi geworden! ben je uiteindelijk bij Dr Daemen geweest? Ik wou bij hem ook een afspraak maken tot ik heelveel negatief over hem hoorde... a la Dr Hoeyberghs.... Uiteindelijk is een vriendin van me ook bij hem geweest en zij is super tevreden! Hoe is jouw "hoekige" borst nu? ik heb op 12 december een eerste consult bij dr Luk bosmans in Hasselt... zenuwen!
 6. Hallo! Ik ben Eline, nagelstyliste van 28 jaar in Limburg. Heb daarnet een eerste consultatie vastgelegd bij Dokter Luc Bosmans in Hasselt. 12 december is het zo ver! Ik vind het wel allemaal superspannend! Zit met zo veel vragen en ben zo nieuwsgierig! Zijn jullie trouwens alleen naar jullie eerste consultatie geweest? Hebben jullie consultaties bij meerdere PC's gemaakt? BRRR zenuwen!!!