Ga naar inhoud
Borsten Forum

Simplicity

Premium Member
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

Recente bezoekers van dit profiel

334 profielweergaven
 1. Simplicity

  Voorstellen

  Hello @Flowersh, leuk dat je hebt gereageerd! We hebben idd een soortgelijk postuur. Je gaf aan dat er bij Boerhaave uit het gesprek voort kwam dat er 425 cc mentor geadviseerd werd, maar wat is je huidige cupmaat? Ook een A-cup? Ik heb héél veel topics over Nio gelezen en het klopt idd dat hij wel grotere implantaten plaatst. Veel dames die bij andere PC’s een lift geadviseerd worden, kunnen bij Nio hetzelfde resultaat bereiken met alleen een BV (hoger aantal cc’s). Nio werkt (als ik het goed heb onthouden) met Eurosillicone, Mentor, Motiva en Monobloc Hydrogel. Het consult ging goed! Hij heeft al mijn vragen beantwoord, uitleg gegeven, mijn borsten opgemeten en uiteindelijk protheses passen. Hij gaf vooraf niet aan wat het aantal cc was, maar hij vroeg wat ik nou mooier vond. Ik kreeg pas achteraf het aantal cc te horen. Het was een fijn consult en hij nam er zeker de tijd voor! Een BV bij OLVG-west kost 3100 (consultkosten komen hier nog bij, maar dit gaat via de zorgverzekering). All-in zou ik op ca. 3300 euro uitkomen (incl consultkosten etc). De monobloc protheses zijn wel iets duurder ca. 3400/3500 euro (volgens mij. Mocht je nog twijfelen over Boerhaave... dan kan je natuurlijk altijd nog voor een consult bij Nio terecht! Wil je sowieso in december een BV?
 2. Simplicity

  Voorstellen

  Ik heb me in 2016 al aangemeld op de site en ik wilde graag in 2017 een BV ondergaan, maar ik werd toen zwanger van de tweede. Mijn huidige boobsituatie is (vergeleken met 2016) hetzelfde alleen een klein beetje 'leger'. Ik had twee consulten gepland voor over twee maanden, in oktober. Een met Nio (Parkkliniek) en een met Plovier (Be-clinic). Inmiddels heb ik via het OLVG véél eerder een consult met Nio gehad. Namelijk vorige week al! Ik heb 400cc en 500 cc gepast. Hij adviseerde Eurosilicone 85% en dan 500 cc, dual plane. Deze vind ik ook het mooist bij mij staan. Ik ben ca. 1.72 m en ik weeg 62 kg. Ik ben nog aan het oriënteren (andere klinieken, PC, cc etc.). Ik ben er ook nog niet over uit wanneer ik precies een BV wil ondergaan, ik denk zelf tussen november en februari.
 3. Simplicity

  Voorstellen

  Hi! Ik heb me vandaag op dit forum aangemeld. Ik zal mezelf even voorstellen.. Ik ben 22 jaar en mama van een zoontje. Ik heb altijd al kleine borsten gehad (A-cup). Tijdens mijn zwangerschap zijn ze gegroeid naar een volle C-cup. Ik heb vervolgens bijna een jaar borstvoeding gegeven.. en nu zijn mijn borsten weer gekrompen naar een A-cup (ze voelen wel wat slapper aan dan voorheen). Op dit moment ben ik nog aan het oriënteren, ik heb nog geen consult oid gepland. Wel weet ik zeker dat ik in het jaar 2017 (indien mogelijk in maart/april) mijn borsten laat vergroten. Ik vind het super dat er zoveel operatieverslagen te vinden zijn op dit forum!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×