MoOnLiGhTtt

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About MoOnLiGhTtt

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. @Guusje78 goed hoor. ik draag nu enkel nog sportbh's ben wel eens gaan passen en kom op een 75C uit enkel met push up was het een D en met een maximizer een E maar dat was echt gigantisch ooh spannend !
 2. @Guusje78 heb het verband een klein weekje omgehad. maar ga eens kijken voor een post operatieve beha. ja dat heb ik ook wel dat ze nog hard zijn en precies erop zijn geplakt maar het uiteindelijke resultaat is pas na 6 maanden vertelde hij dus ik maak me nog geen zorgen
 3. @Moonlight ik heb 300cc achter de spier. @Guusje78 mijn verband kwam heel de tijd los had al extra plakkers gaan halen in de apotheek maar zonder succes kwam ook helemaal los heb dan maar een ineens een sportbeha aan gedaan hopelijk kan dat niet teveel kwaad. die zwarte band draag ik natuurlijk nog wel over de sportbeha dan.. heb dan wel de mogelijkheid gehad om te meten zonder de band en nu kwam ik wel uit op een kleine D-cup. En hoe vond je ze tot hier toe? @Janeke is zowat het zelfde als mij hoewel ik grote A / kleine B had zoiets. nu staan ze nog heel stevig in de loop der tijd worden ze wel soepeler en gaan ze niet meer zo recht staan denk ik..
 4. @Moonlight dat is leuk! heb net eens met de lintmeter gemeten hehe en kom uit op een C-cup. maar het is zo raar want ik denk ze zijn nu nog gewollen gaan ze dan ni net kleiner worden achja kan niet meer doen dan afwachten natuurlijk ik had ook beter 350 genomen denk ik.
 5. @B2016 yep verband zit er nog rond. bij mij zijn het ook ronde maar achter de spier. het is echt afwachten! zo spannend allemaal.
 6. ik ben op 16 november door Dokter Verdonck geopereerd. 300cc achter de spier. voor de operatie 70A cup benieuwd hoe ze gaan zijn! hopelijk toch een D-cup maar vallen precies toch kleiner uit dan verwacht.
 7. dokter verdonck in de wellness kliniek. @Moonlight oh dat valt nog mee dan. dus net na de operatie lijken ze kleiner pas na het zetten worden ze voller zeg maar..
 8. 800 is dat niet mega veel.. wanneer moet je voor je wissel? @F-cupje ik heb precies wel de indruk dat als ze achter de spier worden geplaatst dat ze kleiner zijn dan iemand dual-plane of voor de spier met dezelfde cc
 9. Wouw zonder bh een kleine D. is wel jammer natuurlijk hoewel ze er wel mooi uitzien had ik misschien toch meer moeten nemen. @F-cupje hebben ze ook achter je spier geplaatst?
 10. @Mies300 spannend seg! Veel succes alvast. wat is je huidige cupmaat als ik vragen mag? Groetjes
 11. Beste iedereen, ik ben woensdag geopereerd aan een borstvergroting. mijn huidige cupmaat was 70A ik wouw grote C / Kleine D en heb 300 cc achter de borstspier laten plaatsen. ik heb het gevoel dat ze nog te klein zijn. wie had dezelfde cupmaat als ik en heeft 300 Cc en heeft toch de gewenste cupmaat C / D groetjes