Kiara

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kiara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt beide voor alle informatie! Ik ga voor mezelf ook nog goed nadenken en afwegen of ik het de gezondheidsrisico's waard vindt. Je leest veel over dames die er echt lichamelijke klachten aan over hebben gehouden etc. En ookal is het maar een klein percentage, is het natuurlijk nog steeds een risico..
 2. @B00bies hmm zeker stof tot nadenken.. Het klinkt eigenlijk alsof monobloc geen nadelen heeft, klopt dat? Misschien moet ik dan maar een keer bij Dr. Nio langs gaan. Kijken wat hij met mijn wens voor natuurlijke borsten kan doen. En wat zijn redenen zijn om wel of niet voor monobloc te gaan. Want zoals ik in het voorsteltopic al aangaf wilde ik in 1e instantie voor monobloc. Maar omdat er werd gezegd dat er bij Natrelle ook geen risico was dacht ik dan kan ik beter Natrelle ivm minder lek/scheur kans. Misschien nog monobloc dan maar... Lastig!
 3. @B00bies Hij gaf aan dat ALS natrelle lekt, het niet schadelijk is en geen grote gevolgen heeft. Klopt dit niet? Ik las wel dat je bij monobloc minder kans hebt op inkapseling, wat natuurlijk ook een voordeel is!
 4. @Desert-Rose Ik heb eigenlijk geen idee wat voor "vulling" ik wil. Monobloc of Natrelle etc etc. Zolang het maar veilig is en er natuurlijk uit ziet. Dat zijn beide volgens mij. Hij vertelde dat het waarschijnlijk een kleine B wordt, omdat je anders de prothese gaat zien als je meer doet. Ik had eigenlijk wel een goed gevoel over hem, maar een extra consult ergens anders is geen slecht idee. Ik ga eens googlen op jou voorstellen, bedankt!
 5. @Desert-Rose @B00bies Ik had ook specifiek kinderopvang aangegeven en toch was volgens hem 2 weken genoeg. Is profiel rond etc? Ronde protheses namelijk. Ik las dat monobloc iets minder natuurlijk voelt dan Natrelle en een iets grotere lekkans heeft. Ik wil echt voor natuurlijk gaan en dus ook geen hele grote borsten. Dus wat dat betreft vind ik het juist fijn dat hij voor natuurlijk gaat vaak. Ik heb het idee dat dr nio vaak met mensen werkt die zo groot mogelijk willen. Zijn er arten/klinieken in de provincie utrecht of enigsinds in de buurt (geen zeeland etc) die jullie aanraden? Ik ben bang dat als ik naar veel verschillende ga dat ik dan niet meer weet wat ik moet kiezen haha..
 6. @B00bies bedankt! Ik ben vandaag bij bergman clinics geweest en ze plaatsen inderdaad geen monobloc. Ik had een consult met DE Blecourt. Hij had het over implantaten van Natrelle. Hij vertelde dat 200 cc het mooist en nog meest natuurlijk eruit zal zien. Natuurlijk is ook wat ik wilde. Ik ben slank en heb nu AA dus het wordt dan dual plane geplaatst. Wat is jullie ervaring met hoe snel jullie weer zijn gaan werken? Hij had het over 2 weken niet werken, dat leek me erg kort. Zeker omdat ik in de kinderopvang werk.
 7. Dankjewel! Ik zag in de chatbox dat jij al bijna aan de beurt bent. Spannend, succes!
 8. Hoi allemaal, Mijn naam is Kiara en ik ben 23 jaar. Ik ben aan het overwegen om een bv te doen. Ben de voor en nadelen aan het afwegen. Vind het eigenlijk erg spannend. Eigenlijk zie ik door de bomen het bos niet meer met al het gegoogle. Ik heb binnenkort een 1e consult bij bergmankliniek en ben erg nieuwschierig. Ik weet alleen niet zo goed waar ik allemaal op moet letten. Dus tips zijn welkom! Ik hoop via dit forum wat informatie op te pikken. Ik zat trouwens te denken aan monobloc hydrogel. Dit bestaat vooral uit water en andere dingen die niet schadelijk zijn geloof ik? Ik heb idee dat deze veel minder worden gebruikt. Heeft dat een reden?