sannebibi

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About sannebibi

 • Birthday 03/31/1985

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,142 profile views
 1. Meid, zou over de maat wel op hem vertrouwen dat als hij zegt dat het te veel is dat van hem aan nemen!
 2. Dankjewel meid! Ben zelf ook blij met het natuurlijke resultaat en vooral zonder borstlift! Had een lege b! Heb ook foto erop staan ergens waar mijn voorsituatie opstaat!
 3. Uiteindelijk toch 400 omdat iedereen zegt dat je er snel en wend! Geen spijt van ze zijn echt heel mooi zo!
 4. Zal me even voorstellen! Ik ben trotse mama van 2 Kids! Al jaren wil ik heel graag een borstvergroting......Wil gewoon terug wat ik na mijn eerste zwangerschap had ( plus een beetje meer) haha! Ben in de afgelopen 2 jaar op 3 verschillende consulten geweest! Veldhoven Schiettecatte en daarna koeijers nu uiteindelijk Frans straten gekozen! Alle drie zeiden ze wat anders! Koeijers adviseerde er een lift bij te doen voor het mooiste resultaat! Straten acht het niet nodig maar moet in mijn achterhoofd houden dat het wel in de toekomst nodig zal zijn alleen hij kan niet voorspellen hoe lang dit zal zijn! Donderdag heb ik 2de consult om alles nog eens Door te spreken en dan word ik 21 februari geopereerd echt spannend want wil liever geen lift! Mensen met ervaring?
 5. Zoals het nu gepland is word ik 21 febr door Frans geopereerd! Erg spannend want de twijfel slaat toe! Ga de 2de eerst nog terug om te passen! Voor nu was rond duale plane 400cc!
 6. Ik ga 2 febr op 2de concult voordat ik 21 febr daadwerkelijk geopereerd ga worden! Hou je op de hoogte!
 7. Erg eng mijn datum is gereserveerd op 21 febr in kliniek heyendael! Na een eerder bezoek bij de Veldhoven kliniek werd mijn advies dual plane 300 cc met borstlift! Bij kliniek heyendael frans straten werd mij geadviseerd 400 cc dual plane rond en geen borstlift in eerste instantie omdat het ss niet nodig is wel moest ik er rekening mee houden dat ik dit in de toekomst ss toch nodig zal hebben! Iemand ervaring met borstvergroting zonder borstlift en ook hangborsten heeft en erg tevreden is met het relultaat?
 8. Ha meid, Thanks voor je reactie, ga ook op consult bij Frans straat! Heb Niro gegoogeld moet zeggen bij zijn album dat hij mooie resultaten bereikt alleen dat de borsten dan toch nog erg laag hangen en je niet een echt decolleté hebt! Enige rare vind ik dat ik bij plaatjes vind van borstliften dat de tepels ook echt na beneden wijzen en moet zeggen dat mijn tepels op de prima plek zitten!
 9. Ben 2 jaar geleden op consult geweest in kliniek Veldhoven bij Stietecatte die me een borstvergroting ronde met 300 cc adviseerde boven de spier! Hier had ik niet het gevoel bij dat ik dan het gewenste resultaat zou krijgen ook zou ik kans hebben de randjes van de prothese te voelen! Ik heb namelijk Door zwangerschappen erg slappe borsten! Nu ben ik 17 oktober terug geweest en gekozen voor een consult bij drs koeijers hij zou geen borstvergroting zonder borstlift doen en vind dit dus toch wel eng omdat het toch meer risico brengt en ik ook verhalen heb gelezen die minder mooi zijn uitgevallen! Wie heeft ervaringen met drs koeijers en hebben ook borstlift met borstvergroting van hem gehad?? En rond of anatomisch? 12 dec ga ik nog een keer op consult en wil dan echt de knoop door hakken doen of niet doen!
 10. Ik wil al heel erg lang een borstvergroting omdat Door zwangerschappen mijn borsten erg slap zijn geworden! Tot mijn teleurstelling heb ik het advies gekregen om ook een borstlift te doen! Niet zo zeer de kostte maar vooral de littekens en het idee van verplaatsen van mijn tepel vind ik een erg eng idee! Zijn hier mensen die die dit advies ook hebben gekregen en toch alleen een borstvergroting hebben gedaan?