Ga naar inhoud
Borsten Forum

Nelly63

Premium Member
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Over Nelly63

 • Verjaardag 30 januari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Mannen

Recente bezoekers van dit profiel

801 profielweergaven
 1. Afgelopen maandag, 16 januari, ben ik geopereerd door Dr. Fresow van Faceland bij SanaVisie in Mill. Ik ben heel erg tevreden. Omdat er nogal wat rest weefsel zat van de vorige prothese is dit eerst verwijderd. Daarna is er in elke borst 350 cc geimplanteerd. Ik ben zelf heel erg tevreden; zeker in vergelijking met mijn theezakjes. Door de aard van de operatie heb ik wel heel erg veel bloeduitstortingen en zie er bont en blauw uit. Ik ga er van uit dat dit over enkele weken weg zal trekken. Ik ben van van plan om elke week week een nieuwe foto toe te voegen zodat jullie kunnen zien hoe alles zich verder ontwikkeld.
 2. Ik ben afgelopen week bij Faceland geweest in Utrecht. Heb er een heel goed gevoel aan overgehouden. Zoals het er nu naar uitziet wordt ik op 16 januari geopereerd bij SanaVisie te Mill door Dr. Fresow. Ik krijg 350CC implantaten.
 3. Gisteren op "audientie" geweest bij dr. van Zele in de Welness kliniek. Bij binnenkomst bleek dat hij niets van de reeds ingevulde papieren en de gevoerde telefoongesprekken af wist. (Ze wilden o.a. een aantal bloedwaardes weten en een hartfilmpje van me hebben i.v.m. mijn medicijngebruik) Ook wist hij niet dat ik in april mijn oude protheses had laten verwijderen omdat ze een ontsteking hadden veroorzaakt. Vanaf het begin van het gesprek probeerde hij mij een B-cup aan te praten. Ik had er dus al geen goed gevoel bij. Toen hij me ging bekijken en onderzoeken zei hij dat het wat hem betreft over was. Ik moest geen borstvergroting hebben maar een reconstructie; dus een borstlift (verkleining) en daarbij nieuwe implantaten. De prijs veranderde ook meteen: i.p.v. de toegezegde prijs van € 2399.= excl. BTW werd het € 4700.= exlcl. BTW (Dus ruim €5700.= incl.) Ook zou ik door een andere arts behandeld worden. Hij stelde voor dr. van Damen. Ik hoefde GEEN onderzoekskosten te betalen. Omdat mijn gevoel bij dit alles NIET goed was heb ik aangegeven hierover te willen nadenken en hen zou berichten wat ik ging doen. Thuisgekomen wist ik het; ik laat me daar NIET behandelen. De aanbetaling van € 500.= zal worden teruggestort. Ik laat me nu waarschijnlijk behandelen in het ziekenhuis waar ook de oude protheses zijn verwijderd.
 4. Die wissel was niet mogelijk omdat er van alles was ontstoken. De artsen hebben me aangeraden ongeveer een half jaar te wachten voordat ik nieuwe implantaten zou krijgen.
 5. Ik ben Nelly. Ik heb jarenlang een borstprothese gehad die voor een half jaar is verwijderd vanwege ouderdom en kapselvorming. Ik heb heel wat afgeneust en gegegoogeld en ben terecht gekomen bij de Welness kliniek in Gent. Op 17 november heb ik een afspraak met Dr. van Zele in de Wellness Kliniek in Gent en 28 november staat de operatie gepland. Ik kijk er heel erg naar uit. Op dit moment heb ik twee zakjes met niks er in en voorheen had ik een volle D-cup. Deze wil ik weer.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×