Manderd

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Manderd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey Lady's, ik ben eruit hoor :-).. Had de arts aan de lijn en die zegt je moet niet twijfelen en voor 330cc gaan. Ze zegt dat het voor (leegte) opvullen juist mooier is dan 295.. Ik ga er maar van uit dat het goed komt. En hoop dat het wel aan de bovenkant goed wordt opgevuld met die anatomische achter me spier. Ben benieuwd maandag!!!
  2. Hi allemaal, Mijn naam is Amanda en na wat Google heb ik me hier aangemeld :). 31 oktober is mijn operatie voor me b00bs. Ik heb me consult gehad bij faceland (Esther bodde), en de operatie is in de Sanavisie Kliniek in Mill. Heb eigenlijk altijd c/d cup gehad maar na me zwangerschap een b/c en het laatste jaar (afgevallen) een a cup maar soms net b cup. Ik wil weer mooie borsten want het is echt triest om te zien nou :(. We hebben gekozen voor 330cc anatomisch achter de borstspier. Ik kom dan qua maat op d/e en schrok hier eerlijk gezegd wel van. Ik zou zelf c/d cup heel mooi vinden. Maar in de pas bh zag het er wel oke uit (maar goed dat is zonder bh eigenlijk). Arts zei dat je niet naar cup moet kijken omdat dat bij iedereen anders valt. Als ik op internet kijk schrik ik van de 330 omdat dat echt flinke boobs zijn. Ik ga dins zowieso nog bellen met d'r en twijfel of ik niet kleiner moet nemen. Stel dat die d/e cup eruit ziet als c is het goed maarja...
  3. Hi lady's.. 31 oktober staat mijn operatie vast voor een borstvergroting. Ik krijg druppelvorm en 330cc. Had zelf een c/d cup altijd gehad wat na zwangerschap niet meer zo vol was. Inmiddels ben ik ook wat afgevallen en nu heb ik een a cup (arts zei a/b).. Dus nu is het echt niks meer :(.. Mijn doel is mooie borsten maar geen dikke memmen.. Die 330 was met pas bh wel netjes (maar dat is eigenlijk zonder bh).. Arts zei dat ik op een cup d mischien wel e uitkom en daar schrok ik van. Nu weet ik ook wel dat je daar niet op moet focussen maar toch.. Protheses worden achter me borstspier geplaatst trouwens. als ik foto's op internet zie vind ik zr aardig flink bij de meeste. Zal ik alsnog aanpassen en 295cc nemen? Of zal die 330 echt niet heavy zijn.