Ms_ni

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ms_ni

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oké, ik heb alleen een band gekregen. Ik voel me prima, ik kan zo goed als alles weer ben alleen nog snel buitenadem en als ik te veel doe krijg ik druk op de borsten dus dan moet ik goed me rust pakken. Maar ik heb zo goed als geen pijn meer en dat is wel prettig.
 2. Ja ik ben ook blij dat alles goed is gegaan. Wordt jij ook door van Onselen geopereerd?
 3. Ja ik ben er zeker tevreden mee, maar inderdaad eventjes wenen in een keer zo groot. Ik moet 29 november op controle en dan worden de hechtingen ook verwijderd. Bij mij waren ze ook heel duidelijk met het aantal cc, dit was het aantal wat ik kon en meer moest ik ook niet doen. Ik slaap nooit op mijn rug dus dat is niet zo fijn maar in principe slaap ik wel goed. Ik ga meestal rond half 11 na bed en dan wordt ik 1 keer per nacht wakker meestal rond half 5 en dan neem ik meteen mijn paracetamol in en dan slaap tot ongeveer half 8. Ik wordt meestal wel wakker met pijn in mijn rug dus ik ben dan blij dat ik overeind kan komen. Groetjes Nicky
 4. Hi Samantha, Ik heb ook de protheses met een herstelproces van 3 weken. Ik denk dat dit ook echt een goede keuze is geweest want ik merk dat mijn herstel vrij soepel verloopt. De eerste dag dacht ik wel echt even van waar ben ik aan begonnen. Ik had alleen meer last van misselijkheid dan van borsten. De 2 dag was mijn misselijkheid zo goed als weg en maakte ik al grote stappen in herstel en de dagen daarna ook. Ik vindt mijn borsten wel erg groot, ik zal hier nog wel even aan moeten wennen. Tevens houdt ik nog erg veel vocht vast. Ik zelf had voornamelijk schrik voor de narcose maar dat is me echt enorm meegevallen. Heel veel succes 9 januari en als je nog vragen aan mij hebt dan stel ze gerust. Groetjes Nicky
 5. Hi hi,, Ik mag nog andere halve week wachten en dan is het zover. 14 November krijg ik mijn borstvergroting. Ik heb een aantal weken terug mijn Consult gehad waar ik zeer tevreden over was. Ik heb verschillende maten gepast en kom op 395cc druppel vorm, dual plain. Achteraf heb ik nog wel eventjes getwijfeld of dit niet te groot zal zijn. Maar naar wat foto's gezien te hebben en terug denkend aan mijn positief consult sta ik toch achter deze maat. Ik wordt in Duitsland geopereerd en zal aankomende week mijn tijdstip te horen krijgen. SPANNEND! Iemand nog tips voor eventuele voorbereidingen? Ik heb 2 weken vakantie en hoop daarna weer te kunnen gaan werken.
 6. Hi hi, ik wil me graag even voorstellen. Ik ben 25 jaar en heb over ander halve week krijg ik mijn borstvergroting. 14 November gaat het gebeuren en de zenuwen beginnen te komen. Ik ben 1,63 en weeg 58 kilo. Ik heb nu een kleine b75 en ik krijg 395cc. Ik ben heel benieuwd hoe het er uit komt te zien. Als iemand nog tips heeft voor de voorbereidingen dan hoor ik het graag. Ik heb 2 weken vakantie dus ik hoop dat ik binnen deze tijd een beetje hersteld ben.